به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 شهریور 99 [ 12:03]
    سطح
    27
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دادگر نمایش پست ها
    درود

چرا امکان بهره گرفتن از اینترنت را ندارید ؟
    كامپيوترم خرابه. گوشيم خرابه. چند ساله نتونستم اينارو تجديد كنم يه نوش رو بخرم. كامپيوترم درست بشه، با گوشي نمي تونم از اينترنت استفاده كنم ولي مشكلي به استفاده از اينترنت با كامپيوتر ندارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    سلام
    شما باید از توصیه های تاپیک ‌قبلتون پیروی کنین، اگر فکر میکنین نیاز به تغییر دارین
    سلام بله اون تاپيك رو براي تغيير صد در صد مد نظر قرار دادمش. اين تاپيك رو براي انتخاب بين دو تا مورد نوشتم. هدفم از اين تاپيك اصلا رسيدن به تغيير نيس

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام

من مطالب تاپیک قبلی تون رو تقریبا خوندم.

موارد سازنده خیلی خوبی درش اشاره شده بود شما هم به خوبی مسائل رو مطرح کرده بودین.

.................

این مطلب در تاپیکتون بود:

اینکه گفته میشه شما نه با شغل ( ببخشید که بالا گفتن شغل جدید) و نه با جدا زندگی کردن مسائلتون حل میشه، ریشه در موارد گفته شده شما داره و در این مطلب هم که از تاپیکتون گذاشتم توضیحش اومده.

لطفا با سعی و تلاش فراوان به اونها توجه کنید و به کار ببندید ( گفته های خانم بهاریو اله زیبایی ها بیشتر منظورم در تاپیک قبل)
    .........

در مورد مهارت شما و ایجاد محدودیت ها توسط شما، منظورم رو دقیقا خودتون با مثال کامپیوتر بهش پرداختین.

بزرگترین محدودیت ها و نشدن ها رو وقتی ما میتونیم در مقابل خودمون بگذاریم که به خوبی خودمون رو شناخته باشیم. به طور مثال : برای فردی که استعداد موسیقایی نداره چقدر محدودیت به نسبت فردی که فوق العاده استعداد داره ولی پول برای خرید ساز موسیقی نداره، ایجاد میکنه؟!

احتمالا پاسخ میدین محدودیت فرد با استعداد و بی پول کمتره!

خوب در پاسخ بالا دو نکته وجود داره:

1- محدودیت مالی به یک نحوی قابل بر طرف کردن هست، چرا که مثالش رو بارها و بارها در زندگی نامه افراد موفق دیدیم که استعداد و علاقه داشتن و محدودیت های ابزاری مثل پول رو تونستن با یه راهکاری باهاش مقابله کنند.
    2- این نکته بسار مهمتر از نکته قبلی هست و البته مقدم بر اون.
    در مثال بالا اثر بزرگ خودشناسی دیده میشه که طرف به شناختی رسیده که بدونه چه توانایی هایی داره. کشف استعداد موسیقی در مثال بالا نمود بزرگ این خودشناسی هست.

خوب امیدوارم منظورم رو رسونده باشم که وقتی گفته میشه چرا با گفتن کامپیوتر ایجاد محدودیت می کنید، برای همین موضوع هست که کامپیوتر یک ابزار هست، و اگر در شما استعداد بالقوه ای وجود داشته باشه از یکی از زیرشاخه های کامپیوتر، با دستان خودتون و ایجاد این محدودیت اون رو از بین بردین ( یک مثال در پی نوشت براتون میزنم). حال اگر شما با اتکا به خودشناسی بگین که من فردی درونگرا هستم، این محدودیت قابل پذیرش تر هست برای همین شخصی به شما پیشنهاد شغل راوبط عمومی رو نمیده.

در آخر توصیه اکید وجود داره که شما به خودشناسی برسید، این خودشناسی نه تنها باید در شناخت مهارت ها و علایق تون صورت بگیره بلکه باید در راستای شناخت نقاط ضعف و قوت روانشناختی خودتون هم انجام بشه. چرا که شما اگر بهترین مهارت و استعداد رو هم کشف کنید و حتی اون رو هم بکار بگیرید، قطعا باز از زندگی لذت نخواهید برد، چون مسائل حل نشده روانشناختی زندگی شما و مهارت های لازم برای یک زندگی شاد شما رو از لذت بردن محروم میکنه و در درجه مهم تر شما با این نوع شناخت هست که می تونید برای خودتون هدف گذاری کنید تا به سمت اون حرکت کنید.

...............

پ ن : پسری 17 ساله 5 سال هست که مبتلا به سرطانه، به دلیل مشکلات خانوادگی و هزینه سنگین این بیماری در مضیغه مالی هم به سر میبرند.
    ولی متوجه استعداد فوق العاده اش در سخت افزار و تعمیر وسایل کامپیوتری شده، ولی برای فراهم آوردن قطعات و تجهیزات با مشکل مالی رو برو هست.
    برای رفع این مشکل از فامیلش خواسته تا قطعات معیوب و بلا استفاده کامپیوتری اشون رو بهش بدهند
    سلام بله حالا كه توضيح دادين متوجه شدم منظورتون از محدوديت سازي چي هست، كاملا درست مي فرماييد. ولي اگه اجازه بديد مي خوام صادق باشم و باهات در يك مورد ديگه مخالفت كنم. شمكا فرمودين من با شغل يا استقلال به جايي نمي رسم. فقط صرفا براي روشن شدن موضوع عرض كنم آخرين شغلي كه من داشتم يكي از بدترين شرايط كاري رو داشت (اگه در آمد ناچيزش رو حساب نكنم) ولي من حس و حال روحيم از ايني كه الان هستم خيلي خيلي بهتر بود، نظم بيشتري داشتم و حتي اعتماد به نفس داشتم و تو اجتماع بودم. بابت استقال و جدا شدن از خانواده هم من يه مدت به خاطر دانشگاه جدا از خانواده زندگي كردم يكي از بهترين سالاي زندگيم بود با وج.د اينكه در مضيقه شديد مالي بودم و حتي توان خريد لباس و غذا هم نداشتم ولي از نظر رواني و احساسي دنيا زير پام بود. اينو عرض كردم كه بگم استقلال و داشتن درآمد در حال حاضر بزرگترين مشكل زندگيمه و حل بشه قطعا روال زندگي من بهتر ميشه. البته متوجه هستم كه شايد من اشتباه مي كنم و اول بايد خودمو درست كنم تا اينا درست بشه.
    بابت خودسازي و خود شناسي هم راستش من خودمو گم كردم. انقدر تو سرم زدن كه الان نمي دونم علاقه چيه هدف چيه. با وجود اينكه دوران كودكي شايد هدفم رو پيدا نكرده بودم اما درك مي كردم كه چي مي خوام و به چي علاقه دارم
    سپاس از محبتتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Niagara نمایش پست ها
    اگه نمی تونه شغلی را انتخاب کنی که روی صندلی بشینی زیاد، برو پیش دکتر دستور بگیر ازش چیکار کنی . مثلا بیا هر یک ساعت از صندلی بلند شو راه برو - ورزش بکن . قطعا راه و درمانی داره .
    تو کنکور هم استرس داری باید بری پیش مشاور و دلیلش را پیدا کنی . برای مطالعه می تونی بری کتابخانه . به نظرم جوینده یابنده ا ست .اگه دنبال راه حل باشی پیدا میکی دیگه .
    راه حل این نیست که از خانواده و خودت فرار کنی . مشکلات را حل کن . ازشون فرار نکن . مستقل شدن در یه خانه دیگه و اتاق دیگه میشه فرار . کمکی بهت نمیکنه چون ریشه یه جا دیگه هست .
    مشکلاتت را مثل یه عصا زیر بغلت گرفتی و دار ی تو شهر راه میری .اول باید این عصا را بندازی دور و روی فکرت کار کنی عزیز .
    مرثیه سرایی و عز زدن کمکی نمیکنه به ما . حل مشکل کنیم . مطمئن باش افرادی هستند از ما مشکلاتشون بیشتره ولی حل کردن و اینو تاریخ ثابت کرده .. من جای تو بودم ی مشاوره حضوری می رفتم .
    ممنونم ازتون . ببخشيد منظورتون از مشاور، مشاوره درسيه يا روانشناس؟

2. کاربر روبرو از پست مفید قوي_درياچه_الماس تشکرکرده است .

Mvaz (دوشنبه 17 شهریور 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام

اگر من همه تلاشم این باشه که به یک ماشین مدل بالا دست پیدا کنم و بالاخره بتونم بخرمش، ممکنه خیلی خوشحال و راضی بشم و فکر کنم دنیا به کام منه.
    ولی خدا نکرده اگر بعد از یک هفته در یک تصادف ماشینم داغون بشه، همه دنیا و زندگی من از هم می پاشه.
    ولی راه درستش این بود که من از درون شاد باشم، چه ماشین بخرم و چه نخرم بتونم در زندگیم شاد باشم. اگر ماشینم هم تصادف کرد، اندکی به اندازه خودش سوگوار بشم ولی باز وابسته به این ماشین نباشم که دنیام خراب شه.

حالا از دست دادن کارتون و دوباره برگشتن به حالت بد روانی برای شما میشه از دست دادن ماشین و خراب شدن دنیای من در مثال بالا.
    ......

پاسخ عنوان تاپیک شما:
    اگر شما جای من بودید چی کار میکردین؟

من اگر جای شما بودم از توصیه های مشاور روانشناس بالینی برای شناخت بیشتر خودم، رفع نواقص زندگیم، افزایش مهارت های جمعی کمک میگرفتم. ( البته خیلی هاش در تاپیک قبلی تون کارشناس های سایت گفتن)

همزمان سعی میکردم تو حوزه ای که علاقه و استعداد دارم، مطالعه کنم و مهارتش رو یاد بگیرم. چون سه تا مولفه مهارت، استعداد و علاقه تو یه حوزه از میلیون ها تومن سرمایه و قوی ترین پارتی ها ارزش اش بیشتره.
    بعد تصمیم میگرفتم از این سه مولفه خودم یه کاری رو راه بندازم یا برم چند جا بگم من تو این حوزه خاص توانمندم.

شما دختر توانمندی هستین، حتی به خوبی میتونید مسائل رو از همه جدا کنید و اگر این توانمندی در شما باشه که بتوتید همزمان رو دو تاپیک تون کار کنید( الویت البته با تاپیک قبلب) نشون میده فرد توانمندی هستین و از گفته هاتون مشخصه طاقت و تحملتون هم بالاس.
    ان شالله با تلاش و همت خوبتون موفق میشید
    یا حق

4. 2 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Niagara (دوشنبه 17 شهریور 99), قوي_درياچه_الماس (پنجشنبه 20 شهریور 99)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    برای مشکل در صندلی نشستن در مدت طولانی و موارد مربوطه به دکتر ارتوپدی مراجعه کنید . قطعاً راهی وجود داره برای این مشکل .
    برای استرس در کنکور هم به روانشنانس بالینی و هم به مشاوره ها ی کنکور مراجعه داشته باشید .شاید لازم اشه داروهای ضد اضطراب مصرف کنید به مدت همراه با رفتارهای بالینی و ورزش های خاص و صد البته تکنیک های مهم درس خوندن و برنامه ریزی درست . احتمالاً در برنامه ریزی کنکوری مسیر درستی نمی رید که اضطرای دارید و شاید رد پایی از کمال گرایی در شما باشه و نتیجه خیلی براتون مهمه . توقع تون را بیارید یخورده پایین تا در کنکور راحت بری جلو .

6. کاربر روبرو از پست مفید Niagara تشکرکرده است .

قوي_درياچه_الماس (پنجشنبه 20 شهریور 99)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 04 دی 02 [ 13:45]
    سطح
    86
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 484
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    269

تشکرشده 1,106 در 598 پست

Array
    سلام
    وقت بخیر
    همیشه به فکر مرگ بودن ادم رو افسرده میکنه جالبه بدونید به فکر مرگ نبودن هم ادم افسرده میکنه
    برای همین که معصوم فرمودند اگر خیلی شادی برو قبرستان و اگر خیلی ناراحتی بازم برو قبرستان
    زندگی در جریان ممکن الان باشه لحظه دیگه نباشه
    برای خودتان برنامه ریزی کنید جوری که مثلا بگید ٥ ساله دیگه ممکن زندگیم به پایان برسد
    ایا تو این ٥ سال زندگی کردید ایا در لحظه حال زندگی کردید ایا به انجایی که دلتون میخواسته رسیدید
    بنظرم تا دیر تر از این نشده استعداد یابی بشید با کمک مشاور و علاقتون رو پی بگیرید
    میدونستید در انتخاب رشته اولین مورد بحث علاقست و بعد رتبه
    شده پس اندازتون رو جمع کنید مثلا برید رشته ارایشگری رو یاد بگیرید
    شده پتیکور مانیکور (اگر اشتباه نکردم در گفتار )رو یاد بگیرید شده تتو
    الان دنیا دنیای مهارت یه مدت خیلی کم مدرک مهم بود ولی الان مهارت مهمترین
    اصلا الان شده قرض کنید یه گوشی بگیرید اموزش دروس ابتدایی در اینیستاگرام راه بیندازید خودبه خود جذب معلم خصوصی و مدارس میشید مخصوصا اگر خلاقیت داشته باشید

ولی
    ولی
    ولی همه اینها زحمت دارد زحمتی که برای هدفی است هدف رسیدن به موفقیت و شاد زیستن
    پس ١ تا ٥ سال اینده خودتان را برنامه ریزی کنید
    ٢ استعداد یابی بشوید و علاقیتان را بیابید
    ٣ مهارت در جهت علاقه پیدا کنید

8. کاربر روبرو از پست مفید خادم رضا تشکرکرده است .

قوي_درياچه_الماس (پنجشنبه 20 شهریور 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام

اگر من همه تلاشم این باشه که به یک ماشین مدل بالا دست پیدا کنم و بالاخره بتونم بخرمش، ممکنه خیلی خوشحال و راضی بشم و فکر کنم دنیا به کام منه.
    ولی خدا نکرده اگر بعد از یک هفته در یک تصادف ماشینم داغون بشه، همه دنیا و زندگی من از هم می پاشه.
    ولی راه درستش این بود که من از درون شاد باشم، چه ماشین بخرم و چه نخرم بتونم در زندگیم شاد باشم. اگر ماشینم هم تصادف کرد، اندکی به اندازه خودش سوگوار بشم ولی باز وابسته به این ماشین نباشم که دنیام خراب شه.

حالا از دست دادن کارتون و دوباره برگشتن به حالت بد روانی برای شما میشه از دست دادن ماشین و خراب شدن دنیای من در مثال بالا.
    ......

پاسخ عنوان تاپیک شما:
    اگر شما جای من بودید چی کار میکردین؟

من اگر جای شما بودم از توصیه های مشاور روانشناس بالینی برای شناخت بیشتر خودم، رفع نواقص زندگیم، افزایش مهارت های جمعی کمک میگرفتم. ( البته خیلی هاش در تاپیک قبلی تون کارشناس های سایت گفتن)

همزمان سعی میکردم تو حوزه ای که علاقه و استعداد دارم، مطالعه کنم و مهارتش رو یاد بگیرم. چون سه تا مولفه مهارت، استعداد و علاقه تو یه حوزه از میلیون ها تومن سرمایه و قوی ترین پارتی ها ارزش اش بیشتره.
    بعد تصمیم میگرفتم از این سه مولفه خودم یه کاری رو راه بندازم یا برم چند جا بگم من تو این حوزه خاص توانمندم.

شما دختر توانمندی هستین، حتی به خوبی میتونید مسائل رو از همه جدا کنید و اگر این توانمندی در شما باشه که بتوتید همزمان رو دو تاپیک تون کار کنید( الویت البته با تاپیک قبلب) نشون میده فرد توانمندی هستین و از گفته هاتون مشخصه طاقت و تحملتون هم بالاس.
    ان شالله با تلاش و همت خوبتون موفق میشید
    یا حق
    بله متوجه شدم ممنونم ازتون. منظورتون اينه اگه اشتباه برداشت نكرده باشم كه من بايد شادي رو اول در خودم پيدا بكنم نه با رسيدن به ابزاري يا هدفي و بعدش اونا هم ميرسه. فقط يه چيزي خدمت شما عرض كنم كه متاسفانه رفتن پيش روانشاس باليني هزينه زيادي داره و مشخصه من از پس هزينه برنميام. مشاوراي رايگان هم اينجا يا نيستن يا صرفا به اصطلاح بيشتر آبرو ريزي مي كنن تا درمان. ولي اينايي كه عرض كردم بهونه نيس. پيگيرش هستم البته به نوع ديگه اي.
    ممنون از محببتون

- - - Updated - - -

برای مشکل در صندلی نشستن در مدت طولانی و موارد مربوطه به دکتر ارتوپدی مراجعه کنید . قطعاً راهی وجود داره برای این مشکل .
    برای استرس در کنکور هم به روانشنانس بالینی و هم به مشاوره ها ی کنکور مراجعه داشته باشید .شاید لازم اشه داروهای ضد اضطراب مصرف کنید به مدت همراه با رفتارهای بالینی و ورزش های خاص و صد البته تکنیک های مهم درس خوندن و برنامه ریزی درست . احتمالاً در برنامه ریزی کنکوری مسیر درستی نمی رید که اضطرای دارید و شاید رد پایی از کمال گرایی در شما باشه و نتیجه خیلی براتون مهمه . توقع تون را بیارید یخورده پایین تا در کنکور راحت بری جلو .
    بله رفتم دكتر گفتن بايد عمل بشي. البته تمرينات ورزشي ارائه دادن ولي كار از كار گذشته بود يجورايي و خودشونم اميدوار نبودن. الان مشكل ديگه اي اضافه شده و يه جورايي چون اصلا دكتر نرفتم همه چي تلنبار شده رو هم. ولي خب من اين چن روز از شما دوستان خيلي انرژي گرفتم كه اهميت ندم به اين چيزا ديگه.

روان شناس فكر نمي كنم برم ولي حتما مي تونم يكي دو جلسه پيش روانپزش برم. چند روزم هست كه ورزش رو شروع كردم (با وجود اينكه ذهنا نمي خواستم برم طرفش و درد جمسي هم داشتم).

كاملا درست حدس زديد. من مشكل كمال گرايي دارم به خاطر اينكه خانواده هيچ وقت از من راضي نبود. امسال سعي كردم تا حدي كنار بذارمش نمي دونمم موثر بود يا نه. البته براي رشته من بحث كمال گرايي ادغام ميشه با واقعيت. بايد رتبه خوبي بياري. براي درس و برنامه ريزي هم با يه نفر مشورت كردم و اميدوارم خوب پيش بره. چون تو برنامه نوشتن هم مشكل دارم.
    ممنونم ازتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط خادم رضا نمایش پست ها
    سلام
    وقت بخیر
    همیشه به فکر مرگ بودن ادم رو افسرده میکنه جالبه بدونید به فکر مرگ نبودن هم ادم افسرده میکنه
    برای همین که معصوم فرمودند اگر خیلی شادی برو قبرستان و اگر خیلی ناراحتی بازم برو قبرستان
    زندگی در جریان ممکن الان باشه لحظه دیگه نباشه
    برای خودتان برنامه ریزی کنید جوری که مثلا بگید ٥ ساله دیگه ممکن زندگیم به پایان برسد
    ایا تو این ٥ سال زندگی کردید ایا در لحظه حال زندگی کردید ایا به انجایی که دلتون میخواسته رسیدید
    بنظرم تا دیر تر از این نشده استعداد یابی بشید با کمک مشاور و علاقتون رو پی بگیرید
    میدونستید در انتخاب رشته اولین مورد بحث علاقست و بعد رتبه
    شده پس اندازتون رو جمع کنید مثلا برید رشته ارایشگری رو یاد بگیرید
    شده پتیکور مانیکور (اگر اشتباه نکردم در گفتار )رو یاد بگیرید شده تتو
    الان دنیا دنیای مهارت یه مدت خیلی کم مدرک مهم بود ولی الان مهارت مهمترین
    اصلا الان شده قرض کنید یه گوشی بگیرید اموزش دروس ابتدایی در اینیستاگرام راه بیندازید خودبه خود جذب معلم خصوصی و مدارس میشید مخصوصا اگر خلاقیت داشته باشید

ولی
    ولی
    ولی همه اینها زحمت دارد زحمتی که برای هدفی است هدف رسیدن به موفقیت و شاد زیستن
    پس ١ تا ٥ سال اینده خودتان را برنامه ریزی کنید
    ٢ استعداد یابی بشوید و علاقیتان را بیابید
    ٣ مهارت در جهت علاقه پیدا کنید
    صحبت هايي كه فرمودين رو حتما مد نظر قرار ميدم. تعيين هدف 5 ساله بحث خيلي مهمي بود و ممنون كه بهش اشاره كردين. در اين مورد يه جا نوشته بودم ولي يادم رفته بود كلا.

آرايشگري و مواردي كه فرمودين خيلي دوست داشتم ولي خب خانواده اجازه نميده. تدريس رو دوس دارم و حتما بهش فكر مي كنم.

ممنونم از محبتتون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    عزیز جان ، قبل از اینکه درس خوندن را شروع کنی وبرنامه ریزی کنی برای کنکور اول حتما برو مشاوره حضوری برای کمال گرایی . کمال گرایی باعث میشه تو برنامه ریزی و نتایج فقط ایده آل را نگاه کنی .
    بعدشبرو استعداد یابی ببین چه استعدادی داری . بعد برای رشته و دانشگاه درس بخون . شاید بخوای جراح قلب بشی مثلا ، ولی شاید تو تست های استعدادیابی بگن برم موسیقی بخون .
    حتما پیگیری کن و جلسات مشاوره را برو . هم تحصیلی و هم بالینی .

11. کاربر روبرو از پست مفید Niagara تشکرکرده است .

قوي_درياچه_الماس (یکشنبه 23 شهریور 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    عزیز جان ، قبل از اینکه درس خوندن را شروع کنی وبرنامه ریزی کنی برای کنکور اول حتما برو مشاوره حضوری برای کمال گرایی . کمال گرایی باعث میشه تو برنامه ریزی و نتایج فقط ایده آل را نگاه کنی .
    بعدشبرو استعداد یابی ببین چه استعدادی داری . بعد برای رشته و دانشگاه درس بخون . شاید بخوای جراح قلب بشی مثلا ، ولی شاید تو تست های استعدادیابی بگن برم موسیقی بخون .
    حتما پیگیری کن و جلسات مشاوره را برو . هم تحصیلی و هم بالینی .
    ممنونم دوست عزيز

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 اسفند 99 [ 02:03]
    سطح
    24
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    سلام دوست عزیز

من مشکلات شمارو کاملا درک میکنم..توصیه من به شما اینکه حتما برای تحصیلات دانشگاهی و اموزش مهارتهای جدید مثل هنر و خیاطی و..برنامه ریزی کنید..لازمه داشتن اعتماد به نفس رشد فردی و تحرک و پویایی در زندگی هست که مسلما با اموزش مهارت جدید بهش میتونین دست پیدا کنین..اینجور که فهمیدم زندگی شما راکد شده و احساس پوچی به شما دست داده..باید در زندگیتون تنوع ایجاد کنین..با رفتن به دانشگاه یا کلاسهای آموزشی و قرار گرفتن در محیط جدید، میتونین با افراد و دوستان جدیدی هم ارتباط داشته باشین که این خیلی کمکتون میکنه..هیچ پدر و مادری بد بچشو نمیخواد..سعی کنین با آرامش مشکلاتتونو بهشون بیان کنین و در صورت لزوم باهم برین پیش مشاور..مشکل اضطرابتون براحتی با دارو یا رواندرمانی حل میشه..بنظرم روی رشته دانشگاهی حساست نداشته باشین..در حال حاضر مهم این هست که در هر صورت مدرک دانشگاهی داشته باشین تا باهاش بتونین کار بهتری پیدا کنین..براتون ارزوی موفقیت دارم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)