به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 05 [ 02:22]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    سلام.
    خانم راه برگشت. تحسینتون میکنم که همچین تاپیکی زدید و همچنان پیگیر احیای زندگیتون هستید و این ارزشمنده و درایت شمارو میرسونه.

وقتی دو نفر با هم تصمیم و قراد داد زندگی رو میبندند باید بهش پایبند باشن و مثل الان شما سعی در دوام و کیفیت زندگیشون داشته باشن. من رفتار همسرتون رو اصلا تایید نمیکنم ( چیزایی که گفتید ) اصولا ایشون هم پر از نیازن و اصلا درست نیست که اول زندگی به این شکل برخورد کنن و نیاز اجتماعی و عاطفیشون رو با رفتن خونه دوستشون یا چیزهای دیگه برطرف کنن. یک مرد متعهد و غیرتمند وظیفه داره مثل دوستمون بهزاد زندگیشو حفظ کنه. ایشون با اون شرایط بد بزرگواریشون رو ثابت کردند ( حتی اگر قدر دانسته نشه فعلا ) و این بزرگواری حالا یه سال دیگه 10 سال دیگه بالاخره بهشون برمیگرده

اما حس میکنم زندگی شما زوایای پنهان دیگه ای هم داره. شما گفتید از قبل دوست بودید. چطور در مدت دوستی نفهمیدید اهل کشیدن گل و حشیش هست؟ ( قابل توجه کسانی که فکر میکنن در دوستی بهتر دو طرف همو میشناسن و فرصت آشنایی بهتر دارن. بسی خیال باطل نه تنها شناخت ایجاد نمیشه بلکه نتیجه معکوس و مخرب داره )

اینکه اون خانوم گفتن گل و حشیش عیب نداره هم باید خدمتتون عرض کنم این مواد مخدر هستند و چه تفریحی حتی یکبار کشیدنش میتونه بشدت مخرب باشه و گل هم دقیقا برای فریب خود معتاد و اطرافیانشه که بگن این هیچ عیبی نداره و گله. چه زندگیهایی که نابود نشده از همین چیزا. مخربن بدون شک . حشیش هم چیزی هست مثل مشروب. دیگه نماز نداره. یعنی شما در مورد ایمان همسرتون هیچ دقتی از قبل نکردید. اگر مذهبی و مقید بود اصلا این برنامه ها رو تو خطش نمیرفت. محیطی هم که فعالیت میکنه حس میکنم محیط و دوستان سالمی نداره.

اما

واقعا الان همسر شماست و الان شما باید درستش کنید ( البته خودش هم باید کمک کنه ) چون الان پای زندگی شما هم در میونه و انتخاب و تحقیق برای قبل بوده.
    ایشون احتمال برگشتش هست حالا یه ماه دیگه یا یه سال دیگه.( حتی موارد زیادی بوده بعد طلاق برگشتند به هم. اما شما نزارید به اونجا بکشه . خیلیها درست بعد از فرنشستن آتیش خشم درونشون پشیمون میشن و دلشون برای زندگیشون تنگ میشه. گاهی 2-3 سال دیگه به هم برمیگردند. پس نباید تصمیم عجولانه گرفت) ابزارهاتون هم کم نیست. ابزار های قانونی . واسطه مشاوره. تکنیک های رفتاری هم برای شما مهیاست. اگر رفتار ایشون حیثیتی بود حتما پیشنهاد میکردم روش قانونی رو در پیش بگیرید. اما الان زوده و خیلی مردها وقتی برگه احضاریه دادگاه رو میبینند دیگه کامل میرن تو فاز جنگ و اون زنو از دلشون بیرون میکنن و متنفر میشن. یعنی این مرحله آخره و برای شرایطی که بخواید به زور متوسل بشید برای جدایی یا آوردنش به زندگی. اما الان هنوز ایشون داغن. بنظرم بهتره از واسطه ها و افراد مجرب یا خودتون استفاده کنید و ایشون رو به مشاوره بیارید.

مقداری حس میکنم زوایای پنهانی در زندگی شما وجود داره. گفتید اول ایشون جلوی در از ناموسش بد گفت و همسایه ها شنیدن و منجر به درگیری شد. از طرفی رفتار ایشون شبیه کسی که به همسرش اعتماد نداره و انگار مشکل حیثیتی با شما داره. چطور میشه بعد از اندگی زمان بعد عقد ایشون تا این حد با شما بد میشن و قید شمارو میزنن؟ داستان توصیفی شما نقاط پنهانی داره. قبل از اون دعوا چه چیزی باعث شده بود که جلوی درو همسایه از شما بد بگه ( کارشون رو البته تایید نمیکنم ) و البته طبق گفته خودتون انگار این اصل قضیه نیست و فقط بهانه ای برای ایشون بوده که همه چیرو بخواد بهم بزنه.
    من اعتقاد دارم وقتی مردو زن عشق پاک و پشتوانه سالم داشته باشن همچین کارایی نمیکنن. بالاخره شما همو دوست داشتید که عقد هم رو امضا کردید. خیلی عجیبه که بگیم شما یه خانم مهربون و عاشق زندگی و علاقه مند به همسرتون هستید یه دفه ایشون همچین برنامه و دعوایی به پا کنن. البته ایشون قسمتی از رفتارشون برمیگرده به مصرف اون موادی که اسم بردید. بشدت در خلق و شخصیت اثر میزاره.

اگر دوست داشتید توضیحاتتون رو کامل کنید تا بشه راهنمایی کرد. بهر حال ممکنه ایشون از بابت چیز دیگه ای غیر از مسائلی که ذکر کردید از شما نا امید و بی اعتماد و عشقش رو فروپاشیده حس کرده باشه. باید این قسمتو درستش کنید و دلشو قرص کنید.

فعلا هم راه حل قانونی پیشنهاد نمیشه. اما بهتره بدون منت کشی به طریقی پیغام براش بفرستید. و اصلا نا امید نشید. هنوز هم اعتقاد دارم زندگی شما درست میشه انشالله. اما خودتون هم باید کمک کنید
    ویرایش توسط Quality : سه شنبه 06 آذر 97 در ساعت 00:13

2. 3 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

behzzad (چهارشنبه 07 آذر 97), الهه زیبایی ها (سه شنبه 06 آذر 97), راه برگشت (سه شنبه 06 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)