به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 مرداد 00 [ 08:21]
    سطح
    58
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    94

تشکرشده 160 در 69 پست

Array
    چرا برادرت نمی بره تو رو سرکار؟ چون وظبفه مراقبت پدر و مادر و کارهای خونه به دوش تو هست و اگه تو بری سرکار از کجا یه آدم مطمئن پیدا کنند خونه رو تمیز کنه
    چرا زنش رو برده سرکار؟ چون زنش درآمد میاره تو خونه خودش
    چرا بهت عذاب وجدان میدن؟ چون خیلی راحت می تونند تو رو به این وسیله کنترل کنند تا تو هی بیشتر فداکاری کنی و خیالشون راحت باشه
    تا وقتی تو انقدر ساده هستی که همه دارن باهات بازی می کنند اوضاع همین طوری میمونه تو توی خونه میمونی و پدر و مادر رو نگه میداری برادرهات میرن پیشرفت می کنند و خدای نکرده پدرو مادر نباشن برادرات دو برابر تو ارث میبرن و هیچی به تو نمی رسه تو رو هم بیرون می کنند
    برای همین کاری می کنند که ازدواج نکنی
    دارن گند میزنن به زندگیت بیدار شو دختر!!
    امروز آگهی ها رو چک کن منتظر هیچکس نمون اگه یه کار سطح پایین هم بود برو عیبی نداره برادرات مجبور میشن برات کار پیدا کنند چون آبروی خودشون در خطر میفته
    برادرات هم نگران کار خونه و پدر و مادر هستن آخر هفته ها که تو هستی نیروی خدماتی بیارن

2. 2 کاربر از پست مفید nana0cute تشکرکرده اند .

قوي_درياچه_الماس (یکشنبه 30 شهریور 99), wisdom (چهارشنبه 26 شهریور 99)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 شهریور 99 [ 12:03]
    سطح
    27
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nana0cute نمایش پست ها
    چرا برادرت نمی بره تو رو سرکار؟ چون وظبفه مراقبت پدر و مادر و کارهای خونه به دوش تو هست و اگه تو بری سرکار از کجا یه آدم مطمئن پیدا کنند خونه رو تمیز کنه
    چرا زنش رو برده سرکار؟ چون زنش درآمد میاره تو خونه خودش
    چرا بهت عذاب وجدان میدن؟ چون خیلی راحت می تونند تو رو به این وسیله کنترل کنند تا تو هی بیشتر فداکاری کنی و خیالشون راحت باشه
    تا وقتی تو انقدر ساده هستی که همه دارن باهات بازی می کنند اوضاع همین طوری میمونه تو توی خونه میمونی و پدر و مادر رو نگه میداری برادرهات میرن پیشرفت می کنند و خدای نکرده پدرو مادر نباشن برادرات دو برابر تو ارث میبرن و هیچی به تو نمی رسه تو رو هم بیرون می کنند
    برای همین کاری می کنند که ازدواج نکنی
    دارن گند میزنن به زندگیت بیدار شو دختر!!
    امروز آگهی ها رو چک کن منتظر هیچکس نمون اگه یه کار سطح پایین هم بود برو عیبی نداره برادرات مجبور میشن برات کار پیدا کنند چون آبروی خودشون در خطر میفته
    برادرات هم نگران کار خونه و پدر و مادر هستن آخر هفته ها که تو هستی نیروی خدماتی بیارن
    بيدار شدم دوست عزيز و مي تونم بگم اون روزي كه بيدار شدم و فهميدم چه بلايي سرم آوردن روزگارم سياه شد و شوك وارد شد بهم. حالا اينجا ننوشتم دوران كودكي و نوجواني من چه فاجعه تمام عياري بود به لطف خانواده.

البته اينم بگم كه پدر و مادرم هيچ وقت از من نخواستن تو خونه كار كنم يا آشپزي كنم، هيچ وقت نخواستن حقيقتش. مثلا مادرم شده سينه خيز پا ميشه كاراشو انجام ميده ولي خودم دوس ندارم جاي شلخته زندگي كنم و از طرفي كاري هم براي انجام دادن ندارم اين ميشه كه كار خونه انجام ميدم ولي سرسام آورده. انتظار ندارن تميز كاري كنم از طرفي مراعات نمي كنن و بي نظمن يه جورايي. يه جارو تميز مي كنم حسرت به دل مي مونم تا يه روز بعدش تميز بمونه ولي نميمونه متاسفانه.

برادرم از لحاظ بينش و تفكر و شخصيت از نظر من خيلي عجيب غريبه. چيزايي كه براي خانومش مي پسنده و اوكي ميده براي من نميده. البته من تجربه كار بيرون داشتم و برادرم اصلا به روي خودش نياورد كه طبق گفته شما خودش برام آستين بالا بزنه. اتفاقا خيلي خوشحال بود و ذوق زده. و من كه يكي دو بار به خاطر مسائل اخلاقي و يه بار به خاطر شرايط فجيع كاري اومدم بيرون خيلي ناراحت شد. انگاري كه من بايد به هر كاري تن ميدادم ولي سر كار مي موندم. اصلا از اون تيپ برادرا نيس كه وجدان و غيرتش بيدار بشه برام. تنها آمال و آرزوش اينه كه يا بشنوه من به يه نفر بله گفتم يا اينكه بشنوه من ميرم سر كار. ديگه طرف كيه من گفتم بله يا طرف چجور كارفرماييه فرعيجاتم نيس براش.

مثلا من يه بار براي يه خانمي كار مي كردم. اين خانم انقدر منو اذيت مي كرد انقدر من رو تحقير مي كرد و به حدي شرايط كاري رو براي من تنگ كرد كه من بعد از 6 ماه عطاي كار رو به لقاش بخشيدم ولي تو اون شش ماه همه تو خونمون خوشحال و خندون بودن. چرا؟ چون كارفرمام زن بود! اينم خدمتتون عرض كنم كه من اگه سر كار برم از جونم مايه ميذارم ولي اون خانم عين قوم بني اسرائيل انقدر حلقه رو تنگ و تنگ تر كرد كه من خودم استعفا دادم و بعدشم خانمه و خانواده ش اصرار و ناراحتي كه بگو چرا داري ميري و چه بدي ديدي. منم لب از لب وا نكردم گفتم اين چه حرفيه شما لطف كردين بهم كار دادين و از اين صحبتا

ماجراي اصرار به ازدواج خانواده هم مثل داستان همون كارفرماي زنه. مهم نيس طرف كيه مهم اينه كه من ازدواج كنم. طبق تجربه اي هم كه تو اين خونه به دست آوردم تا مي تونم بايد از اصرار اطرافيان مبني بر انجام يه كار در برم وگرنه بعدا خودم پشيمون ميشم به كنار، ميگن مي خواستي نكني! شما تصور كنيد من به هر كس و ناكسي بله بگم دو سال بعد طرف معتاد از اب درومد با يه بچه تو بغل بخوام طلاق بگيرم ميگن مي خواستي به حرف ما گوش ندي! :)
    همين باعث شده من از برادرم فاصله بگيرم. هرچه بيشتر اصرار كنن من بيشتر مطمعن ميشم بايد قبول نكنم. يه جوري دلم از برادرم شكسته كه اگه همين فردا بگه بيا پيش خودم كار كن محاله قبول كنم. اگه پسر پيغمبر بيارن بگن باهاش ازدواج كن محاله قبول بكنم. ناراحتي برادرم از من اينه كه دوس داره من در چهارچوبي كه تنگ و تاريكه و برام ساخته قرار بگيرم و خب من به قول شما بيدار شدم و نميخوام.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)