به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 99 [ 11:00]
    سطح
    53
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    119

تشکرشده 162 در 68 پست

Array
    سلام ژوآن عزیزم من اومدم از تجربه خودم بگم شاید کمکی بهت باشه من وقتی ازدواج کردم پسرم وارد کلاس اول شد اما همسرم ازدواج اولش بود و فرزندی نداشت زندگی ما فراز و نشیب زیاد داشت از حساسیتهای من نسبت به پسرم تا بی تجربگی همسرم به عنوان کسی که از اول زندگی میخواست نقش همسر و پدر رو با هم داشته باشه
    عزیزم فقط اومدم بگم کامل فکراتو بکن شما وارد زندگی میشید که یک دختر بچه این وسط هست اینو مطمعن باش که اون بچه خیلی کوچکتر از اون هست که بخواد با نقشه و برنامه کاری کنه و مزاحمتی برای شما ایجاد کنه اما قطعا هر چقدر که مادر همسرتون که خانم فهمیده ای به نظر میان کمک کنن و همسرتون سعی کنن وجود یک بچه در زندگی مشترک تاثیر خیلیییی زیادی میگذاره و شما باید از الان از نظر فکری و روحی خودتو آماده کنی اون ممکنه باز هم بدون اینکه قصدی داشته باشه مزاحم خلوتتون بشه یا مریض بشه و قسمتی از وقت و محبت همسرت رو به خودش اختصاص بده یا هزار و یک مساله دیگه

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه در کل باید با دید باز جلو بری و خیلی مسایل رو برای خودت از قبل حل کنی که اگه تو اون شرایط قرار گرفتی امادگی کامل داشته باشی و با صبر و متانت پیش بری که خدای نکرده واکنش هیجانی و احساسی نداشته باشی که به زندگی مشترکت آسیبی نرسه بچه ها خیلی پاک و معصوم هستن و خیلی زود با محبت جذب میشن و شما هم که مشخصه قلب مهربونی داری میتونی هم به این بچه عشقتو بدی هم وجودش به عنوان نقطه قوتی در رابطه عاطفی باهمسرت باشه و با تدبیر و محبت کاری کنی که هم اجر اخروی ببری و هم وقتی همسرت ببینه با دل پاک به اون بچه محبت میکنی مطمعنا قدردان ایثار و فداکاری شما خواهد بود و باعث استحکام روابط شما میشه
    امیدوارم زندگی خوبی در پیش رو داشته باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید آرام 10 تشکرکرده است .

ژوآن (یکشنبه 20 آبان 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)