من نمیدونم شما چرا دعوا داری. از بیرون نشستی و یه متن خوندی و اینجوری صحبت میکنی.
هرکی رفت خارج و بقول شما مثلا دست کسی بهش نرسید خیلیم شرایط ایده آلی نیست. و اینو هرکسی میدونه که همه چیز توی دوران نامزدی مشخص نمیشه و تا آدما زیر یه سقف نرن با خیلی از اخلاقای هم آشنا نمیشن.
موفق باشین.
- - - Updated - - -
خیلی ممنون. خیلی وقتا این ارتباط واسه بعضی ها که قبلا شرایط بدی داشتن و خوبی ندیدن خیلی جالب نیست. یعنی خانواده همسر شما احتمالا خیلی خوبن خداحفظشون کنه. من مشکلی ندارم عزیزم و هییچ گونه حسادتی نیست. ولی مثلا اگر مادرشوهر شما هم قبل مراسم عروسیتون میومد جایی که کارت عروسی سفارش دادین کنسل میکرد و میرفت خودش کارت انتخاب میکرد یا مثلا بدون اینکه بهتون بگه براتون آرایشگاه و آتلیه قرارداد میبست هم همین حسو بهش داشتین یانه؟ یعنی فک میکرد چون داره قسمتی از پول عروسی رو میده صاحب همه چیزه؟ ببینید اینایی که من میگم یه قسمت خیلی کوچیکی از رفتارای این بنده خداست....شاید شما که این چند خطو میخونین به عمق قضیه پی نبرین ولی اینقدررررر رفتاراشون زشت بود که واقعا محبتو از دل من بردن. وگرنه اینو خیلی خوب میدونم که ایشون مادره و بنده حسادتی به ایشون ندارم.
- - - Updated - - -
مرسی عزیزم. بله خیلی خوبه قربون صدقه رفتن اما من فک میکنم برای پسری که متاهل شده و تقریبا 30 سالشه و وارد زندگی جدیدی شده شاید ابراز علاقه بیش از حد خیلی جالب نباشه. یعنی اون حس مردونگی رو منتقل نمیکنه به پسرش.البته نظر منه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)