سلام . خواهش می کنم .خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و کمک کردید...
اون بحث نمره و چه میدونم هوش و اینا که گفتید به نظرم خیلی از بچه های دانشگاه هستن که از من باهوش ترن نمره هاشونم بهتره و اینجوری نیست که از همه پسرا سر تر باشم که جرات نکنن جلو بیان.
در مورد اون مقبولیت کاملا درست متوجه شدین من واقعا نگران همین موضوعم...اصلا هم مطمئن نیستم در موردش...
در مورد روابط اجتماعی هم راستش من اوایل توی گروه های بچه های دانشگاه بودم باهاشونم بیرون و اینا میرفتم ولی خب بازم خیلی کاری بامن نداشتن:)
البته بعدا دیگه ادامه ندادم و همش سرم به کار خودم بوده.در مورد نخ دادن و ایناهم اصلااا اهلش نیستم.در رابطه با اون مقبولیت میشه بیشتر توضیح بدین؟چه فاکتور هایی داره؟
خب من یه حدسی در مورد اثر نمره شما بر این پدیده بیان کردم ، خب ظاهرا افراد باهوش تر از شما هم هستن . ولی به هر حال بخشی از پسرای کم هوش تر رو شما از دست میدین سر این قضیه . البته طبق یه مطالعه که خوندم (و نظر خودمم هست ) از نظر پسر ها ، دختر های باهوش جذاب تر هستن ولی وقتی پای قرار گذاشتن و بیرون رفتن و جدی شدن رابطه پیش میاد ، نه !
مقبولیت هم منظورم این بود که پسرا تو ذهنشون به شما چه امتیازی می دن دیگه . شما می خوای خیالت راحت باشه که همیشه همه دوستت دارن . همه آدما اینطورین ! دوست دارن همیشه (حتا وقتی ازدواج کردن ) در نظر جنس مخالف جذاب باشن . حالا نگرانی شما اینه که چرا هیچ پسری نمیاد سمت شما و احساس می کنی جذاب نیستی ؟ در این مورد به نظرم بقیه افراد هم بیان نظر بدن ، ولی اینجا خیلی از نظرات مربوط به آدمای 50 سالس که این موقعیت رو به خوبی درک نمی کنن .
از نظر من دلایل زیادی می تونه باشه که کسی نیومده سمت شما . ولی تجربیات شخصیم رو عرض می کنم . تو دانشگاه ما هم اون پسرایی که سرشون به تنشون بیارزه ، یعنی یا درسخون هستن یا پولدار هستن هم (طبق شواهد در دانشکده خودمون) نمیرن سراغ دوست شدن با دختر ها ! البته دانشگاه ما چون پردیس هم داره ، اونجا قضیه فرق می کنه . اونا پسراشون میرن اکثرا دوست میشن . ولی صرفا اونایی که پولدارن فقط و افراد باهوشی نیستن (اینو خودم به عینه دیدم ) . از همون پردیسی ها هم اونایی که درسشون خوبه ، روابط متعادل تری دارن . بنابرین ، این یه بخشیش به خود پسر ها مربوط میشه و اشکال از شما نیست . پسر های باهوش (و کلا آدمایی که فکر می کنن ) تحلیل گر تر هستن ، بیشتر می تونن نیاز های جنسی و عاطفی شون رو کنترل کنن و بی هدف دوست نمیشن . پس شما تا الان علاوه بر پسر های کم هوش ، پسر های باهوشی که میشینن و روابط رو هم تحلیل می کنن از دست دادین ، چون اصولا در سن دانشگاهی و در سطح کارشناسی مخصوصا ، کسی به خودیِ خود آمادگی ازدواج نداره و ما پسرا همیشه با خودمون فکر می کنیم حتا اگه قرار باشه با دختری دوست بشیم (حتا نه به خاطر ازدواج ) هم باید بتونیم از نظر مالی حمایتش کنیم . خب پس اینم یه مشکل دیگه . من میگم همون دوست هایی که شما میگی دوست پسر دارن رو برو آنالیز کن . هم خود دخترا رو و هم خود پسرا رو . ببین چند درصد اون پسر ها سرشون به تنشون می ارزه (برای زندگی و دانشگاهشون تلاش می کنن ) و چند درصدشون روابطشون جدی هست و قصد ادامه دادن دارن ؟ از بین همون دوست های دخترِ خودتون ، چند درصدشون مثل شما باهوش هستن ؟ این هم یه نکته دیگه ای هست ، همونطور که در پیام قبلیم گفتم و طبق مشاهدات خودم ، دختر های باهوش ، در ارتباط با جنس مخالف به مشکل بر می خورن .
حالا اینکه شما چی کار کنی ؟ مسلما نخ دادن و آرایش زیاد کار خوبی نیست . همین پسر های باهوشی که عرض کردم ، به دلیل کنترل بیشتر بر خودشون ، بیشتر به شعور و کمالات یه دختر توجه می کنن تا قیافه . نه اینکه بگم قیافه مهم نیست ، در نگاه اول همون قیافه هست که میاد تو ذهن ، ولی امروز به لطف عمل ها و آرایش ها ، دختر ها از نظر زیبایی خیلی نزدیک شدن به هم ( به نظر من ) . پس بیخیال آرایش غلیظ بشو ، که پسرایی که سرشون به تنشون بیارزه کمتر سمت اینطور دخترا میرن . حتا اگه برن هم و بخواد رابطشون جدی بشه هم مادر پسر میگه این چه دختریه اینهمه آرایش می کنه ( مادر من 10 بار گفته در مورد دخترای مختلف) . و البته نخ دادن هم لزوما به معنی چشمک زدن وضایع بودن نیست . دختر های باهوش ، (متاسفانه !! ) نخ های ظریف تری هم میدن ... و به نظر من اینطور که دختر هیچ ارتباطی با محیط اطرافش نداشته باشه و منتظر باشه یکی ازش خوشش بیاد و بیاد خواستگاریش و ازدواج کنه ، تو این زمونه اشتباهه . چون بقیه دختر ها اینطوری فکر نمی کنن و نمی شینن گوشه خونه . اینجا هم باید تعادل رعایت کنید .
به نظر من شما کلا الان خیلی حساس نشو و بیشتر روی کمالات مختلف خودت کار کن . تو زمینه های درسی بیشتر پیشرفت کن ، اگه هنری دوست داری به اون بپرداز و اگه ورزش دوست داری ورزش کن . جنسِ گرانبها ، مشتری ارزشمند هم داره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)