سلام. راهی که به شما می خواهم پیشنهاد بدهم امتحان خودش را پس داده است.
قبل از اینکه خودتان یا همسرتان به خرید بروید حتما غذای کامل و خوشمزه ای بخورید. اگر به یک خرید طولانی می روید حتما آب کافی و کمی ماده شیرین و انرژی زا یا میان وعده با خودتان داشته باشید. حتما بین خرید استراحتی حتی یک دقیقه ای به خود و همسرتان بدهید.
خستگی یا گرسنگی هر چند کم هنگام خرید باعث اختلال در کار می شود. من حتی ساک کاغذی گرفته ام که چنین ضروریاتی را هنگامی که به مدت بیشتر از یک ساعت بیرون از خانه هستم با خود داشته باشم.
البته گرما و سرما هم مهم است. در تابستان بادبزن و در زمستان یک شال پشمی همراه خودم دارم. نتیجه خدا را شکر عالی شد. سیستم بدنم تنظیم شد و عملکردم خیلی بهتر شد.
راهکار دیگری که از کسی یاد گرفتم این بود : پول خود را در دو یا سه حساب پخش می کنم و هر کدام را بابت کار مشخصی هزینه می کنم. راه دیگر اینکه برای یکی از حساب ها همراه بانک روی موبایلم نصب کرده ام . اول پولم را وارد آن حساب می کنم ولی آن را با خودم بیرون نمی برم. بلکه هر موقع احتیاج به خریدی داشته باشم در عرض کمتر از یک دقیقه مقدار لازمی اعتبار به کارت بانکی دیگرم انتقال می دهم.
خوب همین مکث یک دقیقه ای بعد از مدتی قدرت تحلیل انسان را افزایش می دهد و صبر کردن برای خواسته اش آسان تر می شود.
حساب هایی هست که سود هم دارد. در عین حال امتیاز وام بدون معطلی تا 80 درصد مبلغ سپرده وجود دارد. چنین پس اندازی یک نوع تشویق به حساب می آید و از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر از حساب پس انداز معمولی است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)