به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

نکاتی را هم می گویم که عمومیت دارد برای خانمها ...

جذب و انجذاب بین زن و مرد بنا به ویژگی های خلقتی یک واقعیت علمی و انکار ناپذیر است ....
    یک بار مستندی دیدم که دانشمندان در بررسی هایشان در این موضوع موی یک زن و یک مرد را در فاصله ای از هم قرار دادند و به مرور زمان شاهد ربایش بین آنها بودند ... و نتیجه نهایی این مستند علمی بودن جذب غریزی زن و مرد در مجاورت هم است ... برای همین هم خداوند در ادیان مختلف دستوراتی برای حریم بین زن و مرد قرار داده و برای نمونه حجاب و پوشش در اصالت همه ادیان هست و این حجاب و پوشش خود حریمی برای محفوظ ماندن از اینگونه تبعات است ... یعنی
    اگر برای اهدافی خدا این کشش را بین زنان ومردان قرار داده .... برای مخرب نبودن آن در خارج از تحقق آن اهداف نیز برنامه و تمهید قرار داده است که حجاب و حفظ حریم زنان از جمله آن است ...... لذا می خواهم با این مقدمه در عمومیت عرایظم بگویم :

1 -تداخل های اینگونه با مردان که زمینه های نزدیکی و صمیمت یا خلوت را داشته باشد بطور طبیعی چنین تبعاتی دارد ( و انتظار اینکه مردی به خاطر ما مغلوب طبیعتش نشود نداشته باشیم بلکه مردان هم آسیب پذیرند و نباید آنقدر قوی دید که در همه حال با وجود این تداخلات می تواند در مقابل طبیعتش بایستد ... چون نمی تواند حریم و حدود مشخص قرار داده شده )

2 -مردان نسبت به زن به عنوان موجودی ظریف از طرفی و به عنوان مطلوب از سوی دیگر کشش دارند و این در خلقت آنها نهاده شده تا طلب زن و امر خواستگاری و ازدواج اتفاق افتد یعنی این طبیعت آنهاست که با تنوع در طلب در این زمینه که ترکیب شود این کشش بیشتر می شود لذا حریمها و دستور العملهای طراحی شده که به ظاهر محدودیت آور و در واقع مصونیت آفرین است برای زنان جهت پیشگیری از آسیب پذیریهای ناشی از خلصت های طبیعی مدیریت نشده مردان . همچنین قابل توجه خانمهای جدا شده اینکه مردان در این میان نسبت به زنانی که جدا شده اند بیشتر برانگیخته می شوند چون به غلط آنها را آزاد تر می بینند و مانعی برای امتزاج با آنها که برای یک دختر هست را نمی بینند و لذا توجه پیدا می کنند و انگیزه آنها هم بطور طبیعی جنسی هست و غالباً هم اگر وارد حریم شوند و جرأت پیدا کنند پیشنهاد ازدواج موقت می دهند .
    لذا خانمها اگر این روحیه مردان را بشناسنددر محیطی که کار می کنند و مرد هم حضور دارد به به گونه ای خواهند بود که احتیاط های لازم و پیشگیری و حفظ حریم لحاظ می شود ،قاطعیت و حتی با جلوه ای خشن اگر باشد که اینگونه کششها با لایه جذبه و اقتدار زن مواجه شود و به احساس عدم جرأت نزدیک شدن منجر میشود امنیت لازمه فراهم می آید. گاهی شرایط به گونه ای می شود که اصلاً خانمی ترجیحش برای حفظ آرامش خودش و سلامت زندگی دیگران آنست که در آن محیط کار نکند ... مثل شرایطی که برای گیسوی عزیز پیش آمد و محیط را ترک کرد و کار بسیار ستودنی و همراه ایثاری انجام داد.

در خصوص بند 2 یک تجربه :

زمانی در محیط اداری نهادی که ما نیروی آن بودیم خانمی در بخش بانوان آن کار می کرد .... بنا به حریم و حدودی که خود را ملتزم به آن کرده بود پیش می رفت ... مثلاً لزومی نمی دید وقتی وارد اداره می شود به آقایان بخشهای دیگر که برمیخورد سلامی داشته باشد معتقد بود اینگونه کنترل بهتری دارد و حریم خود را اعلام می کند ... اگر سلامی دریافت میکرد هم رسمی و نگاه به زمین دوخته و جدی پاسخ سلام می داد ... در جلساتی که آقایان حضور داشتند تا آنجا که ممکن بود از صحبت پرهیز می کرد و نظراتش مکتوب بود هرجا هم لازم بود لحن و ادبیات جدی و رسمی و کاملاً اداری ....
    اجازه شوخی و حرف شخصی به هیچ مردی نمی داد یکی از همکاران با غالب زنان شوخی میکرد اما از ایشان هم تندی دید هم بی اعتنایی و لذا اصلاً فاصله می گرفت

و ....

اینها نمونه ای از روحیاتش بنا به حریم و حدودی که به آن معتقد بود، بود و نمایشی نبود حتی خودش ابتدا متوجهش نبود از بازخوردهایی که گرفت متوجه شدرعایت ها چنین نمودی دارد

با این وجود بسیار مورد احترام و اعتماد بودو ..... حتی ادعا می کنم در مواقعی حرف و نظرش برای کارکنان از جمله آقایان بخصوص مسئولان معیار بود

اولین باری که شنید مردای اداری از خانم فلانی می ترسند ابتدا جا خورد و تصور کرد چیز بدی هست اما اهمیت نداد و گفت زمان که گذشت دیدم این لطف خدا بوده که چنین احساسی داشته باشند و من در امنیت باشم و جرأت نزدیک شدن به حریمم را نداشته باشند

یه بار گفت یکی از آقایان کاری داشته وقتی اومد از همون دم در اتاق حرفش را زد ... می گفت وقتی دقت کردم دیدم بقیه هم همینطورند و داخل اتاق نمی آیند ... برایم جالب شد و متوجه شدم تا چه حد حریم من را رعایت می کنند .... گفت یک بار مدیریت اجرایی بخش دیگری را هم به من واگذار کردند .... میز و استقرار مدیر اجرایی آن بخش که غالباً خانم بودند در همان اتاق مسئول قرار می گرفت ... گفت بعد از مدتی آقای مسئول با نگرانی گفته خانم فلانی ما موندیم برای اتاق برای شما ... اتاق نداریم و نمی دانیم چه کنیم گفت گفتم در همان اتاق خودم مربوط به بانوان کارهای این بخش هم انجام می دهم خوشحال شد و گفت خیال مارا راحت کردید ... گفت من رفته بودم همینو بگم که اگر اجازه بدهید چنین شود چون نمیخواستم با ایشان در یک اتاق باشم که ایشان اینگونه گفت ... اما تعجب کردم که چطور همه مدیران اجرایی قبل از آن در همان اتاق بودند اما به من که رسید اتاق مجزا و .... فهمیدم این حفظ حریم غالب شده و احساس کردم به گونه ای حضور دارم که آنها معذب و ناآرام از حضور نزدیک می شوند ....

ظاهر این رویه ممکنه به نظر نامناسب باشد و به نظر برسد که روند کار چنین خانمی مختل هم می شود اما می دیدیم که نه تنها اینطور نبود بلکه خیلی هم موثر بود و تحسین می شد و به دید یک مرد بهش نگاه می کردند

قرآن در آیه 59 سوره احزاب در توصیه به حجاب ( جلباب ...) برای زنان می گوید برای آنکه اذیت نشوید و شناخته شوید
    ...

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿۵۹﴾

اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند اين براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند و خدا آمرزنده مهربان است

من وقتی فکر کردم که قرآن گفته حجاب کنند تا شناخته شوند و اذیت نشوند .... اذیت نشدن که قابل فهمه اما
    شناخته شدن به وسیله حجاب برایم جالب بود لذا متمرکز شدم و فهمیدم که وقتی جلوه های زنانگی ما در پوشش قرار می گیرد ویژگیهای شخصیتی ما آشکار می شود ... یعنی وقتی زنانگی زن در جلوه باشد مرد متوجه این بعد شده و غریزه اش پیشقدم می شود و شخصیت زن نادیده می ماند .... و تبعات آن یعنی اذیت شدن را در پی دارد ...

و دیدم این خانم چه با پوشش ظاهری چه رفتاری همین نتیجه عایدش شده یعنی مورد آزار و اذیت برایش پیش نیامد و از طرف دیگه ویزگیهای شخصیتیش برجسته شد و مورد تحسین آقایان بود

این به عنوان یک اصل کلی برای ما خانمها هست که در درجه اول از تداخل با مردان پرهیز کنیم و در شرایطی که ناگزیریم و یا نقش مفید لازمی می توانیم داشته باشیم و تداخل مستقیم هم نیست با جذبه و حفظ حریم و سختگیری در حفظ حریم حتی اگر خشن جلوه کنیم ، هم محفوظ می مانیم هم محترم و ارزشمند

گیسوی عزیز

شما در حفظ حریم و آرامش و امنیتت تصمیم شجاعانه و همراه باگذشت گرفتی یعنی منافعی را کنار گذاشتی البته برای منفعتی بزرگتر و این قابل تقدیر و تحسین است و در واقع تعریف حریم کردی برای آن آقا در رابطه با هر زن دیگر و این کمک شما به هم جنسانتان هم هست

این تاپیک قفل می شود چون هم به نتیجه رسیده هم اینکه از ظرفیت مجاز هم عبور کرده

موفق باشی عزیز

2. 9 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (جمعه 13 مهر 97), Mvaz (پنجشنبه 14 فروردین 99), tavalode arezoo (پنجشنبه 12 مهر 97), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 11 مهر 97), گیسو کمند (جمعه 13 مهر 97), نیکیا (چهارشنبه 11 مهر 97), zolal (پنجشنبه 12 مهر 97), بی نهایت (سه شنبه 24 مهر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)