درود
این عید و رفت و آمد هاش هم بیشتر شده دردسر برای ادم البته بیشتر برمیگردد به نبود مهارت ارتباطی صحیح و فرهنگ احترام به حریم شخصی افراد. مشکل منم مثل شماست البته بصورت دیگه ای که البته از یکسری ضعف های خودم نشات میگیره سخته شنیدن حرف های غلط از دیگران برای من و جواب ندادندیروز یه مقاله خواندم در مورد زدن حرف مفت در مهمانی های دوره همی
مقاله جالبی بود و جان دل رو بیان کرد الان دیگه باز مهمانی تبلت بدست هستم ههههههههه
ولی مسئله شما هم برمیگرده به خرده دلخوری ها نداشتن مهارت صحیح ارتباطی .احترام نگذاشتن به حریم شخصی و یکسری مسائل دیگه.مقاله خطاهای شناختی را دوباره بخوانید خیلی کمک میکند.
این تاپیک بیشتر به درد و دل میخورد و همدلی کردن و ماشاالله دوستان ازاین مسائل و مشکلات کم نداشتن به ماها نمیرسه دیگه خخخخخخ
مورد اول. مسلما شرایط فرزند شیرخوار برای شما بعنوان مادر و حساسیت نسبت به فرزند نسبت به بقیه متفاوت هست حتی نسبت به پدر یا مادربزرگ و پدربزرگ فرزند دلبندتان. مسئله بعدی بیشتر از دخالت و بدجنسی و بدذاتی بخواهیم برداشت کنیم این موضوع برمیگردد به حساسیت مادر شوهر گرامی و اینکه دوست دارند بقول قدیمی ها به نحو احسنت برگزار بشود.نه تنها مشکل شما بلکه بقیه هم هست و بشخصه ساده بودن را میپسندم مثلاً امسال پسته و بادام عید نخریدیم برام هم یکم سخت بود ولی طاقت اورتن جایی هم نخوردم خودم. این مسئله فقط مشکل بین شما و خانواده همسرتان نیست برمیگردد به سنت و فرهنگ های اشتباه قدیم و البته گرانی های وحشتناک هم بی تاثیر نبوده است .
درکل بازم خدارا شکر شوهر عاقل و خردمندی دارید تبریک میگم هم بخاطر انتخاب هم فرزندتانایشالله عاقبت بخیر بشید

دیروز یه مقاله خواندم در مورد زدن حرف مفت در مهمانی های دوره همی
مقاله جالبی بود و جان دل رو بیان کرد الان دیگه باز مهمانی تبلت بدست هستم ههههههههه
ایشالله عاقبت بخیر بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)