به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 شهریور 99 [ 12:03]
    سطح
    27
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    خواهش میکنم
    نه طولانی نشد، هر چقدر دوست داری بنویس و نگران نباش.

* قدم اول شما « پذیرش » هست
    یعنی شما با افرادی مواجه هستین که نمیتونین اونها رو تغییر بدین و البته خودشون آسیب دیده هستن. تلاش در اینمورد باعث اتلاف انرژی شماست، بهمین دلیل وقتی صفات خوب و بد والدینتون یا برادرتون رو بپذیرین؛

۱. توقعات و انتظارات شما از اونها کاهش پیدا میکنه.
    ۲. به آرامش درونی میرسین.
    ۳. از تنش جلوگیری میشه.

* قدم دوم شما « کمک از یک فرد نزدیک » هست
    یعنی فردی که به مادر یا پدر شما نزدیک تره و اونو قبولش دارن و میتونه پل ارتباطی باشه. اون فرد میتونه مادربزرگ باشه، میتونه برادر بزرگتون باشه... به این افراد نزدیک بشین.
    شاید براتون سؤال بشه مثلا من چطور میتونم به برادرم نزدیک بشم درحالی که منو آزرده میکنه؟
    خب هر آدمی رگ خوابی یا قلقی داره، یعنی باید بدونین برادرتون مثلا از چه تیپ آدمهایی یا چه نوع رفتارهایی خوشش میاد... در اینصورت میتونین ارتباط سازنده ای بگیرین و برادرتون بهتون کمک کنه.
    در ارتباط گرفتن باید سیاست داشته باشین و رشته ی این ارتباط رو هر روز محکم کنین و بتونین در نهایت به خواسته ی خودتون نزدیک بشین.
    در اینصورت برادرتون میتونن پل ارتباطی شما با والدینتون باشن و اینطور بتونین فرصت هایی رو ایجاد کنین.

_ از طرفی شما وقتی با والدینتون ارتباط میگیرین حرفاتون حالت تحمیلی نباشه ( آدما معمولا از تحمیل فرار میکنن یا واکنش تندی نشان میدن ) ، مثلا نگید من باید نقاش بشم، من باید فلان جا مشغول بکار بشم...
    مثلا بگین مادر من دوست دارم زنی مثل شما بشم باید چطور شروع کنم؟ در چه مسیری قرار بگیرم؟ من رو راهنمایی و کمک کن.
    شاید مادرتون آدم موفقی نباشه اما زبان سلاحی هست که میتونه سودمند یا مضر عمل کنه. اگر از کلمات درست استفاده بشه میتونه جملات اثر گذار بشه... میتونه کم‌کم بسترهایی براتون فراهم بشه که در اونها رشد کنین.

* قدم سوم شما « بهره گیری از توانایی هاتون » هست
    اشاره به مدرک کردین، عزیزم در دنیای امروز یادگیری به واسطه اینترنت افزایش پیدا کرده و افراد میتونن خیلی راحت چیزی مثل هنر رو‌ یاد بگیرین و اجرا کنن.
    اگر هنری دارین بهش بها بدین و نگران بازار فروش هم نباشین. میتونین تو خونه انجام بدین و از طریق سایت های واسطه فروش کالا ، کالاهای خودتون رو بفروشین و درصدی اونا بعنوان دستمزد از روی فروشتون بردارن. این کار برای موقعیت شما هم مناسب هست و اون درآمدزایی رو که در نظر دارین کم کم به واقعیت تبدیل میکنه.

حتی میتونین مواد خام رو از طریق سایت های معتبر با نشان نماد الکترونیکی خرید کنین و براتون درب منزل بیارن. فقط تنها زحمتی که براتون باقی میماند یه اداره پست هست که اجناس رو ارسال کنین، همین.

من فرصت شد براتون بیشتر مینویسم

سلام. خيلي ممنونم ازتون حرفاتون واقعا آرامش بخشه
    شما واقعا درست حدس زديد پدر و مادرم به شدت آسيب ديده هستن. متوجه حرفاتون شدم. قدم اول كه فرمودين خيلي جالبه. پس من اطرافيان رو هرجوري كه هستن بپذيرم. قدم سوم هم واقعا منطقي به نظر مياد.
    ببخشيد من وقتتون رو ميگيرم راجع به قدم دوم كه فرمودين يكي از دلايلي كه من نمي تونم با مادرم كنار بيام بلاهاييه كه سرم آورده قبلا. همش جلوي چشممه. اينارو كنار بذارم كامل؟ چون يجورايي مانع اين هستن كه با مادرم صميمي بمونم.

2. کاربر روبرو از پست مفید قوي_درياچه_الماس تشکرکرده است .

سحر بهاری (جمعه 31 مرداد 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)