سلام دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب و عالی باشه
اومدم یه خبر خوبی بهتون بدم و کمی از این مدت و کار هایی که انجام دادم بهتون بگم .
باز هم تشکر میکنم از خانم سحر بهاری عزیز که خیلی راهنمایی های خوبی به من کردند ( همتون خوب و عالی بودین ولی راهنمایی های ایشون منو سوق داد به تغییر دید و نگرشم به اطرافم )
من اراده کردم و به صحبت های ایشون دقیق فکر کردم و قلم و کاغذ برداشتم و از زیبایی های درونیم نوشتم ( مثلا اینکه انسان دلسوزی هستم ، از خوشحالی بقیه شاد میشم وغیره )
و همینطور از توانایی هایی که دارم نوشتم ( مثل استعدادم در کارهای هنری و فن بیان خوب )
و از اهدافی که میخوام توی زندگی به اونها برسم نوشتم بعنوان مثال تلاش برای سلامت بیشتر روح و روان ... و بعد اهدافم رو به اهداف کوتاه مدت تبدیل کردم و راه های رسیدن به اون را نوشتم .
و لیستی از عادت هایی که میخوام توی زندگیم بوجود بیارم رو نوشتم و بعد کوچیکش کردم ( مثلا اگر میخوام روزی 1 ساعت پیاده روی کنم ابتدا هفته ای 3 مرتبه و هر بار نیم ساعت پیاده روی میکنم و بعد به مرور زیادش میکنم ).
الآن نزدیک 10 روزه که تیک مثبت خوردن عادت های جدیدم .
حالا اومدم بگم که اگر زندگیتون طبق برنامه ریزی که براش تعیین کردین پیش میره و راضی هستین که هیچ ...ولی اگر شما هم مثل من میخواین تغییر کنین و زندگیتون در جهت مثبت رشد کنه باید دست به کار بشین ،،، و آروم آروم شروع کنید و بدونید تغییر کردن سخت هست ولی شدنیه و زمان میبره ...با دو سه روز انجام دادن و نتیجه نگرفتن نا امید نشین و تلاشتون رو بکنید و بدونید هر تلاشی بالأخره نتیجه ی خوب رو به دنبال داره .
من تو این مدت خیلی احساس خوبی نسبت به خودم پیدا کردم و احساس انگیزه بیشتری میکنم برای ادامه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)