سلام
بنظرم بهتر هست جمله ی شما رو تغییر بدیم و ببینم چه اتفاقی میافته...
بخاطر قیافش، تیپ و هیکلش، شرایط مالی و تحصیلی خوبش، پیگیریهاش و اصرارش و ... جواب مثبت دادم و با عشق زندگی مشترکمو شروع کردم ولی بعد از ازدواج کم کم فهمیدم؛
شوهرم یه ادم اخمو مستبد و ... هست
من عاشق هیجان و شیطونیم اما اون با انبر باید حرف از دهنش بکشم
جنس احساس با من فرق داره (۱)
کلا عین پیرمرداست(۲)
و ...
یا بهتره به مشکلات مردم نگاهی بندازیم؛
چشم بسته بهش بله گفتم چون دوستش داشتم و همون مرد رؤیاهام بود بعد از اینکه ازدواج کردیم و وارد زندگی شدیم متوجه...
دروغ های متعدد همسرم شدم
متوجه تنوع طلبی و روابط متعدد ایشان شدم
متوجه وابستگی بیش از حدش به خانوادش شدم
فهمیدم اشتباه کردم و دنیامون با هم فرق داره
و ...
اینجاست که ورای دوست داشتن باید بدنبال راهی برای حل مسائل پیش آمده باشید، چون ممکن بود در زندگی دیگری و شرایط متفاوتی با این مسائل روبرو بشید
درمان نکردن یک مسئله و عدم تغییرات اساسی باعث بروز اتفاقات متعدد دیگری خواهد شد که کنترلش کم کم از دست شما خارج میشه و در همین موقع هست که دوست داشتن هم به مرور زمان کمرنگ میشه.
شما اگر بصورت جدی در پی تغییر خودتون و همچنین برطرف کردن موانع و مشکلات ( تا حدی که توان دارید ) باشین قطعا شرایط بهتر خواهد شد .
و با جدایی تضمینی ندارید شرایط بهتری رو تجربه کنید. احتمالا این زندگی در کنار ناملایمات نفعی هم داره که شما تنها روی این موارد مانور میدید. میتونست یک زندگی کاملا از دست رفته باشه و درگیر اتفاقات تلخ بزرگتری باشید که متأسفانه بعضی ها در زندگی مشترک تجربه میکنن.
دقت کنین اگر شما از ازدواج کردن به اون احساسات رؤیایی و باب میلتون که در تاپیک های قبل اشاره کردین نرسیدین همسر شما نقشی در این موضوع نداشتن و نباید بدنبال انتقام باشین، این مشکلات قسمت بزرگیش به انتخاب خودتون و شرایطتتون بر میگرده.
در تاپیک قبل گفتید ؛
شما بخاطر اینکه ظاهر، قیافه و ... رو در نظر داشتید و اون رو بزرگ کردید پس به دنبال گشتن معایب دیگری در همسرتون بودین تا بتونید برای عدم تمایلتون و موجه کردن این نارضایتی ده ها علت دیگر پیدا کنید... مثلا اینکه سر بعضی موضوعات عصبانی میشه و فحش میده.
در حالی که ممکن هست در چند زندگی دیگر هم همین اتفاق رخ بده اما افراد بدنبال راه حلی برای مشکل پیش آمده باشن و خیلی بزرگش نکنن.
در هر صورت شما این حق رو دارید حال خوب رو تجربه کنید ولی بهتر هست در این حال خوب سهیم باشید و سعی کنین زندگیتون رو بسازین. بعضی آدمها با پول خیلی زیاد بهترین طراحی داخلی خونه رو انجام میدن ولی بعضی خونه های روستایی با کمترین امکانات اتاق های زیبا و دلچسبی دارن که چشم نواز و دلنواز هست. این ماییم که تغییر ایجاد میکنیم نه کسی یا چیز دیگری و باید سهم خودمون رو بابت این تغییر در نظر داشته باشیم. اگر تلاش کردیم و تغییراتی دادیم و اتفاق مثبتی حاصل نشد انوقت این حق رو داریم که ابراز ناراحتی کنیم.
(۱).(۲)
مواردی که در تاپیک های قبل تر بیان کردین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)