ستودنی عزیز سلام مرسی از نظر و همدردیت عزیزم
پشیمونی از تاهل که داشته.. اما واقعا نمیدوونم این دوست داشتن یطرفه بوده یا نه .. خودمم بعضی وقتا خیلی جدی بهش میگفتم حس میکنم یه طرفس تو منو دوس نداری.. بعضی وقتا تو جواب میگف خل شدی باز یوقتایی میگف ول کن این حرفارو حوصله داریا یوقتایی هم به ندرت مثلا میگف اخه کی جز تو میتونه دل منو ببره.. اما درعمل...... واقعا سوال همیشگی خودمم هس
درباره قبول اشتباه و تاوانشو نمیدونم منظور شما دقیقا کدوم قسمته اما.. دقیقا عین این جملاتو همسرم روز قبل دعوا گف ..گف اشتباهی کردم تاوانشم پس میدم ..ینی ازدواج با من اشتباه زندگیش بود؟چجوری میخواد تاوان پس بده تاوان عمر من اینده من بازی با روح و جسم من .. وقتی میپرسیدم چطوری میخوای تاوان پس بذی سکوت میکرد..
با همه ی اینا من اتفاقا من برای آرامش خودم تا آخرین لحظه برای حفظ زندگیم می جنگم .. عشق یه بهایی داره دیگه.. چیکار کنم.. دست خودم نیس
آقا behzzad ممنون از نظرتون
میدونم واقعا زندگی ها قابل مقایسه نیس حرفتون درسته .به طور کلی منظورم این بود حرف طلاق زدن به این دلایل دیگه خیلی زیاده رویه یه شخصه ..
ممنون از فیلمی که گذاشتید .. دیدم واقعا حیرت انگیز بود..
کاش بتونم قلقشو پیدا کنم .. کاش..
واقعا امیدوارم به قول شما شوهرمم در شرایط روحی خوبی نباشه .. اما شواهد که ظاهرا نشون میده جوری راحت داره زندگیشو میکنه و به اهدافش میرسه که انگار من اصلا وجود نداشتم از اول..

علاقه مندی ها (Bookmarks)