نوشته اصلی توسط
بهاره جون
یعنی وقتی به اشتباهات خودت آگاه شدی و تصمیم به اصلاح خودت گرفتی، میتونی تصمیم بگیری که آیا اون آدم رو لایق خودت میدونی یا نه؟
میدونی بهاره جون خیلی قبل ترها یه برنامه ای تلویزیون میداد به اسم هزار راه نرفته .. درباره مشکلات ازدواج و اینا .. البته من اون موقع خیلی بچه بودم.. اما در کل اسمشم برام قشنگ بود.. من حرفم اینه من برای کسی که عاشقشم ( حالا به هر دلیل غیر منطقی و غیر قابل درکی) خیلی میتونم انرژی بزارم واسه اصلاح زندگیم اما برای یه زندگی خوب منطقی اما با درجه دوس داشتن پایین شاید مخصوصا بد هم رفتار کنمم شاید.. من این آدمو همه جوره میخوام حتی اگه اون چیزی که لایقمه رو تو این زندگی بهم نده اما خوب اونقدم دیگه بد نبود بلاخره هنوز راه های نرفته ای هس که ازونم ادم بهتری بسازه.. و بله حس میکنم اگه منم اشتباهاتمو اصلاح کنم یا راه های تازه ای رو امتحان کنم به زندگی ای می رسیم که لایق هر دو مون باشه .. فقط امیدوارم یه فرصت دیگه بهم بده...
....میتونی برای بچه دار شدن و تربیت بچه روش حساب باز کنی؟
در زمینه پدری چیزایی ازش دیدم که حس میکنم پدر خیلی خوبی میتونه باشه.. اما همسری خوب باید روش کار کرد.. هر دومون.. مساله میدونید چیه ؟ اینه که این سوالا یکم مناسب قبل ازدواجه .. نه الان که دیگه ازدواج کردم .. احساس منو درباره این قضایا آقای Quality به خوبی درک و بیان کردن..
با وضعیتی که خانواده های هر دو طرف...یا امید داری بعد از یه مدت که روی خودتون کار کردین به این تدبیر برسین؟
بله امید دارم البته بیشتر به خودم
راه برگشت جان، تو الان همه تمرکزت روی برگردوندن شوهرت هست. اما اگر برگشت همه مشکلاتت حل میشه؟
مطمئنن اینطور نیس .. منم به این موضوع واقفم.. اما هر چیزی مرحله به مرحله دیگه .. الان اولویت تمرکزم اینه فعلا چطور برش گردونم بعدا یه تاپیک جدا برای حل مشکلاتمونم باز میکنم..یا مشاوره حضوری رو ول نمی کنم..
علاقه مندی ها (Bookmarks)