به نظر من بعد از ایجاد مشکل حداکثر باید یکی دو روز با هم سر سنگین باشید نه بیشتر. اون تحقیر های شوهرتون وقتی شما برای آشتی پیش قدم می شدید کار بدی بوده ولی میخواسته چیزی بدست بیاره. یعنی بوسیله ی تحقیر از راه غلطی می خواسته برخی رفتار های شما رو عوض کنه. در نتیجه ایشون راه درست برای تغییر دادن رفتارهای همسرش رو نمیدونه.
مشکلاتی رو که در پست بالای صفحه ی 5 از تاپیک تون گفتید رو خوندم. اگر واقعا مسائل به همون صورتی بودن که شما گفتید ، شرایط تون بسیار نا مناسب بوده. آیا ممکنه شما هم نقشی در اون مسائل داشته باشید؟ برام سخته قبول کنم شوهرتون انقدر بدرفتار بوده. قبل و بعد از مسائل چی؟ آیا مثلا روز قبلش شما کار بدی کرده بودید که در اینجا نگفتید؟
اگر مسائل به همین ترتیب بوده باشه ، شما به صبر ایوب نیاز دارید! چون در توضیحاتی که دادید شما مثل مریم مقدس بودید و هیچ کار بدی نکرده بودید ولی شوهرتون بصورت بیمارگونه رفتار میکرده . . .
در مورد مهریه در تاپیک زیر توضیحاتی دادم ولی مدیران قهرمان سایت تاپیک های مهم رو فوراً قفل می کنن:
www.hamdardi.net/showthread.php?t=44437&p=433989&viewfull=1#post433 989
من بارها مثل پست زیر از مدیران به دلیل رفتار حذفی شون انتقاد کردم و بارها هم به خاطر انتقادات بلاک شدم:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...782#post447782
ولی مدیران تمایل دارن که از کیفیت وبسایت خودشون کم کنن و مدام تاپیک ها رو قفل کنن و پست های چالش برانگیز رو حذف کنن. ظاهرا درک نمی کنن که ماهیت زندگی مشترک چالش هست و باید به موضوعات چالشی رسیدگی بشه. به هر حال بضاعت این وبسایت بیشتر از این نیست و مدیران نمیزارن که مسائل اساسی بحث بشه.
در خصوص مهریه ی شما که 55 سکه هست اگر موقع تعیین مهریه ، روش بحث شده و شما نشون دادید که قصد گرفتن دارید، به نظرم حق شماست که الان بگیرید. به دو دلیل: 1) مهریه شما نجومی نیست. 2) موقع تعیین مهریه قصد خودتون رو مبنی بر وصول مهریه نشون داده بودید و حالت کلاهبرداری نداره. اکثرا موقع تعیین مهریه میگن کی داده کی گرفته و داماد به تبعیت از سنت جاهلی ایران ، امضا میکنه.
جایی که من با شما مخالف هستم در خصوص ادب کردن شوهرتون هست. اگر کار به لجبازی بیوفته شما هم آسیب جدی خواهید دید و ای بسا پولی هم دست تون رو نگیره و فقط عمرتون تلف بشه. زندان کردن با مهریه هم از نظر من نامشروع هست چون خدا وظیفه ی زن رو در قرآن تعریف کرده: اطاعت از شوهر. حالا چطور شما میخواهید شوهرتون رو زندان کنید و بعد بگید که کار مشروع کردم؟؟ اینا اقدامات شیطانی هست و اثر اون به شما هم بر میگرده. این اقدامات امروز جامعه ی ما رو به سمتی برده که ازدواج ترس آور شده و دهه ی 70 و 80 دیگه از زیر بار مسئولیت ازدواج فرار خواهند کرد. زندان کردن با مهریه از شگفت آور ترین پدیده هایی هست که فقط در ایران قابل اجراست! شرق و غرب چنین قانونی ندارن و با اسلام هم در تضاد هست. به هر حال من در این خصوص در تاپیک بالا بیشتر توضیح داده بودم.
اینکه به اطرافیان بگید ایده ی بدی نیست ولی معمولا دیگران هم از این قبیل اطلاعات فقط سوء استفاده می کنن. اگر فرد با شرفی پیدا کردید ، میتونید بعد از طلاق واقعیت ها به اون فرد بگید. ولی شرف در ایران این روزا کیمیا شده!!
کلا قبل از قطعی شدن طلاق زیاد سراغ لج و لجبازی نرید و اگر بوسیله ی مذاکره توافقی جدا بشید ، احتمالا بهتره. البته اگر به مهریه نیاز دارید ، مجبورید غیر مسلامت آمیز جدا بشید و شاید دو سه سالی دادگاه طول بده. به هر حال با شرایطی که در بالا گفتم ، اون مهریه قطعا حق شماست و تصمیم گیری در مورد گذشتن از مهریه یا وصول کردنش هم با شخص شماست.
اون نوع مذهبی که شوهر شما داشته از نظر من بسیار سطحی و بی ارزش هست (عذر میخام اگر باعث رنجش میشه ولی نظر من اینه). آیا یکبار به فارسی کل قرآن رو خونده؟؟ این قبیل افراد بشتر سطحی هستن و روی چنین اعتقادی هیچ حسابی نمیشه باز کرد.
در خصوص اعتیاد ، باید به طریقی مطمئن بشید. این خیلی مهمه و اگر معتاد باشه کلا ماجرا به صورت دیگری باید بررسی بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)