شما اعتقاد دارید که شوهرتون 100 سال دیگه اقدام قانونی نمیکنه. بزارید منطق این اقدام رو از منظر شوهرتون بررسی کنیم:
خوب پس شما تا 100 دیگه هم همسرقانونی ایشون می مونید. آقایون تنها وقتی از این کارا میکنن که مساله به انتقام کشی افتاده باشه. مثلا بعد از زخمی شدن با مهریه ، ممکنه همسرشون رو برای مدت طولانی در عقد خودشون نگهدارن. ولی شما که مهریه رو به اجرا نزاشتید ، پس ایشون چرا باید شما رو 100 سال در عقد خودش نگهداره؟
این چه امتیازی برای ایشون میاره؟؟ از طرف دیگه هیچ دختر درست و حسابی حاضر نیست زن کسی بشه که در شناسنامه ، همسر دیگری داره و جدا هم نشده. پس تا زمانی که ایشون در صدد انتقام کشی نباشه ، امکان نداره شما رو 100 سال در عقد خودش نگهداره. چون اینکار غیر انسانی هست و ایشون هم هنوز دلیلی برای لج و لج بازی نداره.
در خصوص پیشنهاد بخشش مهریه ، همچنان به رغم توضیحات شما ، این رو روش خوبی نمی بینم. بجای اون بهتره بزارید به تدریج اعتماد ایشون از راه های دیگه جلب بشه. باز صلاح خودتون رو شما بهتر تشخیص می دید.
در خصوص روش جلو رفتن ، به نظرم پیشنهادتون خوبه. فقط مراقب باشید شرایط برای خودتون و خانوادتون غیر محترمانه نشه. نه اونا خدا هستن و نه شما بی ارزش. طرفین باید یاد بگیرن که متعادل و انسانی رفتار کنن. البته این حرف آرمانی هست و شاید کمی طول بکشه تا روابط دوباره منطقی بشه. به هر حال و فارغ از نتیجه ، من تلاش های شما رو تحسین می کنم.
آقای کوالیتی درست میگه!! شاید اگر من یا ایشون می تونستیم حضورا با شوهرتون حرف بزنیم ، می تونستیم ایشون رو در راه بهتری قرار بدیم. متاسفانه این روزا دیگه اون ریش سفیدان و بزرگتر ها برای میانجگری آماده نیستن.
شاید چون قبلاً جوون تر ها حرمت ها رو شکستن شاید هم چون جامعه در مسیر خودخواهی محض و بی اخلاقی قرار گرفته. به هر حال این بستری که شما داری توش تلاش می کنی ، سنگلاخ هستش!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)