به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    سلام دوباره

من تاپیک قبلیت رو نگاه کردم.اونجا یکی از دوستان بهت گفته بود که انگار زندگیت رو گذاشتی روی دور تند. سریع باهاش دوست شدی سریع ازدواج کردی خیلی زود به مشکل خوردی

اون موقع گفتی مقصر خودتی چون زود عصبی میشی،همسرت مرد زن دوستیه و قرار شده بری مشاوره تا روی خودت کار کنی و اوضاع بهتر بشه.اینا رو دوماه پیش گفتی

و الان اومدی میگی میخوام طلاق بگیرم.

طبق چیزهایی که من توی متن تو دیدم مشکلت در وهله اول بچه همسرته.با ظاهرش هم مشکل داری که البته اینا رو قبل از ازدواج هم میدونستی.ظاهرا مشکل جدیدی که بعد از ازدواج

پیش اومده بیکاری ایشونه.و تبعاتش.اینکه میگی اخلاقش هم اخیرا عوض شده میتونه به خاطر بیکاریش باشه و همینطور عصبی شدنهای خودت که توی تاپیک قبلیت گفتی.

ببین من نمیخوام بگم مشکل از تو هست و اون ایرادی نداره. ولی مساله اینه که این ازدواج از اولش هم معلوم بوده که دچار مشکل میشه و صبر و تحمل و از خودگذشتگی زیادی میخواد

که این با ویژگی عجول بودن و عصبی شدنهای تو اصلا جور در نمیاد.نمیخوام سرزنشت کنم ولی سهم خودت رو هم در تصمیم گیریت برای این ازدواج و هم در مشکلات بعدیش قبول کن.

مشخصه که دختر مهربونی هستی .خیلی فداکاریها برای دختر اون آقا انجام دادی و قدرنشناسی اونا واقعا ناراحت کننده هست.احتمالا یکی از چیزهایی که باعث شده این ازدواج رو قبول

کنی همین مهربونیت بوده.

شما دوتایی با هم پیش مشاور رفته بودین؟ مشاورت نظرش صد در صد طلاق بود؟

ببین اینکه کسی بخواد از راه دور و فقط با خوندن متن های تو بگه جدا شو یا نه ممکن نیست. تنهای کسی که باید تصمیم بگیره خود تو هستی .باید با آرامش و خیلی منطقی به همه چیز

فکر کنی به همسرت به دخترش و به خودت . و در نهایت با نظر خودت و در نظر گرفتن نظر مشاور و خانوادت تصمیم بگیری.

در نهایت اگر به این نتیجه رسیدی که با وجود شرایط همسرت و دخترش و ویژگیهای خودت ادامه این زندگی به صلاحت نیست و تصمیم به طلاق گرفتی نگران بعد از طلاقت نباش.

هر چند جدایی و تبعاتش خیلی سخته ولی مسلما گرفتن این تصمیم الان در زمانی که شما زیر یک سقف نرفتین و هنوز به اون شکل وابستگی و ارتباط عاطفی شکل نگرفته بهتر از

آینده هست اگر مطمئنی نمیتونی این زندگی رو تحمل کنی.

مسلما یه مدت بعدش دچار اضطراب و تنش میشی ولی با کمک خانوادت و مشاور و دوستات و همین جا کم کم از این مرحله هم عبور میکنی و مثل قبلت میشی.

فقط یه چیزی. یه جا گفتی همسرت با اینکه زنش بودی هیچ رابطه ای باهات نداشته.اگر واقعا همینطوره این میتونه جدی تری مشکلت باشه

2. 2 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

p30better (پنجشنبه 13 دی 97), ژوآن (پنجشنبه 13 دی 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)