درود
از بچگی یاد گرفتیم دروغگو دشمن خداست
خدایا این سرزمین رو از دروغ خشکسالی و فقر رانت گسل طبقاتی بین فقیر و غنی و.... خیلی چیزای دیگه رهایی بده بزار حداقل چند صباحی زندگی کنیم نه مثل الان فقط زنده مانی
خبر بد که زیاده از دروغ و منهدم کردن هواپیما خودی و سیل سیستان و بقیه کشور و بقیه بدبختیایی که هرروز باهاشون سرو کله میزنیم.بقول صاایران هرروز بدتر از دیروز.
اینا رو بیخیال فرشته اردیبهشت چقدر خوشحالم کردی نوشتی از زندگیت راضی هستی و یه دختر داری خیلی خوب بود یعنی عاااااااااااااااالی بود حس خیلی خوبی منتقل کردی سپاس بیکران.
مهدیه سادات که رفت کلاس اول همچنان مشغول غرغر کردنه خدایی مثل پیرزنان میمونه این اخلاقش مثل خودم شیکمو هستش کلا نیست خودم بزرگش کردم بخودم رفتهبهش افتخار میکنم البته کارها و اخلاقای خوبش وگرنه بقیه ش که به مادرش رفت
زبون دراز تا یکچیزی میگم سریع دو تا دستاشو میچسبونه به پهلوهایش چشم غره میره که به خودت رفتم.انصافا راست میگه. راستی بچه کوچیک دارید کلاس چرتکه و آی مس بفرستید خوبه.خداروشکری خوبی اینه بهره هوشی بالاست جزو رده خیلی باهوش حساب میشه.
بعدشم میشه مهزیار که چند روزی ویروسی شده بود بدنش الان بهتره واقعا پدر مادر بودن توی اینستا خیلی بهتره و راحت تره تا دنیای واقعییکسال و پنج ماهشه هنوز حرف نیوفتاده ولی بابا میگه.همش اشاره میکنه میگه ایم ایم خودشو لوس میکنه ناز زیاد داره خوب بلده دلبری کنه ولی خیلی شیطونه خرابکار نیست ولی. کلا اگه ازم بپرسم توی زندگیت به چه کاریه افتخار میکنی میتونم بگم دخترم و پسرم.
زندگی هم که واقعا سخت شده البته سخت ترم میشه سال دیگه از بیرون.ولی از درون با خانومم خوبیم خوش میگذره تفاوت دیدگاه هست ولی ثبات داریم کلا خوش میگذره راضیم از زندگی مشترکمون. همدردی عالی بود تاثیرش توی شخصیت و زندگیم ممنون از استاد سنگتراشان فرشته مهربان بالهای صداقت بقیه رفقای نازنین و فرهیخته .
کامپیوتر ندارم با تبلت اومدم. کلا اینور اوضاع عالی از درون خانواده

. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)