به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای برادر وقتتون بخیر ؛

ممنونم از راهنمایی های خوبتون ولی چند تا مورد میخواستم بگم :

شما اعتقاد دارید که سرنوشت ما آدما در گرو اعمال و نیات خودمون هست و هر مسیری که انتخاب میکنیم را خدا میدونه ...

من چند سال پیش یه سرنوشتی برام رقم خورد ولی مثل آدم های چشم و گوش بسته که هیچی نمیفهمند شروع کردم به تلاش تا اون سرنوشت رو تغییر بدم چون دوست نداشتم اون مسیر رو برم ....یکی اون زمان به من نگفت بی تابی نکن شاید خوب نباشه ... به طور اتفاقی با یه تماس یه بنده خدایی پیشنهادی داد و خیلی بهتر از اون سرنوشتی بود که میخواستم تغییرش بدم و من هم مسیر جدید رو چشم بسته با کوری و کری قبول کردم و همه هم موافق بودن ... اگر اون زمان به کما میرفتم بهتر از انتخابی بود که به دنبالش عواقب ناخوشایند متعددی رو به دنبال داشت .
    این مثال خودم بود .

و اما دوستم :

دوست من اصلا به ازدواج فکر نمیکرد ولی یه سال پیش یه خواستگار براش اومد و اون مخالف بود...بار ها مخالفت کرد ... ولی یه بار به من گفت نمیدونم چه اتفاقی افتاد که چشم و گوش من بسته شد و قبول کردم وگرنه نمیخواستم جواب بله را بدم ... من کاملا درکش میکردم .... بعد از یکی دو ماه بعد از ازدواجش اینقدر با شوهرش اختلاف داشتن چه از نظر فرهنگی و چه تفاهم و همه چیزی که همین یکی دو ماه پیش طلاق گرفت .

آقای برادر من به این نتیجه رسیدم یه سری وقتا ما خودمون تصمیم میگیریم که اون هم به خواست خداست ولی یه موقع هایی فقط خداوند میخواد یه اتفاقی بی افته و بی بروبرگرد اون اتفاق می افته چه بخوای و چه نخوای .... چیزی نیست که بدون اراده ی خدا انجام بشه ... حتی حدیث هایی هم از امامان معصوممون هست در این زمینه ...یکیش اینکه امام صادق فرمودند : اگر خداوند اراده به انجام کاری کنه و کل هستی بر خلاف میل اون باشن باز هم خدا کار خودش را میکنه و اگر تمام هستی بخوان یه کاری پیش بره ولی خدا نخواد انجام نمیشه .

و یا امام علی (ع) فرمودند : برای کاری که انجام شده افسوس نخورید چون باید این اتفاق صورت میگرفته ...

من با گوشت و خونم این ها رو حس کردم ...بخاطر همین توی دعاهام همیشه به خدا میگم حواست به دلم و زندگیم باشه و حتی یه وقتایی بهش میگم تو خودت همیشه جای من تصمیم بگیر ...
    ان شاءالله بحق مولامون امام زمان (عج) خدا به هممون رحم کنه ... اگر به خاطر اشتباهاتی که در زندگی کردیم تقاص پس میدیم از سر تقصیراتمون بگذره و مارو ببخشه و عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه .

یاد گذشته یه کم افتادم حال خودم خراب شد یه کم ... نماز خیلی مهمه ...نماز رو حتما بخونید ...
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

2. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 13 خرداد 99), Mvaz (پنجشنبه 15 خرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)