نقل قول نوشته اصلی توسط میس بیوتی نمایش پست ها
عزیزم اصلا خودتو در حد همچین ادمایی پایین نیار روی خودت کار کن که به این مسایل اهمیت ندی سعی کن با ادمای با ارزش و درست و حسابی رفت و امد کنی ! من که باشم از خدامه همچین ادمایی دور و برم نیان و وقت و انرژیمو هدر ندن.وقتایی که تنهان و میان سراغت تو هم بهشون بی محلی کن و سرد برخورد کن! اتفاقا یکی از جاریهای منم ازین اخلاقا داره و بسیار دو رو و حسوده تنها ماری که کردم اینه که ازش دور شدم تو مهمونیا باهاش مودبانه و خوشرو فقط سلام واحوالپرسی و بعد هم خداحافظی....هیچ ارتباط دیگه ای باهاش ندارم و از سو استفاده هاش خلاص شدم . زندگی خیلی کوتاهه حسابی ازش استفاده کن لذت ببر و اصصصلا خودت رو درگیر ادمای کوچیک نکن .ارزشش رو نداره واسشون وقت و انرژی بذاری!
آره واقعا فکر آدنو مشغول می کنی وقت واترزی ادن میگیرن خیلی بده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
سلام
اگر شما در این حد اذیت هستی چند تا راه حل داری
1- میخوای مشکلت رو حل کنی و توی جمع اونها با شرایط مناسب تری قرار بگیری
یک بار به هر دوی اونها بگو بیان توی یه اتاق و باهاشون صحبت کن
بگو احساس می کنم شما دو نفر از من ناراحت هستید گفتم بیاین اینجا تا بدونم علتش چیه چون به نظر خودم علتش فقط سو تفاهم هست و احتمالا حرفی به اشتباه به گوش شما رسیده در حالی که من اون حرف رو نزدم یا یه چیز مشابه این بگو
بالاخره سر صحبت باز میشه و اگر چیزی توی ذهنشون هست بیان می کنن و شما از خودت دفاع می کنی و حقیقت رو میگی و فردی که به دروغ پیام رسونده بوده رسوا میشه

2- می تونی از مادر شوهر یا خواهر شوهرت بخوای که این کار رو بکنن
و یه اشاره کوچک به اینکه اون یکی نفر چند باری پشت سر جاری کوچکه هم حرف زده و ممکنه این کار رو در مورد من هم کرده باشه ازشون بخوای همه چیز رو در رو کنن تا فرد خاطی و دروغگو رسوا بشه و بیشتر از این نتازونه

3- می تونی توی جمعی که اون دو نفر هستن اصلا حضور پیدا نکنی و خودتو راحت کنی
رفت و آمدت با خانواده همسر به صورت رفت و آمد جمعی نباشه تک تک برو خونشون یا تک تک دعوتشون کن

که این راحت ترین راه هستش

- در نظر داشته باش زمان همه چیز رو حل می کنه و کسی که دورویی و تزویر داره در نهایت خودشو نشون میده و رسوا میشه ولی اگر صبر نداری و اذیتی می تونی منتظر زمان نباشی و این پروسه رو جلو بندازی

- مورد دیگه اینکه تحت هیچ شرایطی اجازه نده کسی جلو شما بدی کس دیگه رو بگه اصلا همراهی نکن
خصوصا توی خانواده همسرت
به هیچ عنوان یک دفعه هم تایید نکن و چیزی بهش اضافه نکن حتی اگر دلت خیلی هم پره از کسی زبون خودتو نگه دار
درد و دل رو با یه نفر سوم که به اون لفراد دسترسی نداره و نمیشناسدشون انجام بده یا اصلا روی کاغذ بنویس و پاره کن

من چند بار وقتی ناراحت شدم از موضوعی باطرف درنیون گذاشتم ولی متاسفانه جنبه شو ندارن همیشه پشیمون شدم

به خانواده همسرم گفتم این اخلاقشو دو رویی و ... ولی انگار همینطوری می پسندن تغییری تو رفتارشون نکرد باهاشون تازه بهترم هستن