سلام دوستان
خوب هستید ؟
ببخشید من دیروز درگیر امتحانم بودم . نتونستم بیام و بنویسم ...
آقای gholam1234
کلیات سخن شما از نظرم خوب بود . یعنی خوبه آدم برای فراهم کردن شرایط ازدواج ، جنب و جوش داشته باشه ، بره دنبال کار ، خونه ، سربازی و ... . ولی همونطور که گفتم ، من الان تازه کنکوری ام و کلاس دوازدهمم .
یعنی هنوز وارد دانشگاه هم نشدم . فکر میکنم استارت این کار ها باید بیوفته واسه دو سه سال بعد (غیر از کار و مهارت که از همین الان باید دنبالش باشم)
اما یه چیزی ....
من با این قسمت از صحبتتون یکم مشکل دارم :
فکر میکنم شما عامل اصلی خود ارضایی رو در نیاز جنسی میبینید که این گفتید تنها روش ، ازدواجه ...تنها روشی که صما میتونین غلبه کنین بر این امر، انتخاب خانم مناسب و ازدواج هست.
اما اینطور نیست . نیاز جنسی شاید بیشترین درصد مبتلا شدن به خودارضایی باشه ، اما همه اش نیست !
اگه اینجوره چرا افرادی هستند که با وجود اینکه متاهلند ، اما هنوز خودارضایی میکنند ؟
به نظر من اول باید خودارضایی ترک بشه و بعدش آدم وارد ازدواج بشه .
اگه بدون ترک وارد ازدواج بشیم ، مثل این میمونه که با اسب وحشی و رام نشده وارد مسابقه ی اسب سواری شدیم .
اول باید اسب رو رام کنیم و بعد مسابقه بدیم .
یکی از عوامل خودارضایی ، اعصاب خوردیه !
مثلا با یه نفر آدم دعوا میکنه ، یا یه مشکل سختی تو زندگیش پیش میاد که قادر نیست حلش کنه .
وقتی آدم به این مرحله میرسه و طاقتش به انتها میرسه ، با خودش میگه برو با خودارضایی خودت رو آروم کن .
من خودم تو گروه های ترک ، چند تا از هم گروهی هام متاهل بودند .
یکیشون میگفت با همسرم دعوام شد ، واسه آروم شدنم ، به خودارضایی پناه بردم . وقتی کارم تموم شد ، اعصابم بد تر خورد شد و اون دعوا هم شدتش بیشتر ...
خلاصه اینا رو گفتم که بدونین همه اش مربوط به نیاز جنسی نیست .
البته من تا حد زیادی تلاش کردم که به خاطر ناراحتی و اینا خودارضایی نکنم و فقط در دایره ی فشار جنسی باشه .
تاحدودی هم موفق بودم . البته به جز چند بار که واقعا کنترل از دستم خارج شد و به جای حل مشکل ، با خودارضایی اوضاع رو واسه خودم بدتر کردم ...
خب . ممنونم آقای golam124 ... انشالله که همیشه سلامت باشید ...
راستی ، در جواب متن آخر پستتون باید بگم که بله ! من پسر هستم ...
.
.
.
.
سلامسلام علیکم
ببینید . درسته احساس گناه خییییلی زیاد مضره . اما یکمش که خوبه ...مشکل شما بیش از مساله اعتیاد به خودارضایی ناشی از احساس گناه در این مورد هست. شما پیش از هر چیزی باید روی این احساس گناه و اضطراب ناشی از اون کار کنید.
منم سعی میکنم در حد معمول نگهش دارم و نزارش زیاد از حد بره . چون مشکلاتی پیش میاد .
در واقع باید روبروی نفس اماره (که ما رو به سمت گناه دعوت میکنه ) ، نفس لوامه (نفس سرزنشگر) هم کار کنه .
یعنی آدم از انجام گناه پشیمون شه . تا بعدش بتونه توبه کنه .
من نمیخوام مثل بیشتر بچه های مدرسمون از گناه خوشحال باشم . با افتخار و غرور از کار های زشتم جلوی بقیه صحبت کنم .
آدم باید پشیمونی هم از انجام گناه داشته باشه . که دیگه بهش سوق پیدا نکنه ...
با این قسمت از حرفتون که بولد کردم ، موافقم . این روزا جاهای مختلف مینویسم و همش همین همدردی ها رو میبینم .توصیه میکنم بجای مطرح کردن این مورد به صورت عمومی که نتیجه اون دریافت یک سری همدردی های بی اثر و یا شنیدن مطالبی که باعث افزایش احساس گناه در شما خواهد شد، به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید.
خوبیش (هر چند خیلی کوچیک) اینه که آدم یه اعتماد به نفسی میگیره .
در پست اولم تو این تاپیک ، به خاطر همین نوشتم امیدی به اینجا ندارم .
ولی خب فعلا اوضاع خوب بوده و چند تا توصیه عملی مثل همون کتاب آن سوی مرگ (درست گفتم اسمشو ؟) دریافت کردم و اینکه افراد زیادی اینجا مطالبی نوشتند که ازشون تشکر میکنم .
از شما هم ممنونم آقا سعید . انشالله که موفق بشید ...
سلام
تمایلی به بحث و به حاشیه رفتن تاپیک دوست عزیز استارتر ندارم، برای همین کلی صحبت میکنم:
- مهمترین مسئله ایشون فارق از مذهبی یا غیر مذهبی بودن اش اینه که انسان با این قدرت اش وقتی چیزی رو طلب میکنه و بعدش اراده میکنه، باید تلاش کنه بهش برسه.
الان این دوست عزیز بر اساس یکسری هشدار ها، اندیشه ها و غیره قصد کرده این رفتارش رو به هر دلیلی که هست کنار بگذارد، پس نباید با پاک کردن صورت مسئله و اینکه بگیم از اساس این احساس گناه خودارضایی اشتباه است خواست کاربر را نادیده بگیریم.
- هر انسانی میتونه مذهب داشته باشه یا نه، خداوند اختیار داده، در مذهب این استارتر دستور اکید هست این مورد گناه کبیره محسوب میشه و حرام است.
به درستی کاربر چون مذهبی هست قصد پیروی از این قانون را دارد که حدود خداوند محسوب میشود، حال به کاربر بگوییم دینت را ولش کن برو پیش روانشناس.
این یعنی اینکه مشاوره و پیشنهاد ما بر اساس خصوصیات کاربر نیست بلکه بر اساس دانسته های خودمان است.
- اقا غلام عزیز دوست استارتر این تاپیک کلاس دوازدهم هست و تا ازدواج راه زیادی رو داره.
هر چند که پیشنهادت برای افراد سنین بالاتر ممکنه مفید واقع بشه.
- کاربر محترم استفاده از مشاوره خیلی برات مفیده، اگر از مطالعه هات و این محفل نتیجه نگرفتی یا برای موارد دیگر زندگی ات حتما از مشاوره های تخصصی بهره بگیر.
ولی سعی کن مشاوری که انتخاب میکنی همسو با اهداف و عقاید خودت باشه، اگر مشاوره حضوری پیدا نکردی من قویا مشاور این سایت اقای سنگتراشان رو بهت توصیه میکنم.
سلام ...
چقدر از خوندن این متنتون خوشحال شدم . نکات خیلی خوب و ریزی توش بود که حتما باید یاد بگیرم .
- مساله بعدی در مورد هدف هست، در مورد انتخاب هدف خوب تحقیق کن.
و همینطور سوالی که پرسیدی در مورد شناخت بیشتر خدا، بیشتر تحقیق کن.
مثلا هر روز نماز میخونی، اول برو ببین معنی نماز چیه، بعد تفسیر سوره هایی که میخونی چیه،
نم نم برو سمت هدف از خلقت انسان، هر چی انسان رو بیشتر بشناسی خدا رو بهتر میشناسی، از طرفی شما اول باید سعی کنی خود خودت رو خوب بشناسی، نقاط ضعف و قوتت، اهدافت، خصوصیات اخلاقی و جسمانی ات، سپس سعی کنی نقاط و اخلاق ات رو بهبود بدی.
خیلی خیلی ممنونم از این توصیه ها
حتما باید جزو برنامه های روزانه ام قرارشون بدم
موفق باشی دوست خوب
خیلی ممنونم . شما هم همینطور ...
سلام خدمت شما#14
من چند تا راهکار عملی تست شده بهتون می گم که خیلی ها جواب گرفتند.
اول این پست را کلیک کنید و بخوانید.راهکارای عملی و ساده دارد....
سلام
متشکرم . حتما میخونمش . مرسی . اولشو خوندم . ظاهرا که خوب بودند . حالا تا بعد که همه اش رو کامل و دقیق بخونم .
سوالی داشتم راجع بهشون ، حتما مزاحمتون میشم ...
بعد در مورد استحاله نیروی جنسی به ثروت علمی وجود دارد که اگر به اون علم دست یابید هم موفق و هم ثروتمند خواهید شد.... mesbetala@ را در تلگرم و اینستاگرام و گوگل سرچ کنید. اطلاعات بسیار علمی و ارزشمندی خواهی گرفت .خوبیش اینه کاملا علم روزه و عملی و خیلی ها موفق شدند
راستش مس به طلا رو قبلا رفتم تو سایتش . ولی خب اطلاعات خوبی نگرفتم ازش .
البته فقط قسمت کوتاهی از فیلم هاشون رو دیدم ، دقیق نمیدونم . شما که میگید حتما خوبن .
سر فرصت یه سری هم به اونا میزنم ....
حتما ... متشکرم ....چهل روزسوره یاسین بخوانید معجزه می کند. سوره لقمان و نور هم خوبن
دوستان خیلی ممنونم از نظراتتون .
نمیدونید این صحبت ها چقدر بهم کمک میکنه .
به لطف خدا دیشب که خیلی تو استرس امتحان بودم ، تونستم با سلامت و پاکی وارد امروز بشم .
انشالله با کمک خدا و شما دوستان عزیز ، ترک کنم این بلا رو ...
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)