به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 بهمن 97 [ 02:18]
    سطح
    17
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 50 در 32 پست

Array
    سلام گیسو کمند عزیز مرسی که دوباره همراهیم میکنی ممنون از نظرت

نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمند نمایش پست ها
    خانم راه برگشت قلق یعنی چی ?
    یعنی مهارت ارتباطی کنیم
    و...قلق یعنی اینها ....اما جدا شما فکر میکنی علت مشکلاتتون ندونستن قلق همسرتون بوده !!

خب با این تعریف تقریبا خیلی وقتا موقع عصبانیتش همینکارو میکردم .بعضی وقتا هم نه که اون بعضی وقتا برام خیلی مشکل ساز میشد..فکر نمیکنم همه مشکلاتمون از قلق باشه فقط گفتم شاید گوشه ایش برطرف شه..

بگو چرا خودت رو دوست نداری ?
    اون کسی که توی خانواده خلا نداره یا بهتر بگم با خانوادش ( با تمام مشکلاتی که دارن ) سازگار شده ،
    خودش رو دوست میداره .
    باور کنید من خودمو اتفاقا خیلی هم دوس دارم خیلی .. اینم کاملا میدونم لیاقتم خیلی خیلی بالاتر از شوهرم بوده.. فقط چیزی که با وجود دونستن همه این چیزا نمیتونم باهاش کنار بیام اینه که بخوام شوهرمو دوس نداشته باشم یا منطقی فکر کنم جدایی بهتره..
    درسته من خلا عاطفی داشتم انکار نمی کنم اما حرفم اینه بخاطر اون خلا سمتش نرفتم بخاطر اینکه بهش واقعا علاقمند شدم باهاش موندم وگرنه اگه فقط بحث خلا بود چرا دیگرانی که از شوهرم به مراتب خیلی شرایط بهتر داشتن و بیشترم ابراز علاقه میکردن رو قبول نکردم..

الف - یک علتش برای اینه که قبول کنن اونچه رو که نمیتونن تغییر بدن .

منکه همون پستای اول گفتم برای ادامه این زندگی مبنا رو روی پذیرشش بدون تغییر میزارم اماا تلاشمم برای بهتر کردنش یا تغییرش میکنم اگه شد چه بهتر نشدم همینجوری قبول.. چرا؟.. چون با اینکه میدونم این ززندگی لیاقتم نیس اما اینو میدونم واقعا نمیتونم ازش دل بکنم..
    ب- و قبول کنند اونچه علت و منشأ ایجاد مشکلشون هست .

ببین چرا فکر میکنی میتونی همسرت رو تغییر بدی و اصلاحش کنی .

فکر نمی کنم میتونم فقط میخوام تلاشمو بکنم

قلق همسر شما اینه :
    شما چیز جذاب تری براش داشته باشی ، نسبت به :
    دوستاش »» که با هم حشیش و گل میکشن و الکل هم و هیچ مسئولیت و زحمتی هم برای هم ندارن .
    موسیقی و سودای شهرت
    و...
    براش هیچ مسئولیتی ایجاد نکنی وگرنه براش حکم آویزون و سربار رو خواهی داشت
    ( توقع دیدار ، گردش ، تا دیروقت بیرون نبودن ، سوال پرسیدن از کارهاش و هیچی نداشته باشی ،
    یعنی از هفت دولت آزاد باشه )

برای کسی که جذب رفیق و بیکاری و بی مسئولیتی و بدتر ازون حشیش و.. هست تو چیکار میتونی بکنی که برای او دلپسند باشه ? تا کی میتونی ?

من قصدم اینه اگه برگشت این بار بجای اینکه همه توجه انرژیمو معطوف اون کنم و وقتی سرخورده میشم غر بزنم بهش بجای اینکارا یه محبت کنترل شده ای بهش داشته باشم غر زدن و توقع داشتنو کلا حذف کننم و تمرکزمو از روی اون بزارم رو خودم و اهداف خودم و بیشتر درگیر کارای خودم باشم در عین حال همسر شادی هم براش باشم که براش کم نمی زاره اما زیادم نمیزاره فکر میکنم اینجوری کم کم اونه که کنجکاو میشه به من و کارام و اینکه چراا کاریش ندارم اما باهاش خوبم هستمم و جذبم میشه.. و احتمالا خودش خودبه خود بعد یه مدت تمایلش به اینکه وقت بیشتری رو با من بگذرونه نشون میده..

.
    دوستان من مشاورمو عوض کردم همونطور که گفتید.. قرار شده هفته بعد با همسرم تماس بگیره..

2. کاربر روبرو از پست مفید راه برگشت تشکرکرده است .

نیکیا (چهارشنبه 14 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)