به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 98 [ 23:45]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 259 در 107 پست

Array
    من تا حد زیادی درکت میکنم چون خودم قبلا اطلاعاتم هک شده بود. البته من اصلا برام مهم نبود که طرف بخشی از اطلاعات خصوصیم رو فهمید.

آقای wisdom بهتره زود قضاوت نکنی چون من هم اون زمان که اطلاعاتم هک شده بود خواهرم بهم میگفت که من تحت فشار و استرس هذیان میگم!! در صورتی که بعدها اون هکر نامحترم اقرار به کار زشتش کرد.

عزیزم من چند تا توصیه دارم:

اول از همه اینکه آرامش خودت رو حفظ کنی و اصلا برات عکس العمل بقیه مهم نباشه، وقتی که اطرافیانت متوجه نقطه ضعفت میشن بیشتر اذیتت میکنند ولی وقتی که بی خیال باشی و حتی خودت به حرفهایی که با استراق سمع و هک در مورد تو بدست آوردن میزنند بخندی و حتی شوخی هم بکنی کم کم بی خیالت میشن.

نکته بعد اینکه دنبال دشمن تراشی نباشی و بهتره با رفتارت و آرامشت بقیه رو در جبهه خودت همراه کنی.

سوم اینکه اصلا در گوشی شماره تلفن خاص و مهمی یا اطلاعات مهم و خصوصی نگه نداری.

چهارم حتما حتما در اولین فرصت یک گوشی صفر ساده قدیمی بخر، اینو بدون که هر نوع گوشی هوشمند در واقع به نوعی امکانات جاسوسی و استراق سمع داره. دنیای هوشمند همونقدر که پر از نقاط مثبته ولی بیشتر از اون ابعاد منفی و سیاهی داره که برای مردم عادی مهم نیست.

پنجم: از دنیای مجازی فاصله بگیر،اگه تلگرام،اینستاگرام،فیس بوک و هر چی که داری کلا دیلت اکانت کن و برای آرامش خودت هم که شده تا مدتها دور و بر این فضاها نرو.

من در مورد شکایت نمیتونم نظر بدم چون به نظرم با این روحیه حساسی که داری بیشتر اسباب تنش های روحی بیشتری رو برای خودت ایجاد میکنی.

به نظر من اگه کلا گوشیت رو یک گوشی قدیمی صفر و کارنکرده بگیری مشکلاتت تا حد خیلی زیادی کلا بر طرف میشه، مثلا ازین گوشی های نوکیا دوصفر بخر. این گوشی ها اصلا امکان هک شدن نداره و فقط با حکم قضایی، اپراتورهای تلفن همراه اجازه دارن پرینت اس ام اس بدن و مردم عادی هم هیچ رقمه دیگه نمیتونند مکالمات تو رو شنود کنند.

اما نکته خیلی مهم اینه که گوشی هوشمندت رو کلا به یک مغازه غریبه بفروشی چون حتی در حالت خاموش و بدون سیم کارت هم اگه کسی حرفه ای باشه میتونه استراق سمع محیطی انجام بده.

موفق میشی حتما

2. 2 کاربر از پست مفید خندون تشکرکرده اند .

maryam72 (شنبه 18 خرداد 98), نیکیا (شنبه 18 خرداد 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)