چون دیدم از ایات و روایات زیاد استفاده میکنید گفتم شاید جایی باشه که بقیه ندیدن از این جهت سوال کردم
متوجه نشدم این جواب چه ربطی به سوالات من داشت خب الان شما عقب نشینی کردید که مهریه هدیه است پس جای دیگه ازش به عنوان پشتوانه و عامل بازدارنده طلاق یاد نکنید این فقط برداشت شخصی شما هست نه در قران اومده نه در در روایات
اون قسمت بنفش هم باز برداشت خودتون هست و قابل بحث ملاک ارزش مندی تعداد سکه های مهریه نیست پشتوانه مالی باز از کجا اومد ! مرد چرا باید با تاوان بعد از طلاق بده مگه پسرها ضربه نمیخورن !! اصلا شاید خانم در طلاق بیشتر مقصر بود و ... بازدارندگی اینجا چه معنی میده یعنی مثلا مرد از ترس مهریه زیاد زندگی ادامه بده ؟ این که نشد زندگی . من برم خواستگاری کل زندگی طرف مقابل 500 میلیون نیست بعد از من مثلا 114 (بیش تر 600 میلیون ) تضمین بخان ! کلا زیاد میشه در این موارد بحث کرد
در مورد مهریه حضرت فاطمه 500 مثقال نقره گمونم حدود 4 سکه بشه . بله در اون جامعه متوسط بوده همین الانم در کشورهای دیگه اسلامی مهریه خیلی کمتر از ایرانه . کلا مهریه ای که در ایران گرفته میشه تحریف شده و غیر اسلامیه حتی عنوانش اونی که به نیت پشتوانه یا تضمین میگیره که دیگه مهریه نیست ! . حالا میخاد اسلام خوارجی باشه یا معاویه ای ولی این اسلام پیامبر و امام علی نیست و چه بسا اگر اون زمون بود خود امام علی با این تحریفات مبارزه میکرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)