به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 بهمن 97 [ 02:18]
    سطح
    17
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 50 در 32 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzzad نمایش پست ها

بارها توصیه کردم دنبال ادب کردن ، انتقام کشی ، لج و لجبازی و غیره نرید. تا همین الان هم رفتارهای اشتباه در روند زندگی تون کم نداشتید! اشتباهات شما بسیار زیاد بوده و از توان من خارجه که برای هر کدوم بخام یک پاراگراف بنویسم (آقای کوالیتی برخی رو باز کرد).
    سلام آقا behzzad ممنونم از نظرتون و وقتی که صرف کردید.بنظرم بهتره فعلا از بحث مهریه در اینجا دور شم یکم چون همونطور که گفتم اون مسائلو برای وقتی گفتم که دیگه طلاق صد درصدی شده و اون زمانم الان الانا نیس .. اما نکاتی که گفتید در ذهنم میمونه .. اون گزینه دو که گفتید به شدت درسته و البته واضح..

اتفاقا من سعی کردم با جزییات بگم که اگه ممکنه اشتباهات خودمو بهتر متوجه شم (البته بعضیاشو گفتم که خودم متوجه بودم ) حالا نه یه پاراگراف اما اگه در توان و وقت و حوصلتون بود یه اشارات کلی بکنید ممنون میشم . چون بلاخره من قصدم هم برگردوندن همسرم هم اصلاح اشتباهات خودمه دیگه .. ممنون میشم دوستان دیگه هم تو این زمینه کمک کنن ..اینکه گفتید خیلییی زیاد بود متعجب شدم . البته واقعا رابطه بین دو نفر انقد لحظات مختلف داره که وقتی فقط یه گوشه هاییشو میاری تو فضای مجازی و خیلی دیگش دیده نمیشه و نمیگنجه گفتنش اینجا ، یکم موجب برداشت های اشتباه میشه..

در خصوص احتمال اعتیاد :

ظاهرا شما در تمام مدت متوجه حرف های من نیستید.. باید به طریق مسالمت آمیز بفهمید که معتاد هست یا نیست.

نه متوجه اون منظورتونم بودم.. سوال ذهنی خودمو درباره دادگاه پرسیدم اونم واسه بعدها ..منم میدونم تیر خلاصه.. اما مسالمت آمیز واقعا چطور؟..امکانش نیس چون خودش که مطمئنن اگه ما آشتی هم بودیم اعتراف نمی کرد.. تنها راهم همینه که یا به حرفای اون خانم اکتفا کنم یا نه.. راه دیگه ای به ذهن دوستان میرسه؟

البته که 20 درصد زیاده!! به نظر من 5 درصد هم خیلی زیاده و من نمیتونم رفتار و گفتار شما رو تایید کنم و شما هم در مشکل امروز سهیم هستید.
    البته شوهرتون هم اشتباهات متعدد داشته و قابل دفاع نیست.

البته من برای رعایت انصاف گفتم 20 درصد شاید کمتر ازینا هم بوده .ببینید سوال من اینه ؟ بله منم اون لحن رفتار وگفتار خودمو مخصوصا اونایی که روزای آخر گفتم تایید نمی کنم مطمئنن من سهمی داشتم در پیشامد های امروز.. البته من دیگه نهایت حرف و رفتار بدمو که بیشتر این آخرین روزا انجام دادم گفتم و اینطور نبود که تو این چند سال اون 20 درصده که میگم با اون لحن و به اون شدت آخر بوده باشه .. به شکل غر بود که چرا توجه نمی کنی چرا وقت نمیزاری و چزا دروغ میگی و ..

اما اینطور که شما میگید پس اینهمه زندگی ها که داره پیش میره همه خانم ها فرشته ان و 98 درصد مواقع اصلا اشتباه نمی کنن حتی اگه اون اشتباهات ناشی از از سرکوب شدن و بی جواب موندن ابتدایی ترین نیازهای یه ازدواج بوده باشه اونم در حالی که خانم بارها سعی کرده خواسته هاشو با ظرافت زنانه و لطافت و زبون نرم و منطقی بیان کنه و باز هم آنچنان به نتیجه نرسیده .. من حتی یه اس ام اس میخواستم به همسرم بدم برای بیرون رفتن با ایده و تنوع و لحن شوخ میگفتم( مثلا شما برنده بسته ی گردش همراه اول به همراه جوایز ... شدید درصورت قبول .. بفرستیدو... ) این فقط یه مثاله کوچیکه .. اینو تعمیم بدید به همه جنبه های واقعی تر و مهمتر زندگی که من چقد سعی میکردم با ظرافت و دقت رفتار کنم اما نهایتا جواب آنچنانی نمی گرفتم خیلی ها رو تحمل میکردم بعضی جاها هم دیگه به صورت غر بروز میکرد.. من حرفم اینه آیا منطقیه اینا دلایل طلاق یه مرد باشه ؟ دیگه نمیگم پس وظیفه یه مرد چیه چون خودتونم گفتید شوهرم اشتباهات متعددی داشته..

من به خواسته های این آقا در 95 درصد مواقع ااحترام میزاشتم گوش میدادم حتی خواسته های نامعقولشو تا فقط سر لج نیوفته .. اما خودش اونقد خودخواه بود بود که ده درصد مواقع هم به خواسته های معمولی من اهمیتی نمیداد..

زندگی مشترک واقعا یچیز دو طرفس .. درسته میگن زن سنگ زیرین آسیاب باید باشه و صبر و تحملش باید بیشتر باشه اما دیگه هر چیزی هم حدی داره.. من معیارامو خواسته هامو و چیزی که هستمو میخوامو صادقانه قبل ازدواج برای شوهرم گفتم و بهشونم عمل کردم اما شوهرم حرفاش بیشتر تو خالی از آب در اومد..
    بزرگترین اشتباه من همون انتخاب اشتباهم بود( اونم بخاطر نحوه خاص آشناییمون من بشدت تحت تاثیر قرار گرفته بودم و فکر میکردم یه نشانس، نه اینکه دوری از خانواده و فشار تنهایی مسببش شده باشه نه اصلا )

من دوستانمو میبینم که بخاطر اینکه شوهرشون یذره خونه رو کثیف میکنه میشینن باهاش دعوا میکنن و سر همچین موضوع بی ارزشی غر میزنن آخرم شوهرشون دورشون میگرده.. اگه اینطورا بود که الان باید 99 درصد زندگیا به طلاق می رسید..

این آقا فقط جا زده و انتظار زندگی ای داشت که همش گل و بلبل باشه و کاملا هم مثه مجردیش باشه ..اون که این معیارارو داشت اونکه اصلا با معیارای زندگی مشترک آشنایی نداشت چرا به خودش اجازه داد با زندگی یه دختر بازی کنه..
    جالب اینه که این حتی تا همین قبل دعوا ادعای دوس داشتن منو عاشقم بودنو انکار نمیکرد با وجود این رفتاراش .. اخه من نمیدونم این چه دوس داشتنی بود .. دوس داشتن مگه احترام نیس و مگه توجه به خواسته های طرفت نیس مگه حمایت کردن نیس.. چرا در عمل من هیچی نمیدیدم که معنی دوست داشتنشو بده

فقط یع چند بار گف من اگه به خاطر تو نبودد تا حالا صد باره از سرکارم که حقوق نمیدن بیرون میومدم..
    خب کار کردن برای تامین یه زندگی وظیفه ی یه مرده اینکه دیگه منت گذاشتن نداشت.. و جالبه حتی یبار نشد بیاد بگه این پنجاه تومن دست تو به عنوان اینکه مثلا شوهرمه من که اصلا به اون پول احتیاج نداشتم اما تنها چیزی ام که به عنوان نشان ابراز علاقش به من عنوان میکرد هیچ چیزی به من نمی رسید پولی هم در می آورد میرفت برای خودش واهداف خودش خرج میکرد.. اصلا به مفهوم ازداوج نرسیده بود..

من فقط امیدم اینه شاید هنوز یه شیوه ای هس که بشه گف قلق همسرم حساب بشه و من خیلی کشفش نکردم و باید پیداش کنم ..

2. کاربر روبرو از پست مفید راه برگشت تشکرکرده است .

Quality (پنجشنبه 08 آذر 97)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 09 اسفند 98 [ 10:34]
    سطح
    33
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    15

تشکرشده 134 در 77 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط راه برگشت نمایش پست ها

نه متوجه اون منظورتونم بودم.. سوال ذهنی خودمو درباره دادگاه پرسیدم اونم واسه بعدها ..منم میدونم تیر خلاصه.. اما مسالمت آمیز واقعا چطور؟..امکانش نیس چون خودش که مطمئنن اگه ما آشتی هم بودیم اعتراف نمی کرد.. تنها راهم همینه که یا به حرفای اون خانم اکتفا کنم یا نه.. راه دیگه ای به ذهن دوستان میرسه؟
    بعد از برقراری رابطه مجدد با شوهرتون ، شاید از روی نشونه ها بتونید بفهمید. البته من در خصوص اعتیاد شناخت ندارم که توصیه ی بهتری بکنم. ولی هر کاری میکنید ، سعی نکنید از طریق دادگاه اعتیاد ایشون رو ثابت کنید. این کار رو وقتی کردید ، فقط باید به قصد جدایی باشه.

اما اینطور که شما میگید پس اینهمه زندگی ها که داره پیش میره همه خانم ها فرشته ان و 98 درصد مواقع اصلا اشتباه نمی کنن حتی اگه اون اشتباهات ناشی از از سرکوب شدن و بی جواب موندن ابتدایی ترین نیازهای یه ازدواج بوده باشه اونم در حالی که خانم بارها سعی کرده خواسته هاشو با ظرافت زنانه و لطافت و زبون نرم و منطقی بیان کنه و باز هم آنچنان به نتیجه نرسیده ..

چرا فکر می کنید زندگی های دیگران خوبه! امروز اکثر زندگی ها بد شده. آمار اینو میگه. من در این خصوص قبلا مفصل صحبت کرده بودم. نمونه اش پست زیر هست:

www.hamdardi.net/showthread.php?t=44363&p=433247&viewfull=1#post433 247
    یا پست زیر:

http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post446686

من دوستانمو میبینم که بخاطر اینکه شوهرشون یذره خونه رو کثیف میکنه میشینن باهاش دعوا میکنن و سر همچین موضوع بی ارزشی غر میزنن آخرم شوهرشون دورشون میگرده.. اگه اینطورا بود که الان باید 99 درصد زندگیا به طلاق می رسید..

مقایسه ی زندگی خودتون با دیگران غلطه چون ممکنه خصلت ها و خلق و خوی افراد به شدت متفاوت باشه. نکته ی اساسی دیگه ناکافی بودن اطلاعات شما از زندگی دیگران هست: هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید!

اصلا با معیارای زندگی مشترک آشنایی نداشت چرا به خودش اجازه داد با زندگی یه دختر بازی کنه..
    جالب اینه که این حتی تا همین قبل دعوا ادعای دوس داشتن منو عاشقم بودنو انکار نمیکرد با وجود این رفتاراش .. اخه من نمیدونم این چه دوس داشتنی بود .. دوس داشتن مگه احترام نیس و مگه توجه به خواسته های طرفت نیس مگه حمایت کردن نیس.. چرا در عمل من هیچی نمیدیدم که معنی دوست داشتنشو بده

چون ایشون هم از چیزهایی ناراضی بوده و میخواسته با روش های غلط (بدرفتاری ، تهدید به طلاق و غیره) رفتارهای شما رو تغییر بده.

من فقط امیدم اینه شاید هنوز یه شیوه ای هس که بشه گف قلق همسرم حساب بشه و من خیلی کشفش نکردم و باید پیداش کنم ..

در فیلم زیر می بینید که شیرهای نر وحشی رو دست آموز کردن!! بله شیر درنده هم قلق داره. انسان دیگه بماند:

https://www.youtube.com/watch?v=w1sFPqO9tRQ

لطفا فیلم ده دقیقه ای بالا رو نگاه کنید ، بسیار درس آموز خواهد بود. طرف با آرامش بدنش رو در دهن شیر میزاره و بین 10 ها شیر درنده می خوابه و آرامش داره!!
    ویرایش توسط behzzad : پنجشنبه 08 آذر 97 در ساعت 15:12

4. 2 کاربر از پست مفید behzzad تشکرکرده اند .

Quality (پنجشنبه 08 آذر 97), راه برگشت (پنجشنبه 08 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)