نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
داداش قربون شکلت. ماشالله 26 سالته. قشنگ در چارچوب خانواده برو جلو، هیچم عقب ماندگی نیست. به خانوادت بگو پا پیش بذارن و خود جنابعالی زیر نظر خانواده ها یه مدتی رفت و آمد کنین و بشناسینشون. اینکه رفتی بهش گفتی دوست دارم و از این موارد، با توجه به اینکه شناخت نداشتی از ایشون و هنوز اول راهی، یعنی یه مقدار جو گیر شدن.
قشنگ چند جلسه زیر نظر خانواده ، دختر خانم رو بشناس.
فقط حواست باشه از دو طرف بوم نیفتی، نه خیلی عجله کنی و سریع نتیجه گیری کنی و نه خیلی کمالگرایانه و ریزبینانه نگاه کنی به قضیه.
اینم توی گوشت باشه که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی یه نقصی داره، باید ببینی نقصهای ایشون برای شما قابل پذیرش و قابل تحمل هست یا نه.
برات آرزوی موفقیت میکنم...
ممنون از بیاناتت برادر عزیزم، بنده هم با این نظر ک گفته میشه در چهاچوب نظارت خانواده صحبت بشه موافقم اما این مسیر رو رفتم و جوابی نگرفتم، باید منتظر تماس کسی میبودم؟ از یکجا نشستن و درجا زدن منتفرم، برای همین اینجوری اقدام کردم و شاید الان کمی دور از خانواده پیش ببرم جریان رو اما در سریعترین زمان از مادرم میخوام ک جلو برن و با مادرشون صحبت کنن و نظرشون رو راجعبه فرهنگ و اخلاق خانوادگی(ولو سطحی) به من بگن تا توی تصمیمگیری کمکم کنه
اگر این تفکر از نظر من عقب ماندگی بود خودم بهش اعتقاد نداشتم، درسته؟
من حرفم اینه باااااااااااااااااااااااا ااید دختر رو جذب خودم کنم تا حس خوبی بهش دست بده کنار من اونوقت مثل دوتا عاقل میشینیم تصمیم میگیریم بدرد هم میخوریم یا نه، توی قرن 21 زندگی میکنیم
در جواب بخش دوم فرمایش حضرتعالی باید بگم که این عقیده ی من هست صادقانه: نه افراط رو میپسندم و نه تفریط، اعتدال به این معنی که در کلیات مسائل هم نظر باشیم اما تفاوت در جزئیات رو بپذیریم
اون