سلام
در ازدواج آنچه که اهمیت داره مواردی هستند که نمیتوان اونها رو تغییر داد. ( مثل ازدواج به امید تغییر اعتقادات دینی و باورهای یک نفر )
اما پرمویی از اون دست مواردی هست که برطرف میشه و قابل تغییر هست و اون رو نمیتوان بعنوان عیب یا مشکل بزرگ محسوب کرد. اون هم در روزگاری که انواع دستگاهها و داروها به کمک متخصصین این مورد رو درمان و کم کم برطرف میکنن و از طرفی افراد مخصوصا خانم ها روی آراستگی و نظافت شخصی خودشون حساسن.
وقتی موردی رو کاملا متوجه نشدین یا ندیدین، حدس و گمان برای نتیجه گیری کافی نیست.
زمانی ما میتونیم اعتراض کنیم که فرضا فردی لباس تنش همیشه بوی عرق بده، یا همیشه دیر به دیر استحمام کنه و... . دقت کنید گفتم " همیشه" ، من از کلمه ی " گاهی" استفاده نکردم چون نمیتونم و اجازه ندارم آدمها رو تنها در یک دیدار یا یکبار متوجه شدن محکوم کنم. شاید شخصی با من دیداری داشته باشه و از قضا بدلیل استرس ، گرمای هوا و ... در اون زمان عرق کرده باشه.
پس لطفا به این افکار شاخ و برگ ندین .
* در ازدواج فقدان یکسری معیارهای مهم و کم آگاهی باعث میشه شما نتونین زندگی موفقی رو تجربه کنین که اگر این موارد مهم نبود زیبا رویان و ... ازدواج های کوتاه مدت و ناموفقی نداشتند و زیبایی چهره، اندام و حتی رضایت جنسی باید مانع محکمی برای جدایی میشد!
رضایت از رابطه ی جنسی منحصر به جسم نیست و این رضایت زمانی کامل هست که زن و شوهر در جنبه های دیگر از هم راضی باشن.
بفرض مثال اگر همسر شما زنی ناسازگار و پرخاشگر باشه اما کم مو و زیبا و ... کم کم بهمین دلیل از هم فاصله میگیرید و دیگر جاذبه ای وجود نخواهد داشت و بچشم شما نخواهد آمد.
← پیشنهاد من این هست قبل از هر اقدامی از حضور مشاوره محترم استفاده کنید و همچنین یکسری مقاله های این سایت رو درباره ی ازدواج بخوانید و آگاهی های خودتون رو بیش از پیش بالا ببرید.
موفق باشین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)