سلام. آره این وزنم خیلی وقته رو فکرمه آخه با اینکه قدم ۱۷۵ خوبه ولی وزنم خیلی کمه ۵۲ کیلو اونم تو ۶ ۷ سال یه کیلو هم بیشتر نشه بدنی هم که ضعیف باشه سریع سرما میخوره یا درد میگیره. همه ی اضطرابم هم این نیست کلا آدم مضطربی هستم خیلی فکر میکنم که بده اینجور
- - - Updated - - -
دقیقا اخه هر جا میرم میگن چرا اینقد لاغری هیکلم بد نیست ولی همه منفی نگرن وگرنه بخدا خودم راضیم که زیاد نگران خوردن و چاق شدن نیستم خدا رو شکر هر چی بخوام میتونم بخورم ولی متاسفانه مردم دوست دارن سرک بکشن تو زندگی بقیه. نمیدونم چاقی و لاغری من چی میرسونه به اونا ... البته باید وزنم بیشتر باشه چون بهرحال مرد هستم باید بنیه و قوه بدنی بالاتر باشه
- - - Updated - - -
آره از بس استرسی هستم بدتر کرده کارمو ... متاسفانه نتیجه مثبت دیدم و شیطون گولم زد.
چاق شدن هم که بهرحال خیلی کم تر از وزن نرمالم هستم بنیم هم ضعیفه گاهی حس میکنم اینقد لاغر باشم کسی زن هم نمیده بهم آخه تا مردم ببینن اولین چیز میگن چرا ایتقد لاغری؟ خیلی دکتر هم رفتم میگن ژنتیکه یا باید زیاد بخوره میگم هیچ جوره اشتهام نمیاد دیگه هیچ یه شربت میدن که اونم اثر نمیکنه. سر این اتفاق که واقعیتش یکی از دوستام گفت هر کی اینکار کرده شکم اورده گول خوردم ولی خب سه کیلو اضاف شد وزنم ولی نمیشه اینجوری فایده نداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)