سلام.
خب فکر میکنم باید یک مقدار تجدیدنظر کنید در مورد مفهوم و معنی و هدف از ازدواج.
میشه بگید هدف شما از ازدواج چیه؟ و ازدواج چه تغییراتی در زندگیتون و مسوولیتهاتون ایجاد میکنه؟
خب مسلما شما هم زیباترین و باهوشترین و فعالترین و ثروتمندترین مرد روی زمین که نیستید؟ هستید؟ پس آیا همسر آینده شما هم حق داره تا ثروتمندتر، خوش تیپ تر، باهوش تر از شما دید، از شما مایوس بشه؟!
در زندگی مشترک، هدف صرفا لذت طلبی نیست. بلکه مفهومی به اسم تعهد در میان میاد که در کنار سخت بودنش، لذت درونی عمیق تری ایجاد میکنه و رشد و تکامل روحی و شخصیتی رو ایجاد خواهد کرد. بعد از انتخاب یک شخص و ازدواج با او، بهتر هست تمرکز بر ساختن زندگی و پیشبرد هدفهای مشترک و تامین ارامش همدیگه باشه. و گرنه بله، انسان موجود طماعی است. اما انسانیت وقتی تجلی میکند که انسان بتونه امیالش رو در جهت صحیح در کنترل داشته باشه نه اینکه امیالش او رو در کنترل داشته باشند.
احساس میکنم مودک بازیگوش و باهوش و ماجراجوی درون شما، کمی زیزیادی بر شما تسلط داره. پیشنهاد میکنم کتاب وضعیت آخر و ماندن در وضعیت آخر رو اگر نخونده اید، تهیه کنید و بخونید. اگر هم قبلا خونده اید، باز هم بخونید.
به هر حال باید ابتدا در خودتون به یک وحدت و جمع بندی بین خواسته هتون برسید. توقف در رشد و تکامل جایز نیست و مسیری بی انتهاست. اما پیشبرد جنبه های مختلف زندگی تا حدی بالاتر از متوسط، میتونه ارامش و رضایت بیشتری رو در پی داشته باشه نسبت به وقتی یک جنبه رها بشه و یک جنبه ی دیگه رشد فوق العاده داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)