شنيده بودم كه درخت هرچه پربارتر ميشه افتاده تر ميشه..... اما....
افسون عزيز سلام.....
راستش .... از خوندن موضوعتون خيلي ناراحت شدم.... نميخوام در مقابل شما جبهه بگيرم اما ميخوام به عنوان يه همجنس خودتون بگم تا اين حد ظاهر بين بودن ممكن نيست خوشبختي واستون به ارمغان بياره.... مطمئن باش تا طرز تفكرت اينطوريه نه در شوهر فعليت و نه در آينده هيچوقت خوشبختي به سراغت نخواهد اومد...
همونطور كه صد در صد موقع خواستگاري عاشق يه جنبه ظاهري ايشون بودي نه خود طرف....
عزيزم.... اين كه شما بسيار فعاليد خيلي خوبه .... اينكه پولتون داره از پارو بالا ميره خوبه ... اما ببين واسه رسيدن به اينجا از چند انسان بعنوان پله استفاده كردي؟؟؟ يا اگه نگردي و همه چيز بسته به همت خودت بوده چرا بدنيال فنا كردنش هستي؟؟

واقعا پول و خوشگلي و هيكل ملاك يك انسان فهميده است؟؟؟؟
به نظر من ملاك زيبايي. پول و تحصيلات و خوش هيكلي نيست.... سيرت زيباست.... باادب بودن و متين بودنه....
گفتار عاقلانه است..... زيبايي درون انسانه نه بيرونش.....
شوهر شما اگه بد بود پولي براي شما خرج نميكرد..... شوهر شما اگه بي عرضه بود 500 هزار تومان درآمد نداشت....
ميتونست يه آدم بددهن و زورگوي خوش تيپ باشه تا پاهاشو بندازه رو هم تو خونه و شما هم واسش ميليوني خرج كني....
آه ......
اميدوارم زياد تند نرفته باشم... اما افسون زيبا واقعا حيفه كه خدا به انسان زيبايي ظاهري بده و انسان باطنش رو پر كنه از غرور كاذب .... اينا همش رفتنيه ... به دمي بنده ....
فقط بدون در فكر تو اينطوريه كه تو از همه سري..... بهتر نيست اين قضاوت رو بسپاري به كسانيكه رفتار تو رو ميبينن؟؟
سعي كن كمي واقع بين باشي ....