به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 17 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 164
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام خانمی
    سعی کردم اصل مطلب مشکلتو بفهمم ببخشید همه پستارو نخوندم اما چیزی که واسم جالب بود بازی ماهراانه ای بود که شوهرت راه انداخته.
    ویولت اون داره با جنگ روانی و فشار اعصاب رو تو کاری میکنه تا ببری و از مهریت بگذری و بری و اونم بره دنبال زندگی جدید. واقعا نظرم همینه
    واقعا فکر نمیکنم حرفاش حقیقت داشته باشه اصلا اینطور نیس که حس کنه بدبخته یا زندگیش فاجعست. اون فقط تلاش میکنه کاری کنه تا تو ذله بشی و از مهرت بگذری
    راهش هموناس که دوستان میگن‌ صبر بالا میخواد و تمرکز روی خودت و خوشگذرونی و شادی خودت. هرچی بیشتر تمرکزت از شوهرت و طلاق و زندگی مشترک برداشته شه و تسلطت به خودت و زندگی بالاتر بره، شوهرت از هدفش دورتر میشه....
    کاش پدر و مادرش لااقل سعی میکردن واس مشاوره رفتن ترغیبش کنن
    این روزهای ماه مبارک ارتباطتو با خدا قویتر کن. خدا جبران همه نداشته هات میشه و میبینی چقدر راحتر زندگی میکنی

2. کاربر روبرو از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده است .

gholam1234 (یکشنبه 14 اردیبهشت 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 99 [ 13:30]
    سطح
    34
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 150
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 40 در 28 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
    سلام خانمی
    سعی کردم اصل مطلب مشکلتو بفهمم ببخشید همه پستارو نخوندم اما چیزی که واسم جالب بود بازی ماهراانه ای بود که شوهرت راه انداخته.
    ویولت اون داره با جنگ روانی و فشار اعصاب رو تو کاری میکنه تا ببری و از مهریت بگذری و بری و اونم بره دنبال زندگی جدید. واقعا نظرم همینه
    واقعا فکر نمیکنم حرفاش حقیقت داشته باشه اصلا اینطور نیس که حس کنه بدبخته یا زندگیش فاجعست. اون فقط تلاش میکنه کاری کنه تا تو ذله بشی و از مهرت بگذری
    راهش هموناس که دوستان میگن‌ صبر بالا میخواد و تمرکز روی خودت و خوشگذرونی و شادی خودت. هرچی بیشتر تمرکزت از شوهرت و طلاق و زندگی مشترک برداشته شه و تسلطت به خودت و زندگی بالاتر بره، شوهرت از هدفش دورتر میشه....
    کاش پدر و مادرش لااقل سعی میکردن واس مشاوره رفتن ترغیبش کنن
    این روزهای ماه مبارک ارتباطتو با خدا قویتر کن. خدا جبران همه نداشته هات میشه و میبینی چقدر راحتر زندگی میکنی
    سلام عزيزم ممنون جواب دادي خودمم فكر ميكنم ميخواد منو خسته كنه چون يه قدم رو به عقب بر نمداره ،من هنوز هيچي نشده بريدم نه از مهريه چون من زمين بره هوا بره مهريه رو از حلقومش ميكشم بيرون!ميدونين چرا چون من همه جوره تو اين زندگي مشترك وايستادم حالام كه پا همه چيش هست پا اينم وايسته مسئله رابطمونه من اصلا الان فكر اين نيستم كه برم توافقي ميخواستم اصلا بمونيم درستش كنيم ولي هيچ راهي نيست هيچي ،همون دفعه پيش به اصرار خانواده اومد مشاور اونم گند زد بدتر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها

ویولت عزیز

بهتر هست وقتی چنین حرف هایی رو میزنن اصلا جواب ندین و به کار خودتون مشغول بشین.

چرا، چگونه، هدفت، منظورت، برای چی و ... اینها رو حذف کنین.

وقتی به جملات اشتباه بها ندین و نشون بدید بیانشون براتون بی اهمیت هست، همسرتون بعد از مدتی میفهمه شما نه بچه هستین بغض کنین و نه از این حرف ها و رفتارهای نادرست ناراحت میشین یا میترسین و دیگر اون حالت عجز و وابستگی رو ندارین. ( در واقع عاقلانه عمل میکنین )

از طرفی بخودتون برسین و برای خودتون وقت بذارین. اینها جذابیت های شما رو دو چندان میکنن و از جلد یک آدم نگران، منزوی، ترسو و ... خارج میشین و همسرتون متوجه چنین تغییراتی میشن. این رسیدگی فقط بمعنای رسیدگی به ظاهر نیست و باید از نظر درونی هم تغییر کنین. یک زن فعال، شاداب و پر انرژی باشین، صرفا نه برای همسر، بلکه ابتدا بخاطر خودتون.

سلام سحر خانوم من ممنونم از شما خوشحالم ديدم همچنان تاپيكم رو دنبال ميكنيد آخه واقعا مرض داره امروز صحبت كه من يادم نيست ولي پرسيدم الان نقش من چيه تو خونه گفت هم خونه مني!گفتم خوب تا كي برنامت چيه؟گفت هيچي ميرم طلاق ميگيريم. تصميم ندارم تا يه ماه ديگه گفتم ديره زودتر اقدام كن من كه معطل تو نيستم!نمدونم چرا اينو گفتم ولي از اينكه مثل يه آشغال باهام رفتار ميكنه در حاليكه من مثل پروانه دارم خودمو هلاك رابطه ميكنم حالم بهم خورد كاش همين الام ميتونستم برم هر جاي ديمه غير اينجا ولي دندون رو جيگر گذاشتم رابطه جنسي نخواستيم حداقل رابطه آدميزادي بعد مگه نميگه نمخوامت خوب بره جاي ديگه ببينيد در جواب من كه بهش گفتم خوب اگه من همخونتم چرا نميري جاي ديگه ميگه چون اينجا خونمه تو بايد جمع كني بري من نبايد برم متاسفم واسه خودم و خودش
    من امروز تعقيبش كردم با ماشين چون نگفت كجا ميره لنگ ظهر ديدم رفت پيش اون رفيق دختر بازش دو تايي تو پارك حرف ميزدن ميدونم تحت تاثير اونه دردل كرده و حتي حس ميكنم خط مشي ميگيره شايدم همش تو ذهن منه ولي ميتونم برم از خود پسره بپرسم تو چي ميخواي از زندگي ما مرد مجرد به متاهل راهكار ميده عياش به تمام معنيه اونوقت شوهر من رفيق فابش شده اون خدايا دردم رو به كي بگم
    ویرایش توسط ويولت : یکشنبه 14 اردیبهشت 99 در ساعت 16:38

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    سلام ویولت، خواهش میکنم

یه سؤال دارم که توضیح کامل ازت میخوام.

ببخشید من چون تاپیکای مختلف میرم ممکنه بعضی چیزا رو فراموش کنم.. .

اگر بخوای مادر شوهرت رو توصیف کنی چطور زنی هست؟ بهترین ویژگی ایشون چیه و همچنین اگر پدر شوهر داری از ایشونم بگو.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    60

تشکرشده 40 در 28 پست

Array
    سلام ویولت، خواهش میکنم

اگر بخوای مادر شوهرت رو توصیف کنی چطور زنی هست؟ بهترین ویژگی ایشون چیه و همچنین اگر پدر شوهر داری از ایشونم بگو.

خوش قلب مهربون بي شيله پيله ساده كمي روستايي آشپز خلاق خوش خنده بساز مومن و نمازخوان
    پدر شوهرم بهترين ويژگيش منطقي و منضبط خونسرد ايشونم مهربونه ولي يه فاصله اي بين خودش و بحه هاش هست هميشه يعني هميشه مادر واسط بين بچه ها و پدرشونه، سخت گير رفتار نظامي معتقد به اصول خود
    سحر خانوم من خراب كردم باز فردا تعريف ميكنم اگه بشه شما بگين چرا پرسيدين اينارو مطمئنم اگه من تعريف منمدع ام ميكنيد ولي حس ميكنم چيزاي زيادي دستگيرم شد خيلي غصه خوردم امشب

- - - Updated - - -

سلام ویولت، خواهش میکنم

خوش قلب مهربون بي شيله پيله ساده كمي روستايي آشپز خلاق خوش خنده بساز مومن و نمازخوان
    پدر شوهرم بهترين ويژگيش منطقي و منضبط خونسرد ايشونم مهربونه ولي يه فاصله اي بين خودش و بحه هاش هست هميشه يعني هميشه مادر واسط بين بچه ها و پدرشونه، سخت گير رفتار نظامي معتقد به اصول خود
    سحر خانوم من خراب كردم باز فردا تعريف ميكنم اگه بشه شما بگين چرا پرسيدين اينارو مطمئنم اگه من تعريف كنم دعوام ميكنيد ولي حس ميكنم چيزاي زيادي دستگيرم شد خيلي غصه خوردم امشب

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    60

تشکرشده 40 در 28 پست

Array
    ساعت ٢:٣٠ شب خيلي راحت خوابيده خر و پف انگار هنوز هم به محبتش باور دارم به اينكه همه اين رفتارها و حرفا دروغه ولي نيست تلختتر از هر چيزيه تصديقش برام من مهر طلب بدبخت ...
    امروز غروب اومدم يه شيطنتي كنم نه كه بگم خودم دنبالت اومدم گفتم فلاني خوب بود تو پارك ديديش حالا چرا پارك گفت هر جا دلم بهواد ميبينمش گفتم ديدنت گفتم آخه اون صلاحيت مشاوره داره تو ازش مشاوره ميگيري گفت به تو ربطي نداره اومدم برم گفت نمدونم تو در تلاش واسه چي هستي تموم شده گفتم تو در تلاشي نه من بعد حرف از نو كه نميشه و من سال اول اصن رابطه جنسي خوب نداشتم و كفتم من براي گذشته چه بكنم الان هستم گفت كلفت نمخوام گفت اين حرفا نشده بود تو همون گندي بودي كه بود و خوب شد واسه زندگي بعديت گفتم شكا غصه دندگي بعدي منو نخور بعدم گفت ببين مرغم يه پا داره من سز حزفم تا ته هستم و اصلازندگي خودمو ميخوام بسازم بي تو جايي كه تو نباشي بعد گفتم سه سال پيش من رفتم تو اومدي چرا دمبالم گفت به اصرار پدرت و پدرم و خانواده ديگه نمخوام اصلا و خلاصه بعد سكوت شد هي ضرب گرفت رو تخته عصبي شدم با ته تلفن اروم زدم پيشرنيش كه بسه بس نكرد اومد نشست رو مبل منم رو مبل هي اون نرم افزار مهندسيس رو باز كرد آهنگ پخش كرد عصبي شدم سمتش دستمال كاغذي برت مردم گفتم برو تو اتاق اونو پخش كن هيچي گفت نمرم گوشيش رو قاپيدم اون بدو من بدو زرد كرده بود رفتم تو واتس اپ الكي حالا هيچي نديدم دادم بهش بعد ادامو در اورد از صبح صد بار اداي منو در آورد يهو از دستم در رفت زدم تو صورتش اونم زد تو گوشم و سرم و هلم داد خيلي بد زد من شوكه شدم و اصلا نمدونم چي بگم
    حالا عصبي شدم دست به گوشي گفتم تو مگه بي پدر مادري دست رو من بلند ميكني غريب گير آوردي هيچي بابام برداشت اصلا بي هوا زنگ زدم گفتم دعوا شده زدم زد اونم داشت ميگفت كار تو هم بد بود يهو شوهرم اومد بهت فلاني ياد داده كه بزني تا از كوره در بره بزنتت آتو بگيري!!!!بعد گفت به وكيلم زنگ ميزنم رفت تو اتاق درو قفل كرد زنگيد آره دعوا كرديم ي كاري كرد بزنمش و هموني كه گفتي گفتم پدر من نمدونه بنده خدا بابام دوباره زنگيد گذاشتم بلندگو گفت ول كنيد مهم نيست الان همه مردم عصبين و اينا قطع كردم بعد اين شوهرم پرسيد كي بهشون ميگي من جواب ندادم بعد گفت وكيل رسمي هنوز نگرفتم اونم همون پسره رفيقش بود و همونطور كه فكر ميكردم و ميخواد به زودي وكيل بگيره يكم گذشت مسج موبايل نشونم داد كه از خانم مشاور بود !!!همون مشاور كه من هي اوايل ميناليدم ازش پيام زده بهس گفت اون منو زد منم زدمش ايشونم گفته خشونت ازش انتظار ميرفته!بهتره برين خونه پدر مادرتون براي امنيت جاني!واااااي من من به اين خانم يه ماهه ميخواستم بگم خانم شما بي طرف عمل نكردين تو جلسه اآخر هي ندادم اينو كه ديدم ديگه آمپرم پريد. گفتش تازه مشاوره فردي گرفته با من چطور برخورد كنه همسرم با خانواداه و مادرش چي بگه يعني نه تنها كمك نكرد به درست شدن بلكه در جهت عكس مشاوره فردي داده
    هيچي من اينجا ميام تلاش ميكنيم ايشون مشاوره ميگيره براي طلاق همه جوره من ديگه بريدم اميدم به خداس اين آدم مسخ شده!
    ویرایش توسط ويولت : دوشنبه 15 اردیبهشت 99 در ساعت 02:47

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    شما راهی رو میرید که فکر میکنید درست تر هست و متأسفانه کاملا به راهنمایی ها توجه نمیکنید.

بارها و بارها خدمتتون عرض کردم که چطور پیش برید ، اما...

وقت شما بخیر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    60

تشکرشده 40 در 28 پست

Array
    شما راهی رو میرید که فکر میکنید درست تر هست و متأسفانه کاملا به راهنمایی ها توجه نمیکنید.

بارها و بارها خدمتتون عرض کردم که چطور پیش برید ، اما...

وقت شما بخیر

من اين راهو انتخاب نكردم لطفا اينو نگيد ري اكشن من اتفاقي پيش اومد متاسفم واقعا نكنيد اينكار رو با من آدم موجود پيچيده ايه اشتباه ميكنه وقتي صبرش لبريز بشه الان شمام طرد كرديد منو ببخشيد واقعا خودتون رو بذاريم جاي آدم نمدوني با چي جواب ميگيري التماس كه از وقتي گفتين نرفتم سمتش صبر و خانه داري رو كه انجام دادم گهگداري از كوره در رفتم با كاراش ولي دست خودم نبوده وقتي ميبيني هنوزم جملاتي رو ميگه كه ميگفته من همون يكم در صد اميدم هم بخاطر حرفاي شما و اينجا بود من هيچ حرفي از جدايي نزدم هنوز خونه خودمم و تلاشم ساختنه اگه كاري كردم چون كنترل خشمم واقعا سخته برام اينم گفتم قبلا خيلي راحت يه نفر ميتونه حرص من رو در آره اين نقطه ضعف منه خواهشا از كمكتون دريع نكنيد من تنهام
    راستي چرا نگفتين صفات پدر مادر همسرم رو برا چي پرسيدين تاثيري داره؟
    ویرایش توسط ويولت : دوشنبه 15 اردیبهشت 99 در ساعت 08:52

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ويولت نمایش پست ها
    راستي چرا نگفتين صفات پدر مادر همسرم رو برا چي پرسيدين تاثيري داره؟
    ازتون پرسیدم بدونم چطور آدمهایی هستن، آیا میشه باهاشون ارتباط گرفت و کمکی برای برخی مسائل از دستشون بر میاد.

هشدار داده بودم نگین چرا و چونه و چطور و ... اینکه احساساتتون رو کنترل کنین و از بحث و درگیری جلوگیری کنین.

شما اشتباه کردین قضیه ی دوستش رو گفتین ( میشد اینو خیلی راحت مدیریت کرد ) و این گفتن شما برای ایشون دو معنی داره یا اینکه کسی رو فرستادین تعقیبش کنه یا اینکه خودتون تعقیبش کردین.‌ اون یکی کیه که با شما ارتباط داره و براتون از پارک رفتن ایشون گفته؟!
    اشتباه کردین دیشب اون رفتار رو داشتین و احترام ها بیش از پیش از بین رفت و همینطور همسرتون فکر کرد شما در حال آتو گرفتن هستین...!
    الان من اون راهکاری رو که میخواستم بهتون عرض کنم متأسفانه از دست دادین.‌ فعلا راهکاری برای شما ندارم تا ببینیم چه پیش میاد و انشالله سایر دوستان بتونن راهنماییتون کنن.

10. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

ويولت (دوشنبه 15 اردیبهشت 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    60

تشکرشده 40 در 28 پست

Array
    واقعا برای التیام زمان، تلاش و از همه مهمتر صبر و آرامش لازم هست.
    اين جمله شماست من دو تا گزينه آخرش رو كم دارم مخصوصا آخري خيلي سخته واسم تو اين شرايط چون شوهرم بي ثبات منم به تبع اون بي ثبات آرامشم صبور هم كه كلا آدم صبوري نيستم حتما مشخص بوده تو تاپيكا بازم سعيم رو دارم ميكنم صبو و شكيبايي به خرج بدم :(
    گفتم تو خيابون يكي ديدتس ولي حق با شماست خودم پشيمونم گفتم
    چه راهكاري از بين رفت شما بفرمايين من يكم سرس فكر كنم خوب از پدر مادرشون چه كمكي بخوام؟؟باهاشون صحبت كنم مثلا كه پادرميوني كنن؟
    ویرایش توسط ويولت : دوشنبه 15 اردیبهشت 99 در ساعت 09:20

12. کاربر روبرو از پست مفید ويولت تشکرکرده است .

gholam1234 (دوشنبه 15 اردیبهشت 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,379

Array

ای شده نالان زِ غم و رنج خویش

چند نداری خبر از گنج خویش؟

گنج تو باشد دل آگاه تو

گوهر تو اشک سحرگاه تو

ویولت عزیز مقالات تالار رو درباره ی کنترل و مدیریت خشم و احساسات بخون.هر چه آگاهی شما بیشتر باشه، کمتر اشتباه میکنین.‌ گاهی یک چیزی به زحمت ساخته میشه و کافیست یک اشتباه اون رو ویران کنه. ما گفتیم قدم های درست رو بردار و قوی تر شو تا در پایان به هر نتیجه ای رسیدی فردی باشی با تغییرات خوب و ارزشمند و یک منِ قوی.

اشتباهاتی که شما طی سال ها داشتی و بی صبری و تحمل ناپذیری الانتون داره بهتون ضربه میزنه چرا که از ریشه درمان نکردین و نمیکنین. ریشه ها فقط رسیدگی به وظائف زنانه یا یکسری کارهای روزمره و عادی نیست، ریشه ها یعنی آنچه در درون شماست، آنچه لازم به اصلاح هست.
    در راه تغییر نیاز دارین به نکته ها، باید و نبایدها توجه کنین و با مشورت قدم بردارین.

14. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

gholam1234 (دوشنبه 15 اردیبهشت 99)

صفحه 6 از 17 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)