به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    جناب آقا حامد، بله، اصولا نه الان، بلکه در کل، همدردی بیشتر از سود برای من ضرر داشت.
    و من هم میخواستم برم. منتها پست آخر خانم گیسو کمند باعث شد اگر سوتفاهمی بوده، بخوام رفع بشه.

ضمنا من علم غیب از فعالیت اعضا در خارج از محدوده ی پستهای همدردی ندارم و قضاوتی نمیکنم. منتها من عکس العملی در فضای تالار از شما به پست اخر خانم گیسو کمند در تاپیک حال و احوال خطاب به من، ندیدم و اون قراینی که شما ازش حرف میزنید برای من به هیچ وجه مستند نیست و کاملا حق داشته ام خطاب به خودم بدونمش.

با این حال، به خصوص با توجه به اینکه نام کاربری شما در حال حاضر کاربری عادی است و قاعدتا قادر به ارسال و دریافت پیام خصوصی در تالار از سمت اعضای دارای حق عضویت نباید باشید، من نمیدونم در پس پرده کجا شما به ایشون معترض بوده اید که ایشون اینجا پاسخ شما رو داده اند و از پس پرده ی غیب اطلاعی ندارم.

لذا بهتره صحبتهای اختلافاتتون و سوتفاهم هاتون رو، و ایشون هم انتقادشون از شما رو در همان فضایی که انتقاد بهشون کرده بوده اید، بیان کنند و از بیانش در فضایی که مخاطبش و اعضای دیگر هم علم غیب ندارند و ممکن است تصور اشتباهی از شخص بی نقصیری کنند، پرهیز کنید. (یا لااقل مثل من مشخصا بفرمایند مخاطبشون کی بوده که سوتفاهم برای سایرین ایجاد نکنند)

ضمنا لطفا از بحت در مورد شخص من، که احیانا غیبت میتونه محسوب بشه، در همان عالم غیب بین خودتون هم پرهیز کنید تا ترکش هاش در اینجا به من نخوره که مجبور به واکنش و دفاع از خودم بشم.

متشکر از فعالان و نیکان همدردی.

خوشبختانه من جزو آدمهایی که بنده وار و تقلیدوار، پذیرا و متملق هر نظری که عنوان کننده اش متخصص هم باشد نیستم و به این خاطر هم از اعتبار کافی در نظر هم کیشان همدردی برخوردار نیستم.

سخن کوتاهی هم با خانم cry داشتم. که نمیدانم دفیقا مشکلشون با من چیه و تا به حال چه اسیبی از من دیده اند. اما بهشون حق میدم که طبیعتا انسانها محبت را بر حق مقدم میدانند و بر اساس محبتهایشان جهنگیری می کنند. و خلافش براشون کار سختی است. با ارزوی سعادت برای ایشون.
    ویرایش توسط Pooh : سه شنبه 09 بهمن 97 در ساعت 12:41

2. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

hamed-kr (چهارشنبه 10 بهمن 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)