سلام عزیزم منم تقریبا مشگل شبیه شما دارم منم خیلی از زندگیم راضیم و تفاهم من با شوهر زبانزده همه فامیله ما هم سه ساله ازدواج کردیم اما من چند روز پیش از روی شیطنت همسرمو امتحان کردم واون به راحتی با من چت کرد البته فکر کرد من یه زنه دیگم حتی حرفای سکسی هم میزد و مایل بود قرار بگذاریم برای سکس اصلا باورم نمیشد اون شوهر من باشه اخه خیلی اروم وخجالتییه ما واقعا عاشق هم هستیم منم دختر سادهای نیستم و الکی نمیگم کسی منو دوست داه اما شوهر من در کنار شربت عشق ما دوست داره اب میوه هم میل کنه منم الان چند روزه داغونم نمیتونم قبول کنم مردی زنشو دوست داشته باشه اما با زنه دیگه رابطه برقرار کنه اونم سکسی خواستم ادامه بدم به رابطم دیدم نه واقعا نمیتونم والان بیخیالش شدم ولی از درون فروریختم خدا کنه بتونم به زندگی عادیم برگردم از شما هم میخوام زیاد پی قضیرو نگیری تو که نمیخوای جدا بشی پس بیشتر از شوهرت زده میشی بالاتر از من نمیخواد بشه که علنا فهمیدم چت میکنه و حتی دوست داشت قرار بذاره ولی ادامش ندادم دیدم دارم از بین میرم حالا دلمو خوش کردم به اینکه نه شاید قرارم میگذاشتیم نمیرفت اما باورت میشه چقدر الان ازش زده شدم فکر نمیکنم بتونم دوباره مثل قبل دوسش داشته باشم ازت میخوام که بیشتر از این کجکاو نشی چون خودت ضرر میکنی اگر برات ثابت بشه میخوای چیکار کنی طلاق دعوا یا سکوت هر کدومو انجام بدی خودت داغون میشی