نوشته اصلی توسط
Mvaz
سلام
مطالب شما مثل این میمونه که یه نفر بیاد بگه من میخوام یه دونده بشم، ولی هیچ گونه از شرایطش رو نمیتونم داشته باشم.
به نظر خودم برای دونده شدن فقط باید فلان روش رو برم ( البته این روش با قطعیت بالا جواب نمیده. ) ولی باز شما بگید تنها راه من همینه.
........
مشکلات شما قطعا برای هر شخصی قابل تحمل نیست. نتیجه اینکه مطلب بالای شما خصوصیات مثبت هم دیده میشه.
درسته که شما در یکسری شرایط سخت قرار دارید، ولی متوحه نشدم چرا این همه محدودیت برای خودتون ایجاد میکنید؟
مثلا در خط اول، من امکان استفاده از کامپیوتر و اینترنت رو ندارم.
یا در جاهای دیگه گفتید یا فروشنده و یا منشی!! فقط یه حالت هم به عنوان راه سوم پیش بینی کردین. چرا این محدودیت هایی رو برای خودتون ایجاد کردید، محدودیت هایی به نظر میاد به عنوان یه مانع در مقابل شما قرار گرفته است.
به نظر میاد مشکل شما نه با شغل جدید رفع میشه و نه با جدا زندگی کردن.
شما باید بتونید خودتون رو از درون بسازید، داشته هاتون رو قدر بدونید، نقاط ضعفتون رو باهاش دوست بشید و کم کم به نقطه قوت تبدیلش کنید نه اینکه از نقطه ضف هاتون یک سد محکم بسازید، باید بتونید برای زندگی تون بر اساس داشته هاتون هدف داشته باشید.
تلاش، اعتماد به نفس، عزت نفس باید افزایش بدین.
تلاش در کنار یادگیری باید در دستور کار قرار بدین.
از شکست و روبروشدن با سختی ها هیچ وقت نترسید. چون قراره شرایطتون بهتر از الان بشه، چون قراره به سمت هدفتون حرکت کنید و همین در مسیر هدفتون بودن براتون باید شادی و رضایت بیاره. ممکنه به شکست هم بیانجامه ولی مهم نیست مهم اینه که شما قدمی بر داشتین.
........
پ ن : از این به بعد خودتون رو با صفات منفی صدا نکنید. هر صفت و واژه منفی که در مورد خودتون بکار میبرید چندین برابر اثر منفی در شما ایجاد میکنه تا اینکه دیگران در مورد شما بکار ببرند.
من یک انسان پر تلاشی قراره باشم.
من یک انسان مهربان و دوست داشتنی هستم. و کلی خصوصیت مثبت دیگه که باید پیداش کنید
شما واقعا چنین هستین فقط با خودتون یاد آوری کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)