به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 خرداد 98 [ 10:11]
    سطح
    5
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 17 در 10 پست

Array

Cool

سلام میشل و بچه ها
    دوست عزیز مرسی از تاپیک قشنگت
    من اصولا برنامه ریزی خاصی ندارم و سعی میکنم مطابق زمان و شرایط جلو برم اما اهدافیم دارم که دلم میخواد امسال حتما به سرانجام برسونمشون.

اولیش موفقیت توی شغلم هست و خیلی مسیر سختی رو طی میکنم ( البته دربارش تاپیکم زدم که امیدوارم بچه ها اگر نظری دارن بذارن ) . توی شغل من از آسیای شرقی تولید کننده های زیادی داریم ولی متأسفانه تو کشور خودمون مواد پایه یا اولیه کار نیست و یا خیلی کمه.‌ما باید از دست تاجرایی که واسطه هستن خرید کنیم یا از برخی کشورا مثل کره، چین و ... این خرید انجام بشه. وقتی قیمت خریدامون بالا میره مجبوریم با قیمت بیشتر عرضه کنیم و من خیلی دوست دارم این مشکل رو برطرف کنم...

دومیش اینه امسال سر و سامون بگیرم و وقت بیشتری بذارم روی انتخاب همسر و تغییر اساسی در بعضی از معیارام. راستش یکم دیر متوجه معیارای اشتباهم شدم .‌..‌مثلا عدم برخی توقعات از همسر آیندم حتی تا جایی که از علاقه هام چشم پوشی میکردم.. و به زبون نمیاوردم و میگفتم اصلا مهم نیست یا برخی شرایطای مالی، فرهنگی، اجتماعی، فردی و ... اون خواستگار برای ادامه زندگی و خیلی چیزای دیگه... یکسری تاپیک و مشاوره های پراکنده رو از اینجا و سایتای دیگه خوندم و خیلی کمک کننده بودن.

سومیش من احساساتیم و چون تغییر این حالت سخته میخوام حتما از مشاوره متخصص برای این تغییر بزرگ استفاده کنم و یه دوره ی رو بگذرونم تا جلوی صدمات روانی احتمالی رو بگیرم.

چهارمی خیلی بهش فکر کردم و هی گفتم از شنبه . اونم رفتن به باشگاهه. خیلی دلم میخواد زیر نظر مربی ورزش کنم چون اگر خودم ورزش کنم یک روز ورزشه و ده روز خستگی در کردن. چون عاشق شیرینی و غذای نسبتا چربم باید حتما یه تغییرات اساسی بدم و بیشتر بفکر سلامتیم باشم.

پنجم میخوام یه کتابخونه کوچیک برای خودم داشته باشم ولی مشکل اینه فضای اتاقم پر از وسیلس و جای یه کتابخونه ی کوچیک رو نداره شدم مثل اون لطیفه که طرف خودکارش تموم شد، تحصیلاتو کنار گذاشت. الان بعضی کتابام اینور و اونوره و اینجوری آسیب میبینن ، دلم میخواست چند تا قفسه باشه و کتاب شعرا، کتابای علمی ، رمان و ... جدا باشن ... منم مثل این فیلما یه عینک بزنم و یه کتاب بردارم و برم پشت میز بشینم بخونم. چون اگه تو حالت عادی باشم و کتاب دستم بگیرم مثل لالاییه واسم و از قرص خواب آور صد برابر قویتره. .

ششمیش اینه امسال دست مامانم رو بگیرم و این تابستونی بعضی روزای هفته با هم بریم قدم بزنیم و یه پارکی بریم. خیلی وقته اینکار رو نکردم و دلم میخواد تا زمانی که با مامانم زندگی میکنم از حضورش و بودنش کنارم لذت ببرم و با هم روزای خوبی رو داشته باشیم

و هفتمین چیزی که بهش فکر کردم اینه دیگه اکر کسی بهم ظلمی کرد یا بدی در حقم کرد بجای ناراحتی و فکر کردن به اتفاقای ناخوشایند ....... اون آدم رو و گناهش در حقم رو بسپارم بخدا ... چون خدا بهتر میتونه حق انسان رو بگیره و لازم نیست ما خودمونو درگیر کنیم.

خلاصه اینکه امیدوارم ماهها و روزای خوبی امسال در انتظار آدمای خوب باشه. آمین
    ویرایش توسط سحر فروردینی : سه شنبه 17 اردیبهشت 98 در ساعت 09:48

2. 2 کاربر از پست مفید سحر فروردینی تشکرکرده اند .

میشل (چهارشنبه 18 اردیبهشت 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)