درود
چرا امکان بهره گرفتن از اینترنت را ندارید ؟
تشکرشده 7 در 7 پست
درود
چرا امکان بهره گرفتن از اینترنت را ندارید ؟
ویرایش توسط دادگر : شنبه 15 شهریور 99 در ساعت 23:30
قوي_درياچه_الماس (یکشنبه 16 شهریور 99)
تشکرشده 13 در 11 پست
كامپيوترم خرابه. گوشيم خرابه. چند ساله نتونستم اينارو تجديد كنم يه نوش رو بخرم. كامپيوترم درست بشه، با گوشي نمي تونم از اينترنت استفاده كنم ولي مشكلي به استفاده از اينترنت با كامپيوتر ندارم
- - - Updated - - -
سلام بله اون تاپيك رو براي تغيير صد در صد مد نظر قرار دادمش. اين تاپيك رو براي انتخاب بين دو تا مورد نوشتم. هدفم از اين تاپيك اصلا رسيدن به تغيير نيس
- - - Updated - - -
سلام بله حالا كه توضيح دادين متوجه شدم منظورتون از محدوديت سازي چي هست، كاملا درست مي فرماييد. ولي اگه اجازه بديد مي خوام صادق باشم و باهات در يك مورد ديگه مخالفت كنم. شمكا فرمودين من با شغل يا استقلال به جايي نمي رسم. فقط صرفا براي روشن شدن موضوع عرض كنم آخرين شغلي كه من داشتم يكي از بدترين شرايط كاري رو داشت (اگه در آمد ناچيزش رو حساب نكنم) ولي من حس و حال روحيم از ايني كه الان هستم خيلي خيلي بهتر بود، نظم بيشتري داشتم و حتي اعتماد به نفس داشتم و تو اجتماع بودم. بابت استقال و جدا شدن از خانواده هم من يه مدت به خاطر دانشگاه جدا از خانواده زندگي كردم يكي از بهترين سالاي زندگيم بود با وج.د اينكه در مضيقه شديد مالي بودم و حتي توان خريد لباس و غذا هم نداشتم ولي از نظر رواني و احساسي دنيا زير پام بود. اينو عرض كردم كه بگم استقلال و داشتن درآمد در حال حاضر بزرگترين مشكل زندگيمه و حل بشه قطعا روال زندگي من بهتر ميشه. البته متوجه هستم كه شايد من اشتباه مي كنم و اول بايد خودمو درست كنم تا اينا درست بشه.
بابت خودسازي و خود شناسي هم راستش من خودمو گم كردم. انقدر تو سرم زدن كه الان نمي دونم علاقه چيه هدف چيه. با وجود اينكه دوران كودكي شايد هدفم رو پيدا نكرده بودم اما درك مي كردم كه چي مي خوام و به چي علاقه دارم
سپاس از محبتتون
- - - Updated - - -
ممنونم ازتون. ببخشيد منظورتون از مشاور، مشاوره درسيه يا روانشناس؟
Mvaz (دوشنبه 17 شهریور 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)