نوشته اصلی توسط
behzzad
پس ایشون چرا باید شما رو 100 سال در عقد خودش نگهداره؟
چون مهریه نداره بده که طلاقم بده.. مگه اینکه من خودم ببخشم.. اما در کل فکر میکنم هنوز ذهنش این مساله رو هم نپذیرفته که اگه منو طلاق بده با این قضیه کنار بیاد که ممکنه یه روز زن سابقش با یکی دیگه ازدواج کنه .. وگرنه وقتی مشاور گف حداقل بیا درباره توافق طلاق صحبت کنید میومد.. اون میخواد من کاری کنم که حس و وجدانش با این جدایی کنار بیاد مثلا خودم برم درخواست طلاق بدم .. تا بگه خودش خواست خودش دیگه دوسم نداره.. من حس میکنم حتی اگه الان بهش بازم بگم بیا مهریه رو میبخشم خودتو وجدانت هر تصمیمی میخوای بگیر بازم نتونه بره درخواست طلاق بده..
، امکان نداره شما رو 100 سال در عقد خودش نگهداره. چون اینکار غیر انسانی هست و ایشون هم هنوز دلیلی برای لج و لج بازی نداره.
گاهی وقتا آدما خیلی خودخواه میشن جدا از لج و لج بازی .. شاید حاضر باشه روزگارشو با زن صیغه ای مطلقه ای بگذرونه اما زن خودش رو رها نکنه که بره دنبال زندگیش.. هر چند منم دنبال زندگی ای جز اون نیستم.. صد سال که نه نمیدونم شاید تا زمانی که کامل ازم دل بکنه و اصلا براش مهم نباشم..
آقای کوالیتی درست میگه!! شاید اگر من یا ایشون می تونستیم حضورا با شوهرتون حرف بزنیم ، می تونستیم ایشون رو در راه بهتری قرار بدیم.
کاش میشد..
علاقه مندی ها (Bookmarks)