سلام
خادم رضا ی عزیزم ممنون که پیگیری میکنید تاپیک منو ای کاش بقیه هم نظرشون رو میگفتن یا اگه تجربه ای مشابه من داشتن بگن چطوری تونستن عوض کنن خودشونو البته من فقط یک مورد مشکل رو مطرح نکردم در پست هام و مجموعه ای از مشکلات هست که تا اینجا مثل اینکه مربوط به عدم عزت نفس هست
راستش وقتی در مورد خوبیام فکر کردم چیز زیادی به ذهنم نرسید بیشتر خصوصیات منفیم اومد تو ذهنم
اما صفات خوبم به نظرم ایناست:
نمیگم ادم خیلی با ایمانی هستم اما همیشه سعی داشتم خدا رو ناظر بر اعمالم بگیرم و کاری کنم که خدا ازم راضی باشه اما نمیتونم بگم صد در صد موفق بودم ,ا(به نظرم هر کسی در زندگی باید کسیو داشته باشه که بتونه راحت حرفاشو بهش بزنه و باور داشته باشه که قادر مطلق هست و میتونه پناهگاه محکمی باشه واسش و اون کسی نیست جز خدای بزرگ و مهربان,که واقعا از این بابت خیالم راحته و خدا را شاکرم راهو تا اینجا درست شناختم)
همیشه سعی کردم با احترام با دیگران رفتار کنم و حرفی نزنم که ناخواسته ناراحتشون کنم
سعی میکنم تا حد امکان صداقت داشته باشمحتی اگه جایی به ضررم بوده باشه
توی فضاهای مجازی هر چیزی رو نگاه نمیکنم هر چیزی رو shareنمیکنم چون عاقبت و نتیجه شو میسنجم
تا حد امکان سعی میکنم غیبت نکنم و موقعی که ببینم دارن در مورد کسی حرف میزنن خودم رو نماینده فرد غایب میدونم و اگه بتونم ازش دفاع میکنم
اینها بیشتر در مورد خصوصیات اخلاقیم بودن اگر بخوام در مورد مهارتهایی که دارم حرف بزنم الان چیزی جز اشپزی و رو به راه کردن خونه چیزی به ذهنم نمیاد البته الان که فکر میکنم با توجه به دوران تحصیلیم دختر باهوشی بودم و نمیگم خیلی عالی ولی کمی هم در نقاشی مهارت دارم
تمایل به پیشرفت و ارتقا شخصیتم دارم و همیشه به خدا میگم میدونم از افریدن من از اینکه خواستی روی این کره ی خاکی باشم حتما هدفی داشتی لطفا راه رو به من نشون بده کمکم کن
چهار چوب زندگیم هم اعتقاد به خدا و اهل بیت و صداقت و احترام هست که به نظرم دین اسلام به تنهایی بیان کننده ی چهارچوب های زندگی هر فرد با ایمان هست
خط قرمز هام:نقطه مقابل چهارچوب زندگیم هستند:مثل بی ایمانی ,دروغ ,بد اخلاقی بد دهنی خیانت
خادم رضای عزیزم من خواستگاری که زنگ زده بودن رو ندیده رد کردم بنا به دلایلی البته ترجیح میدم تکلیفم با خودم روشن بشه و بعد با خواستگار حرف بزنم میترسم از خودم از حسی که تا این حد غیر قابل پیش بینه از اینکه چرا بین این چند تا خواستگار نتونستم دلبسته ی یکیشون بشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)