با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند . بعد از چهارمین جلسه من با خود خانم صحبت کردم و ایشون گفتند که فرصت بیشتری میخاند که بیشتر با من آشنا بشند و فعلا نمیتونن جوابی بدند .
در مورد زندگی گذشته ایشون مقداری تحقیق کردم و حتی از خانواده همسر سابقشون و دلیل جدایی را متناسب نبودن اخلاقیاتشون با هم عنوان کردند . درباره اون آقا هم پرس و جو کردم مطلب منفی دستگیرم نشد . درباره دختر خانم هم پرس و جو کردم گفتند کمی سختگیرند .
"حتی از خود خانم هم درباره علل جدایی پرسیدم گفتند به تشخیص مشاوره دادگاه همسر سابقشون افسردگی داشتند و در دوران عقد با ایشون صادق نبودند و کم توجه بودند از نظر رفتاری به خانم . فقط از نظر زبانی عنوان میکرد که علاقه دارند ولی در عمل به وظایف نمودی نداشت." ناگفته نماند که همسر سابق الان ازدواج کرده اند.
دلیلی که به ذهن من خیلی بزرگ بیاد و بتونه علت جدایی باشه عنوان نشده فقط گفتند که صداقت نداشتند و چندین بار از ایشون دروغ شنیدند و بعد از عقد حمایت از خانومش نکرده و .. به جزییاتش هم اشاره کردند ولی من اینها رو کافی ندیدم .
مشاوره ازدواج نرفتیم ولی تست های شخصیت mmpi و neo را همراه با تفسیرهاش هر دو داریم . ایشون قرار شد تست ها را به یک مشاوره نشان بدهند که علی الظاهر انجام نگرفته . راستش من خودم زیاد به مشاوره اعتقاد ندارم چون هیچ کسی بی عیب نیست و مدت زمان طولانی را باید صرف مشاوره کنیم و در آخر ممکنه یک عیب روی ما بگذارند و کل ازدواج را منتفی کنند . من نگرانم در دختر خانم ذهنیت منفی ایجاد کنند .
وضعیت خانوادگی ، برخورد خانوادشون از لحاظ همکفو بودن ، و یکسری ویژگی های دیگه را به دقت دیدم مورد پسندم هست .
حالا از دوستانی که با تجربه تر هستند خواهش میکنم اگر راهی به ذهنشون میرسه که من انجام بدم دریغ نفرمایند . تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)