سلام دختر خوب من هم عروس هستم و مدت 9 سال که ازدواج کرده ام و در این سالها خیلی تجربه ها بدست آورده ام اون زن داداشت که گرم است و با شما روابط خوبی داشته منظورم زن داداش دومیت می باشد،دراین میان صمصیمی بوده ،هروقت که شما و خانواده تان مریض بودید حالتان را می پرسیده یعنی بین شما و خانواده خودش فرقی قائل نیست بلکه اخلاقش این است یعنی اگر خواهر خودش هم به او بی احترامی کند همانطور رفتار می کند که با خانواده شما رفتار می کند یعنی در کنار یک سری خوبیها نقاط منفی هم دارد و آن زن داداشت که کم حرف می زند کم صمیمی می شود، تا مشکلی پیش نیاید یعنی همیشه حواسش هست که شما و خانواده تان فامیل همسرش هستید پس خودت را در جای یک فرد ازدواج کرده بگذار و ببین چه نگاهی به شما که خواهر شوهر هستید دارد و بعد حرکات زن داداشت را تفسیر کن بعد شما همیشه باید آبروی هر دو زن داداشت را حفظ کنی و حرفهای خصوصی آنها را جایی مطرح نکنی چون فقط با این کار زندگی برادرانت را که برای تو عزیز هستند دچار مشکل می کنی به نظر من همیشه اینطوری به زندگی نگاه کن که هر چه بیشتر به خانم های برادرانت احترام بگذاری و مرز روابط را حفظ کنی باعث می شوی زندگی برادرانت پایدارتر شود و یک خواهر جز خوشبختی برادرهایش چیزی نمی خواهد و اگر این وسط رفتار شما موجب اختلال شود فقط ناراحتی برای پدر و مادرت پیش می آید چون کم شدن رفت و آمدشان پدر و مادر تو را ناراحت می کند . دوست تو

علاقه مندی ها (Bookmarks)