به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مرداد 05 [ 19:43]
    سطح
    99
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 1,527
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,634

تشکرشده 2,355 در 760 پست

Array
    سلام ناهیدجان

ممنونم ازتون....ببخشید متوجه منظورتون از این سوالها نشدم...شوخی بود؟؟ جدی بود؟؟
    لطفا بهم بگید.....یعنی می خواید ببینید چه هدفی از ازدواج رو دنبال میکنم .....وگرنه مثلا این دغدغه ها پیش نمیومد؟؟

باشه حالا میگم تو فکرم چی میگذره

اتفاقا به نظر من ازدواج نکنم حیفه....دوست دارم ازدواج کنم....و اینکه فک میکنم ازدواج ی لطف خداست به بنده ها......اینکه ما مسیر زندگی رو همراه با ی همسفر که ارزش ها و خط فکریمون هم سوئه طی کنیم...خب مسلما خیلی کمک کننده تر میشه....و ...
    .................................................. .........................
    مثل اینکه نگاه من ی جور دیگه است وحساسیتهام همینطور...
    کسی جواب نداد فک کردم حتما به نظر دیگران عجیب میاد حرفام .....البته میدونم تالار تالار قدیم نیست....مدیرها هم شاید قبلا بیشتر رسیدگی میکردن و خودشون جوابگو بودن...ولی الان جذابیت تالار برای خود مدیرها هم کم شده!!
    لایک که برداشتن...تشکر هم کسی نمیکنه...تشکر نه به معنی تشکر...به این معنی که دیدم و خوندم حرفاتو...حتی اگه شده جوابی ندارم...یا وقتش و ندارم...با خواهرم حرف میزدم دیشب....کلی ارومم کرد..... دیدم دغدغه های من دغدغه اون هم نبست..اونم جواب نداشت......و توصیه اینکه سخت گیری.....متعادل شو ادمی تو میخوای کم پیدا میشه و شاید سر راه ما قرار نگیره....
    من که حالا چیزی نگفتم ولی از دغدغه هام باید حرف بزنم تا ببینم نظر یکی دیگه میتونه چراغی برام روشم کنه که من نقاط تاریک و ببینم یا نه....درست نیست اسم ببرم ولی خیلی دلم می خواد و خیلی برام کمکه....حرفای کسایی که از زمان مجردی تو تالار بودن و حالا ازدواج کردن....می خوام بدونم با این حجم تجربه که داشتن الان نگاهشون عوض شده یا نه. و...و وقتی میبینم بازم ناراحتیهایی دارن با همسرشون... میگم خدایا یعنی چه اشتباه ی داشتن...الان برگردن به گذشته چی کار میکنن...خب من الان گذشته اینهام...
    چیا تو انتخاب مهمه چیا مهم نیست قبل و بعد ازدواج به این سوال چقدر متفاوت جواب میدن؟؟؟

اومدم دیدم جوابی به تاپیکم داده نشده...چشم خورد به امضامامید به خدا....

- - - Updated - - -

.
    ویرایش توسط الهه زیبایی ها : جمعه 16 آذر 97 در ساعت 07:22

2. 4 کاربر از پست مفید الهه زیبایی ها تشکرکرده اند .

hamed-kr (جمعه 16 آذر 97), Hildaa (جمعه 16 آذر 97), Pooh (جمعه 16 آذر 97), نیکیا (یکشنبه 18 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)