به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 دی 04 [ 11:27]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    خانم راه برگشت سلام

اول از همه یه چیز بگم. آدمای دو طرف شما عصبانین. قبول دارید؟ آدم عصبانی چی میکنه؟ آدم معمولی تازه ممکنه اون چیزی که میگه با دلش فرق داشته باشه. نه نا امید شو نه حرفایی که میزنه رو خیلی جدی بگیر. هنوز به مرحله عمل نرسیده. باید ببینیم در عمل همسرتون چی میکنه. بالاخره هر چیزی رو پیگیر بشید نتیجه میده.

صحبتهای طلایی و مفید و خطاهای شناختی رو جناب بهزاد بهتون گفتند و صحبتهای ایشون کاملا بند بند مورد تایید منم هست. واقعا در کشور ما دو جنس خیلی شناختشون از هم کمه. بخاطر همین توصیه های مخربی به شما میشه. این دوستان واقعا شک دارم خیر خواه باشن. شایدم خیرخواهن غافل از اینکه خودشون هم دچار گمراهی و روشها و شناخت اشتباه از جنس مخالفن. اگر طرف شما یک اقاست پس خیلی بهتر میتونیم حسهای اون آقا و راهکارهارو برای شما روشن کنیم. به شخصه دوست دارم مشکلتون حل بشه و برخلاف بعضی دوستان که سعی در تخریب شما و زندگیتون دارن و نا امیدتون میکنن من دلم روشنه . شما هم توکلتون به خداست. پس روی اعتمادتون به خدا شک نکنین. فقط صبور باشید.

من خیلی دوست ندارم اسم ببرم و در تقابل نظر دیگران صحبتی بکنم اما اینبار خیلی ضروری دونستم که بگم. ضمن احترام به همه دوستانی که نظر میدن همچنین مادرتون، راهکارهای مادرتون و خانم shirinam بشدت مخرب و ضربه زننده هست و بهیچ عنوان و در هیچ شرایطی این مسیری که گفتند رو نرید حتی برای آخرین راه. ضمن بطور کل منفجر شدن زندگی و قطعی شدن طلاق ، باعث میشه طرف مقابل اگه جاهایی به شما حق میداده در دلش یا امیدی داشته نابود بشه و بعد از اون به همه خواهد گفت که دیدی گفتم؟ و میگه این دختر .... بود و من میدونستم و فلان و حرفشو به کرسی مینشونه و حسابی دشمن شاد میشید و اون حقها و مطالباتتون رو دیگه هیچوقت نمیتونید مطالبه کنید و تمام تهمت های ایشون به کرسی میشینه. این فقط اولشه. بعد در این شرایط روحی بد با این توصیه ها و حراج کردن زیبایی های خودتون و تحریک بقیه در شبکه های اجتماعی و غیره شما در معرض پیشنهادات آفراد پست و وقیح و فاسد قرار میگیرید و از طرفی که روحیه آسیب پذیر و نیاز به مهرو محبت دارید و اقان فاسد این ضعف شمارو بخوبی میفهمند براحتی در دامشون میوفتید و سکانس پایانی زندگیتون به بدترین وجه ممکن رقم خواهد خورد و تیر خلاص رو اینبار با دست خودتون بهتون میزنن. دیگه راه برگشتی باقی نخواهد موند.اشتباه پس بشدت مواظب افکار و توصیه های بعضیها باشید. در ضمن از نظر شرعر و قانونی وقتی حتی یکی از والدین شما شمارو به کاری اشتباه ترغیب کنن نه تنها موظب به پیروی نیستید بلکه حتما باید دوری کنید. خراب کردن آسونه . اما هنر درست کردنه. مگرنه مدام صد نفر میان زندگیتون و این اتفاق تکرار میشه. فعلا نه طلارو بدید نه مهریه ببخشید.

اگر خاطرتون باشه یجا گفتم ریشه اصلی مشکل همسر شما همون سو ظن هست. همه صحبتاش یه طرف و اون یک نصف شب و جسارت شمارو بیان کردنش یه طرف. این اولین چیزی هست که باید بین شما و همسرتون حل بشه چون ریشه اینجاست. توجه داشته باشید راهکارهای اشتباه بعضی دوستان کمک به این سو ظنه و من یه مردم و قاطعانه خواهم گفت به طلاق و بدنامی شما و سو استفاده های زیاد منجر میشه. اصلا ندید بگیرید اون حرفارو. مادر شما هم نباید به شما این توصیه هارو میکرد. قبلا رفتار های غیر خیر خواهانشو دیدیم. اگر ایشون خیر خواهن بهتره فقط وظیفه مادریشون رو بجا بیارن و نه هیچ چیز دیگه.

اگر به جایی برسیم که مطمئن بشیم همسر شما و زندگی شما امیدی بهش نیست حتما میگیم . الان همچین اتفاقی نیوفتاده.

مشاوره شما پاسخهاش و رفتارش کمی منفعلانه به نظر میاد و حد اقل 2-3 تا تکنیک رو میتونست استفاده کنه که به نظرم نکرده. البته نمیدونم از اون مکالمه تا گفته های شما در این تاپیک چقدر تغییر یا حذفیات اتفاق افتاده و ممکنه ما کامل در جریان دیالوگ نباشیم. حتی لحن و خیلی چیزا. کار مشاور اینه که فرد مقابلو بتونه آول اعتمادشو جلب و همراهش کنه. مثلا روشهایی که مشاوران بالینی بکار میبرن. البته مشاور خوب کم پیدا میشه. این مشاور چند سالش بود و تحصیلاتش چقدر بود؟ من مشاوران زیادی دیدم که مضر بودن و خودشون فساد اخلاقی و بیماریهای روانی داشتن. مشاور خوب مثل پزشک خوب کارش مثل انبیاست و مقدسه اما کم پیدا میشه. موردی بود 4-5 مشاور عوض کرده بود و دقیقا در نا امیدی و خستگی آخرش یه مشاور خوب پیدا کرد و زندگیش نجات داده شد.

یه حقیقتی هم بگم. همیشه صعود در آخرین تلاشه. مثل صعو به قله در آخرین قدم. دقیقا لحظه آخر . خیلیها دقیقا روی 99 نا امید میشن غافل از اینکه یکدرصد قدم بعدی یعنی موفقیت. معمولا هم خدا همون موقع سر میرسه. خیلی زور داره اینهمه تلاش میکنید اصل کارو قدمهارو بردارید بخواید نا امید بشید. اینو گفتم که در مسیرتون محکم باشید و استقامت داشته باشید. این به معنی منفعل بودن یا برده بودن یا منت کشی یا این قبیل افعال نیست. این به معنی یک زن قویه که زندگیشو نجات میده و عاشق زندگیه و با بکاربردن مسیر درست حقوق و ارامش خودشو بدست میاره. زندگی در هر صورت جنگه و سختی داره. پس چه بهتر که در مسیر درست بجنگیم و نا امید نشیم. در ضمن یجا خوندم زندگی اصلا مشکلی نیست بلکه همش مسائل ریاضیه که باید حلش کرد.

از طرفی خانمها گوشی هستند و اقایان عمل گرا و صحبتهای ردو بدل شده بین مشاوره و همسرتون شمارو رنجیده و خاطرتون رو آشفته کرده و میدونم اینو. اما همونطور که گفتم اقایان کلامی نیستن و خیلی حرفهایی که میزنن روی دل نیست هنگام اینجور صحبتا. در ضمن ضمیر اگاه و نا خواگاه ممکنه نظرشون فرق داشته باشه. پس بجای حرفاش صبر کنین ببینین عملش چیه. شما هم فعلا خیلی گوشی نباشید و توکتون به خدا باشه.

مادر شما هم مهر و وظایف خودش رو نباید مشروط به توصیه ها و هنجار شکنیهای اشتباه کنن. تضاد و تقابل و هنجار شکنی راهش نیست. از همدلی باید به هم برسید نه از نگران کردن. مگرنه طرفتون با یه مشت عقده فقط برمیگرده برای انتقام.

بعضی نظرات مضر و بشدت نا امید کننده و مخرب رو دیدم که دوستان میگفتن ( البته من بعنوان انسان براشون احترام قائلم و برای من عزیزن ) اما باور کنید ما جامعه ای داریم پر از افکار اشتباه و شناخت های اشتباه. جامعه ای با فرهنگ هجوم زده و تحریف شده. این دوستان هم تحت تاثیر همون برداشت ها این توصیه هارو کردن که صد البته ناخواسته منجر به سقوط شما میشه. نگاهشونم بشدت جنسیتی و پر از خطاست. خدا نسیب هیچ مردی نکنه که همسرش در این مشکلات همچین راهکارهای اشتباهی رو بره. اما باز هم شاهد توصیه های بسیار سالم و مفیدی هم از طرف جناب بهزاد بودیم. ضمن اینکه با دید بازتر و تجربه صحبت میکنن. شما با نگاه و فکر جنس مخالف بهتر اشنا میشید. البته فارغ از زن یا مرد بعضی افراد حتی خانمهایی هستند که فرا جنسیتی نظرهای مفیدی دارند. بهر حال کمی عاقلانه نگاه کنید مسیر درست و اشتباه رو خواهید دید.

موارد زیادی بوده که بدتر شما و همسرتون بودن و کار به جاهای باریک و طلاق کشیده و بعد از طلاق به طرز نا باورانه ای به مشکلشون پی بردن و دوباره با هم زندگی کردن اما اینبار فهمیدن از کجا آسیب خوردن. این شیطانه که آتیش میاره. وقتی بفهمید مقصر شما نیستید بیشتر مواظب هم میشید. من اگر میتونستم با همسرتون صحبتی داشته باشم حتما ظرف مدتی کاری میکردم عاشقانه و مسئولانه به شما برگردند. قبلا مواردی بوده که فحشهای بد که صحله. قسم روی قران میخوردن همو نمیخوان اما خدارو شکر با هر دو صحبت کردم و الان عاشق همن و زندگیشون از هم نپاچید. خدارو شکر میکنم که تونستم کمکی بهشون بکنم. اونام قبلش میگفتن محاله و بکل دیگه طرفمو از دلم بیرون کردم دوسش ندارم و خانواده های دو طرفم به شدت سوق میدادن سمت طلاق. اما ثابت کردم اینطور نیست و الان عاشقانه و با آرامش دارن زندگی میکنن و به حرفای اون موقشون میخندن. امیدوارم همین اتفاق هم برای شما و همسرتون بیفته.

کمی صبر داشته باشید. خدا با شماست.

اگرم الان نه ولی امید وارم کم کم اتفاقات خوبی بیفته براتون.
    ویرایش توسط Quality : یکشنبه 18 آذر 97 در ساعت 01:29

2. 2 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

behzzad (یکشنبه 18 آذر 97), راه برگشت (دوشنبه 19 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)