جناب آقا حامد، بله، اصولا نه الان، بلکه در کل، همدردی بیشتر از سود برای من ضرر داشت.
و من هم میخواستم برم. منتها پست آخر خانم گیسو کمند باعث شد اگر سوتفاهمی بوده، بخوام رفع بشه.
ضمنا من علم غیب از فعالیت اعضا در خارج از محدوده ی پستهای همدردی ندارم و قضاوتی نمیکنم. منتها من عکس العملی در فضای تالار از شما به پست اخر خانم گیسو کمند در تاپیک حال و احوال خطاب به من، ندیدم و اون قراینی که شما ازش حرف میزنید برای من به هیچ وجه مستند نیست و کاملا حق داشته ام خطاب به خودم بدونمش.
با این حال، به خصوص با توجه به اینکه نام کاربری شما در حال حاضر کاربری عادی است و قاعدتا قادر به ارسال و دریافت پیام خصوصی در تالار از سمت اعضای دارای حق عضویت نباید باشید، من نمیدونم در پس پرده کجا شما به ایشون معترض بوده اید که ایشون اینجا پاسخ شما رو داده اند و از پس پرده ی غیب اطلاعی ندارم.
لذا بهتره صحبتهای اختلافاتتون و سوتفاهم هاتون رو، و ایشون هم انتقادشون از شما رو در همان فضایی که انتقاد بهشون کرده بوده اید، بیان کنند و از بیانش در فضایی که مخاطبش و اعضای دیگر هم علم غیب ندارند و ممکن است تصور اشتباهی از شخص بی نقصیری کنند، پرهیز کنید. (یا لااقل مثل من مشخصا بفرمایند مخاطبشون کی بوده که سوتفاهم برای سایرین ایجاد نکنند)
ضمنا لطفا از بحت در مورد شخص من، که احیانا غیبت میتونه محسوب بشه، در همان عالم غیب بین خودتون هم پرهیز کنید تا ترکش هاش در اینجا به من نخوره که مجبور به واکنش و دفاع از خودم بشم.
متشکر از فعالان و نیکان همدردی.
خوشبختانه من جزو آدمهایی که بنده وار و تقلیدوار، پذیرا و متملق هر نظری که عنوان کننده اش متخصص هم باشد نیستم و به این خاطر هم از اعتبار کافی در نظر هم کیشان همدردی برخوردار نیستم.
سخن کوتاهی هم با خانم cry داشتم. که نمیدانم دفیقا مشکلشون با من چیه و تا به حال چه اسیبی از من دیده اند. اما بهشون حق میدم که طبیعتا انسانها محبت را بر حق مقدم میدانند و بر اساس محبتهایشان جهنگیری می کنند. و خلافش براشون کار سختی است. با ارزوی سعادت برای ایشون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)