سلام

در ازدواج آنچه که اهمیت داره مواردی هستند که
نمیتوان اونها رو تغییر داد. ( مثل ازدواج به امید تغییر اعتقادات دینی و باورهای یک نفر )
اما پرمویی از اون دست مواردی هست که برطرف میشه و قابل تغییر هست و اون رو نمیتوان بعنوان عیب یا مشکل بزرگ محسوب کرد. اون هم در روزگاری که انواع دستگاهها و داروها به کمک متخصصین این مورد رو درمان و کم کم برطرف میکنن و از طرفی افراد مخصوصا خانم ها روی آراستگی و نظافت شخصی خودشون حساسن.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahoorband نمایش پست ها
من که چیزی ندیدم و متوجه نشدم اما طبق گفته خود ایشون، این دختر خانم پر مو هستند (البته حرف در مورد مقدارش نزده) و فقط بهم میگه در گذشته ابرو پیوسته بودم.والانم هرزگاهی میگه من لیزر میرم.
وقتی موردی رو کاملا متوجه نشدین یا ندیدین،
حدس و گمان برای نتیجه گیری کافی نیست.
زمانی ما میتونیم اعتراض کنیم که فرضا فردی لباس تنش همیشه بوی عرق بده، یا همیشه دیر به دیر استحمام کنه و... . دقت کنید گفتم " همیشه" ، من از کلمه ی " گاهی" استفاده نکردم چون نمیتونم و اجازه ندارم آدمها رو تنها در یک دیدار یا یکبار متوجه شدن محکوم کنم. شاید شخصی با من دیداری داشته باشه و از قضا بدلیل استرس ، گرمای هوا و ... در اون زمان عرق کرده باشه.

پس لطفا به این افکار شاخ و برگ ندین .

*
در ازدواج فقدان یکسری معیارهای مهم و کم آگاهی باعث میشه شما نتونین زندگی موفقی رو تجربه کنین که اگر این موارد مهم نبود زیبا رویان و ... ازدواج های کوتاه مدت و ناموفقی نداشتند و زیبایی چهره، اندام و حتی رضایت جنسی باید مانع محکمی برای جدایی میشد!

نقل قول نوشته اصلی توسط mahoorband نمایش پست ها
فقط الان کمی ترس اومده سراغم که در آینده از نظر رابطه زناشویی و‌ جنسی به مشکل بر بخوریم. آخه من همیشه خودم دختری کم مو را دوست داشتم.
رضایت از رابطه ی جنسی منحصر به جسم نیست و این رضایت زمانی کامل هست که زن و شوهر در جنبه های دیگر از هم راضی باشن.
بفرض مثال اگر همسر شما زنی ناسازگار و پرخاشگر باشه اما کم مو و زیبا و ... کم کم بهمین دلیل از هم فاصله میگیرید و دیگر جاذبه ای وجود نخواهد داشت و بچشم شما نخواهد آمد.

← پیشنهاد من این هست
قبل از هر اقدامی از حضور مشاوره محترم استفاده کنید و همچنین یکسری مقاله های این سایت رو درباره ی ازدواج بخوانید و آگاهی های خودتون رو بیش از پیش بالا ببرید.

موفق باشین