به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط payam_ss نمایش پست ها
    میگم نکنه من فقط ظاهر رو ملاک قرار داده باشم و طرف اصلا از نظر اخلاقی مناسب نباشه. نکنه خونگرم نباشه و با خانواده من نجوشه. نکنه قد و یه دنده باشه. هی با خودم سبک سنگین میکنم و یه حس ترسی بهم القا میشه. البته بگم که هنوز هیچ آشنایی صورت نگرفته و اینا رو از روی اون رفتار روزمره ای که ازشون دیدم حس میکنم.
    البته بگم که هنوز هیچ آشنایی صورت نگرفته و اینا رو از روی اون رفتار روزمره ای که ازشون دیدم حس میکنم.
    اینجور که فرمودی از همکاراتون هست یعنی آشنایی عمومی اولیه را داشتی باهاش ( محیط کار ) اگه معیارهای اولیه داره با خانواده برید برای آشنایی بیشتر .
    وقتی خواستگاری دختر مردم میری ، طرف را به چشم زنت نگاه نکن . شما آقای خاستگار هستی پیش ایشون و ایشون هم برا ی شما موردی برای بررسی انتخاب همسر .
    باید بری آشنا بشی رفت و آمد کنی با خانواده . اگه با شناخت بیشتر ، معیارها و هماهنگی ها ی کلی تیک خورد برید برای مراحل بعد و این دیگه ترس و فاجعه سازی نداره که آخه . اگه با شما هماهنگ نسبی نبود تمام.
    احتمالا ترست برا ی اینکه اون دختره همکارت هست . عزیز مهم نیست همکارت باشه یا نباشه ، شرایط را مدیریت کن و از مشاور مشورت بگیر و برو جلو ، هم شما و هم ایشون آزاد هستید انتخاب کنید و این حق برای هم محفوظ هست در هر مرحله تا قبل عقد رسمی . دوستان در پست های قبل و صفحات قبل براتون مفصل صحبت کردند دیگه من نگم .

نقل قول نوشته اصلی توسط payam_ss نمایش پست ها
    میدونم که هنوز هیچی نشده قضاوت درست نیست ولی یه حسی بهم میگه چرا به همین مورد اول آشنایی ازدواج بسنده میکنی. نکنه مورد خیلی بهتری هم باشه . به صورت نوسانی این افکار میاد سراغم. حتی شاید خیلی احمقانه باشه، منی که خدا خدا میکردم باهاش ازدواج کنم، الان بعضا میگم خدا کنه جوابش منفی باشه. بعدا دوباره میگم نه اول با هم صحبت کنیم شاید جور بودیم با هم.
    گیج شدم خلاصه
    من خیلی ادم منطقی هستم و قبلا هم تجربه رابطه دوستی داشتم ولی برای آشنایی ازدواج این اولین مورد هست. نمیدونم بخاطر همین هست یا علت دیگه ای داره
    این پاراگراف شما نشون میده آدم منطقی نیستی شما . تو شخصیت سازی ، شخصیت بالینی فرد جرات مند را کارکنید . کما ل گرایی از در و دیوار شما می باره . یه خورده شخصت وسواس هم داری و این شخصت وسواس شما به خاطر رابطه های دوستی که قبلا برقرار کردی هست . مشکل کمال گرا ها اینکه هی به خودشون میگن نکنه بهتر از اون باشه . نکنه اشتباه کنم . شما هم داری همین را میگی .
    ما تو ازدواج دنبال بهترین نیستیم . ولی باید دنیال نزدیک ترین فردی که با ما هماهنگ هست باشیم .یعنی موردی انتخاب کنیم که با ما هماهنگ تر باشه . نه هماهنگ کامل .
    هماهنگ کامل وجود نداره، باید نزدیک ما باشه از نظر شخصیت - فرهنگ - زندگی و غیره . اگه ایشون موارد اولیه را داره برید جلو با خانواده و اگه با خانواده بررسی بیشتر کردی و باز به نتیجه نرسیدید ، خوب تمام میشه دیگه . ایقدر موضوع را پیچیده نکنید . برو کمال گرایی را پیش مشاور حل کن تا حل نکردی زن نگیر .
    تاپیکت را داشتم می خوندم دوستان خوب راهنمایی کردن ، یه بار دیگه بخونید و گزارش نویسی نکنید هر دفعه با یه مسئله جدید . این پستی که نوشتی نشون دادی هیچ یکی از پست های قبل را نخوندی و اگه خوندی باشی هم دقت نکردی و برات مهم نبوده . اینجوری فایده نداره و در زندگی مشکل می خوری . برو مشاوره حضوری .
    ویرایش توسط Niagara : سه شنبه 18 شهریور 99 در ساعت 08:26

2. 3 کاربر از پست مفید Niagara تشکرکرده اند .

Mvaz (چهارشنبه 19 شهریور 99), payam_ss (سه شنبه 25 شهریور 99), فرزانه 123 (جمعه 21 شهریور 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)