سلام،
تو پست قبلیم در مورد اختلافم با همسرم کلا توضیح دادم. الان مدتیه که فکرم مشغول چند نکته شده ممنون میشم در گرفتن تصمیم صحیح به من کمک کنین:
1- آیا میشه که کسی خیانت در حد دوستی (نه رابطه) با فرد دیگری برقرار کنه و مدتها باشه که قطع شده باشه و الان که لو بره بعد از گریه فراوان هیچ دلیل موجهی برای کارش نداشته باشه؟؟ مثلا ندونه چرا این کار رو کرده و فقط بگه یه لحظه خواسته شیطنت بکنه که کشیده شده تو اون رابطه و ... و بگه تمام حرفای قبلیم در مورد دوست داشتن تو و ... جو گیر شدنش بوده و عاشق منه و اون مشاوره (تو پست قبلیم کامل توضیح دادم) حرف تو دهنش گذاشته و اونم جوگیر شده و ... اصلا همچین چیزی امکان داره؟ آیا اداما بدون دلیل به شریک زندگیشون خیانت میکنن! البته صحبتاشون در حد اس ام اس بوده و تلگرام و یک بار رفتن کافی شاپ. و بعد فهمیده داره اشتباه می کنه توبه کرده و قطع شده!!!
الان من چکار کنم؟
واقعیتش اینه که من ته دلم دوستش دارم. ولی غرورم له شده و دلیل هم نمیگه. حتی میگم اگه با من مشکلی داری بهم بگو میگه نه من شرمنده تو ام و تو خوبی و ... من مشکل نداشتم از ببخشید این میگم میگه از بیشعوریم بوده که این کار رو کردم و 4 تا 5 ماه بیشتر نبوده و خودمم قطعش کردم. به پسره تماس گرفتم اونم قسم میخوره میگه خانمتون خیلی پاکه و ...
الان من با خودم چکار کنم. با این دو تا چکار کنم؟؟؟ واقعا گیج شدم از بازی روزگار با خودم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)