نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
سلام.
من متوجه نشدم سوالتون دقیقا چیه؟

اینکه چه هدفی داشته باشه، چه تفاوتی برای شما داره؟ لطفا موردی توضیح بدید. مثلا بگید اگر هدف x رو داره، من نتیجه y رو میگیرم، اگر هدف aرو داشته باشه من نتیجه bرو میگیرم و ....

همینطور بفرمایید اگر فرضا نتیجه b رو گرفتید چه میکنید و اگر نتیجه y رو گرفتید چه میکنید و ....
.
.
.
.
یک سوال، چه چیز شما رو و تصمیمات شما رو تعریف و تعیین میکنه؟ شخصیت مستقل و منسجم خودتون؟ یا شخصیت و تصمیماتی که تابع عوامل بیرونی هست؟ شخصیت شما از کدام نوعش است؟
ببینید قبول کنید ما تو جامعه ای هستیم که اکثرا یه مشکلاتی داریم. قطعا هم هر کسی پیش مشاور نمیتونه بره اهدافی که فکر میکنم و نتیجشون شاید فقط برای درد و دل هست چون کسی رو نداره یا نمیتونه این حرفا رو به آشنا بزنه ( مسخره کردن یا دعوا کردن ): در اینصورت چه اشکالی داره که من نقش مشاور رو داشته باشم و اون آروم بشه..‌ هدف دوم: شاید هدف عاطفی داره : که این مسئلش پیچیده میشه و نمیخوام بحثش کنم الان هدف سوم: در فکر سواستفادست : که خب تا حالا که موردی نشون نداده ولی اگه یه درصد احتمال بدم خودم میدونم چطور قطع کنم. سوال: چه جوری امتحانش کنم که هدفش رو بفهمم؟ جواب سوالتون هم قطعا شخصیت مستقل خودم... شاید فکر کنید آدم شل باشم که اصلا شماره رو بهش دادم... ولی خب استثنا بود. بارها چنین اتفاقی افتاده با هر نوع سن و جنسی. من اونجا در اون شرایط چیزی رو در رفتارش و چشماش دیدم که بنظرم اومد نیاز داره یه درد و دل