من نمیدونم خانم سون؛ یه حسی بهم میگه من شما رو متاسفانه میشناسم ... نمیدونم
تشکرشده 2,261 در 917 پست
من نمیدونم خانم سون؛ یه حسی بهم میگه من شما رو متاسفانه میشناسم ... نمیدونم
miss seven (یکشنبه 01 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
آقا غلام طبیعتا وقتی آدم توی این محیط های مجازی فکر میکنه ممکنه یکی رو بشناسه برای خود من هم بار ها پیش اومده .... ولی اینطور نیست ....من که نمیشناسم شما را ....
حالا اگر هم میشناختید چرا متأسفانه ؟
حس میکنید من کیم ؟![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
gholam1234 (یکشنبه 01 تیر 99)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
هفت عزیز پست های آخر بچه ها مخصوصا شما و آقا غلام رو میخوندم... ( همین قضیه ی شناخت که آقا غلام مطرح کردن )
یاد نوشته های Mvaz گرامی چند صفحه قبل افتادم و یک خاطره از چند سال پیش که جوان تر بودم. یادمه تجربه ی نشستن روی صندلی داغ رو داشتم، اون زمان یه خانمی از هممون بزرگتر بود و میگفت این صندلی یه وقتایی اطلاعاتی میده که شما هرگز نمیتونی در حالت عادی بهش پی ببری و واقعا راست میگفت.
من از زمان شروع این صندلی طی پرسش و پاسخ هایی که شد ، آگاهیم نسبت به برخی مسائل بیشتر شد.
بزرگی میگفت همیشه یکسری اطلاعات پنهان برای خودت داشته باش و اونو در اختیار دیگران قرار نده، ولی انگار بعضی چیزا رو نمیشه از همدردیا پنهان کردو هر چه پنهان میکنن از یه جای دیگه روزنه باز میکنه.
ولی در کل صندلی داغ خوبی هست، دوستان همدردی بهش اعتبار میدن و یکایک اونها عزیز و محترم هستن. شما هم خسته نباشی عزیزم![]()
gholam1234 (یکشنبه 01 تیر 99), miss seven (یکشنبه 01 تیر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
مثه نرگس
miss seven (یکشنبه 01 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام سحر عزیزم خوبی؟
آره بابا حواسم هست .....آره خیلیییی.... هر چی بود تو صندلی لو دادم من ساده ....
چند وقت دیگه همه منو میشناسن .... کسیکه روی صندلی میشینه یا باید سکوت کنه و یا صادقانه جواب بده .
- - - Updated - - -
نرگس خانوم کیه آقا غلام ؟
آهان شاید همون خانمی هستن که ازش خوشتون اومده بود ؟
نه متأسفانه .... شباهت اخلاقی و گفتاری و رفتاری پیش میاد .... حالا که توی تالار همه دوستای خوب هم هستیم .... و منم خوشحالم اینجام .
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
سحر بهاری (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
آقای mvaz میان تالار و سرک میکشن و لی سؤالی نمیپرسند ...
آقا کرای هم بخاطر اینکه دلشون به دل آقا غلام راه داره فعلا در پرسیدن سؤال طفره میرن .
یعنی اگر من نباشم این صندلی میشه صندلی قندیل بسته .
بچه ها من نارضایتی دارم ....
مدت هاست امتیاز من از 24 هزار و ششصد و خورده ای تکون نخورده ....میخوام سطحم بشه 100
بلهههههه...اینجوریه
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
gholam1234 (یکشنبه 01 تیر 99)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
miss seven (دوشنبه 02 تیر 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)