نقل قول نوشته اصلی توسط نیما کیانی نمایش پست ها
اگر مایل هستید بفرمایید مشکلات گذشته منظورتون چیه و همسر شما چند سال داره و تحصیلات هر دو به چه میزان هستش ؟
همسرم 30 ساله هستند و دیپلمه .
در ابتدای رابطه ما زمانی که هنوز زیر یک سقف زندگی نمیکردیم یه نفر سوی وارد رابطه ما شد (من ایشون رو خیلی کم میشناختم اما از دوستان بسیار قدیمی همسرم بودند) ایشون خیلی سعی کرد بین ما رو خراب کنه و دروغ های وحشتناکی پشت سر هر دو ما به ما رد و بدل میکرد، در حالی که به من اظهار علاقه میکرد. ایشون پشت سرم حرفای زننده ای به همسرم میزد ، همسر من در اخر روبرو کردند و مشخص شد که ایشون با دروغ فقط سعی در برهم زدن رابطه ما رو داشته ، اما مشکل اینجا بود بعد از اون من با اون اقا رابطه جنسی هم برقرار کردم(واقعا دست خودم نبود و نفهمیدم چه اتفاقی برام افتاده و بعد از اون سعی به جبران داشتم) و بعد از مدتی که دیگه با همسرم زندگی میکردم اون اقا با یک واسطه ای طی تماسی با همسرم موضوع اون رابطه رو فاش کردند حتی با جزئیاتی از نوع رابطه رو برای همسرم بازگو کردند و ابروی منو برد ، این قضیه ضربه روحی شدیدی به همسرم و خودم وارد کرد مخصوصا که توسط تمام دوستان و اشنایان همسرم بخاطر انتخاب من ایشون رو ترد کردند بعد از اون ابروریزی ، و بعد از اون هم من با اون اقا ارتباط چتی داشتم که بازم همسرم متوجه شد( اما من واقعا در وضعیت خوبی نبود و ترسیده بودم) و بازم اون ناراحتی تکرار شد. من واقعا عاشق همسرم بودم و هستم و سعی در جبران این قضیه داشتم اما ایشون نتونستند فراموش کنند یا ببخشند حتی بعد از دو سال و نیم