به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

موضوع: دیگه تمومم 2

Hybrid View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    فکر میکنم وضعیت من و شما خیلی متفاوت بوده. احتمالا شما دلیل منطقی برای چند ماه غیبتتون داشته اید و بقیه هم مثل شما تا همون موقع وقت داشته اند و احتمالا انگیزه درونی برای کارهاتون داشته اید.

اما من استاد زنگ زده در این مدت، و من جواب ندادم. سراغم رو از بچه ها گرفته اما باز زنگ بهش نزدم و نرفتم. تمام همکلاسی هام ترم 5 دفاع کردن. من الان یک سال غقب ترم. و اینکه هیچ دلیل منطقی و عقلانی برای این مدت نرفتنم دانشگاه نداشته ام. به خصوص که ترم دومم هم نرفتم امتحانا رو بدم و سابقه کم کاری داشته ام. از بغد از عید هم خیلی کم میرفتم دانشگاه. به فاصله دو سه هفته یه بار میرفتم. که اونم هر بارش استاد بهم تیکه مینداخت که دیر اومدی. و مساله دیگه اینکه انگیزه درونی براش ندارم اصلا. الان هم فقط توی اینکه چه جوابی بدم به خانوادم که چی شد، موندم. و گرنه اگر به خودم بود کلا ولش میکردم.

الان اصلا دلم نمیخواد برم سراغش. حتی فکرش رو میکنم دفاع کتم خوشحالم نمیکنه. حتی بگن تا یک سال دیگه هم وقت داری براش، خوشحالم نمیکنه. اصلا شده برام مثل یه اجبار شکنجه اور و نفرت انگیز.

این مدت بارها تصمیم گرفتم برم دانشگاه یا به استاد زنگ بزنم. ولی تا میام شمارشو بگیرم نمیتونم. وقتی میخوام برم، نمیتونم به اون بی میلی شدید درونم غلبه کنم و خودمو مجبور کنم که برم. اونقدر برای رفتن بی میلم که همش ارزو میکنم توی راه رفتن تصادف کنم بمیرم.

البته فقط بحث دانشگاه نیست. هیچ میلی به هیچ چیزی ندارم. و بیش از دو ماهه اصلا از خونه بیرون نزده ام. انگیزه هیچ جایی رفتن ندارم. به خودم باشه حتی حال و میل از اتاق بیرون رفتن و حتی صبح بیدار شدن هم ندارم.
    چقدر هر شب دلم میخواد فردایی در کار نباشه.

نه ارزویی دارم نه چیزی کمترین حس شادی بهم میده، نه حتی بدترین رفتارها ناراحتم میکنه. فقط احساس خستگیییی و بی رغبتی عجیبی دارم. نه شادم نه غمگینم. نه راضی ام نه ناراضی ام. دلمم چیزی نمیخواد جز اینکه این عمره تموم بشه. به نظر خودم که من یه شکست خورده ی به تمام معنا در تمام جنبه های زندگی هستم و نه چیزی جبران میشه نه جون و میل جنگیدن و تغییرش رو دارم. به نظر خودم که همون بهتر برم بمیرم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 417 در 195 پست

Array
    پوه جان
    این روزا هرکس یه گرفتاری داره. انگار روزگار با ما سر ناسازگاری برداشته. به جای تسلیم شدن باید باهاش مبارزه کنی.
    برو جلو و با مشکلاتت رو به رو شو. خیلی توانایی ها داری که میتونی از اونا برای حل مشکلاتت استفاده کنی.
    برای حل مشکل مالی دانشگاهت هم میتونی یه مدت کلاس خصوصی یا تایپ یا ... انجام بدی. در کنارش میتونی با اعضای دانشگاه دوستانه برای تخفیف گرفتن وارد مذاکره بشی.
    به خودت بگو تلاشم رو میکنم، اگر شد که خیلی خوبه، نشد مهم نیست. چون تلاشم رو کردم.

من تو یه مشکل دانشگاهی گیر افتادم. هر روز قبل از رفتن به دانشگاه برای خودم سناریو میچیدم. که چه جور مسیر رو هموار کنم. با کی صحبت کنم. چه جوری مشکلات و خواسته هام رو بیان کنم. خیلی فشار روحی بهم وارد میشد، ولی نخواستم کنار بکشم.

3. 2 کاربر از پست مفید بهاره جون تشکرکرده اند .

Pooh (چهارشنبه 04 مهر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)