سلام سحرجان ممنونم از توجهت
من قبلا گفتم دوست ندارم در این تاپیک در مورد ازدواج صحبت کنم دلیلم فقط اینه که من توزندگیم خیلی دنبال این موضوع رفتم . اوایل برای داشتن ازدواج خوب و پرسیدن سوالها از خواستگارها بعدها تبدیل شد به اینکه جرا نمیتونم ازدواج کنم و...
کلی کتاب خوندم کلاس رفتم مشاوره گرفتم و حتی درهمدردی تمام تاپیکهای مرتبط را می خوندم ولی با توجه به اینکه با افزایش سنم بیشتر از هدفم دور می شدم دلزدگی من هم از ازدواج بیشتر شد به طوری که واقعا من الان دیگه خواستگاری ندارم اصلا چرا بیخودی ذهن خودم را درگیر کنم .
من میدونم معنی زندگی و مشکلات و اختلاف نظر ها چیه و به هیج عنوان دنبال زندگی بدون دغدغه نبودم و نیستم منظور من از اینکه مشکلاتم با ازدواج حل میشه این هست که این حال بدم که انگیزه و امید من را برای آینده نابود کرده و غمهای بزرگی که برای خودم و پدر و مادرم دارم و خیلی چیزهای دیگه با ازدواج از بین میره و من در مسیر هموار زندگی قرار میگیررم . به هیچ عنوان نمیگم با همسرم مشکلی نخواهم داشت ....
در مورد سوالاتتون اگه بخوام خلاصه بگم:
1- ایمان در قلب و در عمل به خدا - هم کفوی خانوادگی - ظاهری که به دل بشینه
2- همراه شدن با انسانی که هم سو با ماست برای داشتن زندگی دنیوی و اخروی سعادتمند
3- دویا سه مورد به دلیل ظاهری که به دل من ننشست (خانواده هم تایید کردند ) دو مورد به دلیل تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم و همزمان شغل کارگری . یک مورد هم به دلیل ساده بودن و پخته نبودن شخصیت (آشنا بودن) یک مورد هم به خاطر شهر دور و اختلاف مذهبی و فرهنگی
(اگر با عقل الانم می تونستم در گذشته تصمیم بگیرم یک موردشون را با گذشت انتخاب می کردم ولی همه این افراد برای زمانی بود که سنم کم و متوسط بود و هنوز امید زیادی داشتم که میتونم ازدواج بهتری داشته باشم)
4- واقعا نمیدونم چون دنبال ایده آل نیستم
5- نظر من هم مثل بقیه دخترهاست هرچیزی بقیه دوست دارند من هم دوست دارم
6- تا حالا کار من به مرحله مهریه نرسیده نمی دونم ولی اطرافیان من معمولا مهریه پایین دارند زیر 70 سکه و معمولا 50 سکه
7- ازهمه روشها بوده به جز اینکه یک نفر مستقیم به خودم بگه
8- نظرخانواده خیلی برام مهمه ولی دیگران نه
دلم میخاد در آخر این را اضافه کنم که من زیاد هم آدم نا امید و بدبینی نیستم اینها تجربیاتی بود که زندگی سر راه من قرار داد . مطمینم اگر خدا بخاد هر چیزی ممکنه و فقط امید به معجزه ی خودشه که هر روز من را سر پا نگه میداره....

علاقه مندی ها (Bookmarks)