به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 بهمن 99 [ 14:20]
    سطح
    55
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    194

تشکرشده 435 در 224 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    به جای بقیه فکر نکنید

مثبت فکر کردن به فرد کمک می‌کند تا وقتی در مسیر سختی‌های زندگی قرار می‌گیرد، با داشتن یک چشم انداز و نگرش سالم از زندگی لذت ببرد.

وقتی شرایط، کمی نامعلوم و مبهم باشد، افکار منفی آرامش ما را سلب می‌کنند و این اتفاق ممکن است باعث «ذهن‌خوانی» شود. «پاسخ ایمیل من رو نداد؛ حتما از من خوشش نمیاد» یا «فقط برای اینکه من رو خوشحال کنه این رو گفت وگرنه اصلا اینطوری فکر نمی‌کرد…»

اگر از آن دست افرادی هستید که از هر اتفاق کوچکی، حتی بدون اینکه دلایل کافی داشته باشید، معانیِ مختلفی برداشت می‌کنید، احتمالا خیلی راحت، تمام چیزهایی که به ذهن‌تان می‌رسد را بدون هیچ پرسشی، باور می‌کنید.

یکی از مهمترین گام‌ها، برای اینکه بر افکار منفی غلبه کنید، همین است، قضاوت در مورد شرایط و اتفاقات مبهمی را که اطلاعات کافی از آن‌ها در اختیار ندارید، کنار بگذارید.

وقتی کمی مثبت‌ نگرتر (یا حداقل بی‌طرف‌تر) شوید، بیشتر از قبل این حرف‌ها را با خودتان تکرار خواهید کرد: «نمی‌دونم چرا هنوز پیامک من رو پاسخ نداده …» و در این صورت می‌توانید همه‌ی احتمالات ممکن و نه فقط اتفاقات بد را در نظر بگیرید:

• شاید تلفن همراهش را فراموش کرده باشد.

• شاید شارژ تلفن همراهش تمام شده باشد.

• شاید اعتبار تماس و پیامک تلفن همراهش به اتمام رسیده باشد.

• شاید سر کلاس درس باشد.

• شاید در هواپیما و در حال پرواز است.

سکوت کنید

دامن زدن به بحث منفی‌ ها و حتی مخالفت با آن‌ ها گاهی آغازگر یک بحث جدی و حتی گاهی دعوا و درگیری خواهد شد خوب پس بیایید "سکوت" را امتحان کنیم.

مخالفت با منفی‌ ها گاهی باعث شکل گیری موج بی وفقه منفی بافی از سوی آن‌ها می‌شود. در این موارد واقعا این جمله حقیقت محض است "سکوت فریاد معرفت است".

خودتان را به خواب بزنید، از پنجره بیرون را نگاه کنید، اصلا باید یاد بگیرید هرگاه که می خواهید گوشتان را تعطیل کنید. به نظر خیلی عجیب و غیر‌ممکن می‌آید اما حقیقت این است که با تمرین حتی می‌توان گوش را مطیع خودمان کنیم.

شخصی مشغول منفی بافی است شما پیچ گوشتان را ببندید و به آهنگی که خیلی دوست دارید فکر کنید. به قیافه منفی باف نگاه می‌کنید و آن‌وقت انگار در حال اجرای پانتومیم است، لب‌هایش تکان می‌خورد اما چیزی نمی‌شنوید. خنده‌تان می‌گیرد و فضا تغییر خواهد کرد.

2. کاربر روبرو از پست مفید تبسم آسمانی تشکرکرده است .

miss seven (جمعه 10 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)